silkelet sonra hamiş kal....

eyi geldim çalak hadi... aman hiç konuşasımda yok canım sıkkın gibi sebebini bilmediğim bir sıkıntı var tatlışkommm...

canın silkelenmek istiyor herhalde gel seni bir silkeleyeyim de kendine gel...kendine gelmek için haaa bebek için değil..yanlış anlaşılmasın.

inşallahkırmızılar gelmezde sen de bu ay silkelenmeden hamiş kalırsın canım...
Insallah cnm , normalde bende hamileydim ve nasip olsaydi 1 ay sonra bebegim benimleydi ama nasip olmadi simdi ALLAHim nasip ederse tekrardan hamile kalmayi , her acimi unutacagim (
öncelıkle herkese selam. 4 yıldır evlıyım artık hıc umudum yok bazen dıyorum olsem de kurtulsam

Öyle umutsuz olma cnm hic ummadigin anda gelir bebegin

Insallah cnm , normalde bende hamileydim ve nasip olsaydi 1 ay sonra bebegim benimleydi ama nasip olmadi simdi ALLAHim nasip ederse tekrardan hamile kalmayi , her acimi unutacagim (

Öyle umutsuz olma cnm hic ummadigin anda gelir bebegin

canım sen üzme tatlı canını ben 12 haftalıkken kaybettim bebeğimi karnımda öldü..ama yeniden nasip oldu...

ooo en ıyısı tatlım ben baştanda öle demıitım adetın 1 hata gecsın dıye ınan dusugumde erken gıttım cok stres oldun kese hcg
oğlumda 1 hafta gectı gıttım dırek kese gördum
canım değerimle haftam tutmuyor değerim 22000 civarında olacak büyük bir ihtimal cuma günü ama hafta olarak 4+6 olcam...bakalım hayırlısı görürüz inşallah minnakımızın yattığı yeri..

senin ki bağımlılık yapmış anacım...

işin içinde banyo olmasa dahazevkli olucakkk amaa işteee o sıkıntııı saç olayı bozuyo anacım yoksa kocayı ayartıp bi çırpıda silkeletirim.. en son cumartesi sabah silkelettim anacım.. akşamda gelince duş aldım o yğzden silkeletesim yok hiç bebeaamm...

yok canım barışmaya niyetim yok, hatta niyeti bozdum bigün şurda boşandım çocuk mevzusu rafa kalktı dersem şaşırma. yaşanılacak adam sanıyordum ama adam beni yaşlandırdı
kız noluyo yavrum size...takma kafana herkeste aynı sıkıntılar oluyo...müsait olunca bir çağrı bırak dertleşiriz azcık..kafanada takmak yok oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…