silkelet sonra hamiş kal....

çarpmadan silkelettiriver...

yakaladım sen topik topik fink atıyon...

kız noluyo yavrum size...takma kafana herkeste aynı sıkıntılar oluyo...müsait olunca bir çağrı bırak dertleşiriz azcık..kafanada takmak yok oldu mu?

kaç yıllık sorunlar yine baş gösterdi atlatırız diyordum ama bir arpa boyu yol alamamışız, benimkinin kulakları sağlamdır, şimdi evde o yüzden konuşsam anlar, ateşi körüklerim ama fırsat bulunca konuşuruz canım sağol

tamam canım sıkma canını anlar eşin de hatasını üzme sen kendini bebeeeemmm...

tatlım bence erken yumurtladın ve bebek yerleşıren geldı o kahve leke pek çok arkadas yasadı kk da yerleşırkn lekelenme
erken yumurtlayamam canım doktor kontrolümde vardı...doktorda benim dediğim tarihleri söyledi zaten gittiğimde 2 tane gelişmiş yumurtam vardı..ocak 30-31şubat 1i iyi değerlendir demişti...zaten kasık ağrımdan anlıyorum ben çatladığımı...neyse bakalım ne çıkacak cuma günü...ya doktorun hesaplamasında bir yanlışlık vard ya da benimkiler çifter çifter geliyo..

tamam canım sıkma canını anlar eşin de hatasını üzme sen kendini bebeeeemmm...

eskiden olsa bu konuşmanın üstüne ben biterdim ama şimdi tıınnnn yazık ediyor bize ama haberi yok. ben artık duyarsızlaştım, önce şoku yaşıyorum sonra geçiyor arık eskiden olduğu gibi günlerce kendimi yiyip bitirmiyorum. herşey olacağına varır.......

boş ver canım takma kafana...onlar bizim gibi ince düşünemiyorlar...sen sıkma canını..

aı ınşalla cnm çifterdır oh bırden 2 tane olur
dedıgın gıbı cnm cuma anlaşılır artık ay bende meraktayımmm
topik ısmı ılgımı cektı cnm sımdı senı merek edıyorum gecen sen bende cok yoğun yaşadım
bılmem topikle ılgısız bulurmusunuz benı bebek calışmam yok dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…