- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.421
cidden haklıymıssın yapıo
inşallah kııızz çifter çifter gelsinler
bayılıom tipinetam yemelik velet
kız dedım yaa abbas yolcu nevsehıre gıdıyom dıye bu aksam 22.45 de otobus kalkcak
25i sekerimm kaldı 7 gun
bir ay sonra ben folikasite başladım canım 2 ay tam korunduk sonra ki ay denedik ama olmadı...ocak ayıydı. şubat-ocak karışımında kaldım hamiş...seraaappp çok sevindim hayırlı uğurlu olsun ohhh inşallah ben de görürüm bu güzel günleri....bi kaç soru sorsam sana....
ben kürtajdan sonra adet oldum bitti. yani 1 ay oldu daha.. doktor bana 1 ay dedi ama ben hiç dikkat etmedim
folik asit falan kullanmadığım için bir sonraki ay deneyeyim diyorum.
yani 2 ay korunmuş olucam... 1 ay folik asıt almış olucam
boşuna mı beklerim iyi mi yaparım
kasım bir diyordun sen ne kadar korundun
herkese selam....ilk sayfaları okurken moralim çok bozuktu ağlama nöbetleri geçiriyordum ama sonra gülmekten gözlerimden yaş geldi beni şu halimde güldürdünüz yaa rabbim hepinizi güldürüp sağlıklı bebişler nasip etsin bana da inşallah:):)))) bende deneyeyimm hele yaa benim kocamın verdiği tepkiyi düşünemiyorum:):)))) silkelettirip hamiş kalan listesini görünce şaşırmadım desem yalan olur maşallahhh maşallahhhh.......rabbim bebeklerinize uzun ömürler versin inşallah hepinize hayırlı olsun darısıda bize olsun inşallahh:):)))
ben de senin gibi olucam sanırım 2 ay diyorum ben de folik asıtı de almaya başladım 5 gün falan oluyor 1 ay daha alıp 2. ayın sonunda deneyelim bari hadi inşallah sağlıkla kucağına albir ay sonra ben folikasite başladım canım 2 ay tam korunduk sonra ki ay denedik ama olmadı...ocak ayıydı. şubat-ocak karışımında kaldım hamiş...
listemizde iki üç kişi daha var canım ama isimleri aklıma gelmedi topiği de okumaya üşendim...sen okuduysan hatırlıyorsan bi deyiver...
hoşgeldin canım bu arada...yüzünde accık gülümseme olduysa ne mutlu bizlere...
dene canım dene..çarp silkele okey...sonrada mevlamın izniyle gelsin bebişler...
ben de senin gibi olucam sanırım 2 ay diyorum ben de folik asıtı de almaya başladım 5 gün falan oluyor 1 ay daha alıp 2. ayın sonunda deneyelim bari hadi inşallah sağlıkla kucağına al
evet canım lowely de silkelenenlerden...tatlım ne zman gıdıyosun dr a karar verdınızı
ay lowely de sırkelenıp gebe kalmış sımdı gördım
Kizlar bende geldim araniza bende bu ay Silkeleme olmadi ama adet tarihini bekliyorum , bakalim ne olacak ? Bende simdiden gögüs agrisi var ve idrara cok fazla cikiyorum , ama tamamen pskilojik diye düsünüyorum adet belirside olabilir(
silkelenıom valla cok eglendkben demeden adamcıgım dıo hadı yapalım die
napayım gacı seni bekliyom ki accık çene çalalım...kızzz al benden de okDARR güzel oluyor bu iş..
seroooooooooooo napıyon kız çenesi düşükk karııı
öncelıkle herkese selam. 4 yıldır evlıyım artık hıc umudum yok bazen dıyorum olsem de kurtulsam
napayım gacı seni bekliyom ki accık çene çalalım...
anlat canım derdini gelir birazdan arkadaşlar...bırılerıyle konusmaya o kadar ıhtıycım var kı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?