- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.461
çarpmadan silkelettiriver...işin içinde banyo olmasa dahazevkli olucakkk amaa işteee o sıkıntııı saç olayı bozuyo anacım yoksa kocayı ayartıp bi çırpıda silkeletirim.. en son cumartesi sabah silkelettim anacım.. akşamda gelince duş aldım o yğzden silkeletesim yok hiç bebeaamm...
cnm erken yumurtlama falan olamazmı
canım şubat 1 de çatladı benim yumurtam...onu biliyorum...
len bende bi koca var meraklı herüff anacıımm.. okuyacam diye tutturuyooo bir yandan film izliyo bir yandan ben ne yazmışım onu okumaya çalışıyo vakit buluca yazıyomdeminde hızlı yazacam diye progestan yazcam diye prodüktörr yamzışım
kız noluyo yavrum size...takma kafana herkeste aynı sıkıntılar oluyo...müsait olunca bir çağrı bırak dertleşiriz azcık..kafanada takmak yok oldu mu?
akıntımdan canım birde kahverengi lekelenmem oldu yumurta çatladığında olanından...takıpmı yaptırdın cnm
çarpmadan silkelettiriver...
akıntımdan canım birde kahverengi lekelenmem oldu yumurta çatladığında olanından...
kaç yıllık sorunlar yine baş gösterdi atlatırız diyordum ama bir arpa boyu yol alamamışız, benimkinin kulakları sağlamdır, şimdi evde o yüzden konuşsam anlar, ateşi körüklerim ama fırsat bulunca konuşuruz canım sağol
kızım bu süpermişşşş... :60. la kocam küsüyo surat yapıyo sen yazış dieee
kız öyle tadımı çıakr delüüüü..
2 tane topiğim var biri bura biri nesrinin topikiiii
erken yumurtlayamam canım doktor kontrolümde vardı...doktorda benim dediğim tarihleri söyledi zaten gittiğimde 2 tane gelişmiş yumurtam vardı..ocak 30-31şubat 1i iyi değerlendir demişti...zaten kasık ağrımdan anlıyorum ben çatladığımı...neyse bakalım ne çıkacak cuma günü...ya doktorun hesaplamasında bir yanlışlık vard ya da benimkiler çifter çifter geliyo..tatlım bence erken yumurtladın ve bebek yerleşıren geldı o kahve leke pek çok arkadas yasadı kk da yerleşırkn lekelenme
gitde herifinle azcık uğraş...ben çıkıyorum kızlar sizlere iyi akşamlar iyi gweceler...
aaahhaaaaabu mudur budur
tamam canım sıkma canını anlar eşin de hatasını üzme sen kendini bebeeeemmm...
boş ver canım takma kafana...onlar bizim gibi ince düşünemiyorlar...sen sıkma canını..eskiden olsa bu konuşmanın üstüne ben biterdim ama şimdi tıınnnnyazık ediyor bize ama haberi yok. ben artık duyarsızlaştım, önce şoku yaşıyorum sonra geçiyor arık eskiden olduğu gibi günlerce kendimi yiyip bitirmiyorum. herşey olacağına varır.......
benimoğluşumda böyle olacak teyzesi...
erken yumurtlayamam canım doktor kontrolümde vardı...doktorda benim dediğim tarihleri söyledi zaten gittiğimde 2 tane gelişmiş yumurtam vardı..ocak 30-31şubat 1i iyi değerlendir demişti...zaten kasık ağrımdan anlıyorum ben çatladığımı...neyse bakalım ne çıkacak cuma günü...ya doktorun hesaplamasında bir yanlışlık vard ya da benimkiler çifter çifter geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?