silkelet sonra hamiş kal....

selam kızlar ben geldim...
doktorumuza gittik kendi doktorum gelmişti randevumu iptal ettrip kendi doktorumdan girişimi yaptırdım.. minnakımızı gördük çok küçüktü ama..göbüşten gördük..şu anlık kese bir görünüyor dedi..ama değerin çok yüksek dedi sonradan görünebilir dedi...vajinal bakayım dedi ama istemediğimi bildiği için ısrar etmedi..progestanımızı verdi günde 2 kere...aspirinimizi verdi kanım sulansın diye her ihtimale göre..ben folidoce kullanıyorum bana folbiol vermiş..kafam karıştı folidoceyi keseyim mi...birde mide bulantıları için metpamid diye bir ialç yazmış çok zorlanmadığım müddetçe içmeyeceğim...

çok sevindim canım ya mınıgini görmene inşallah pıt pıtlarınıda duyarsın

serap hanım tebrik ederim saglıklı bir şekilde bebeğinizi kucagınıza almayıda allah nasip eder inşallah...
bu silkeleme olayını bende eşime söyledim ama yapmadı dalga geçti ama pes etmek yok ikna olana kadar ugraşcam artık

anladım canım ya ne guzel ya
sorma canım çok güzel bir duyguymuş...

teşekkürler canım benim...pes etmek yok...ikna edene kadar baskı var...

sero nasıl oldun gülüm yaa catladık meraktan..

Kizzzz iyisin demi biseyin yoktur insallah merak ettim seni diger topige iyi degilim yazmisin:18::18::18::18:

serooooooooooooo bebişim iyimisin kızz bişiyin yokyaa???

kızlar iyi ki varsınız irem oğluşum olursa iletirim bilare sana...

Seraaappp canım çok sevindim yaa. Allah saglıkla kucagina almayı nasip etsin insallah. Eee doktor ne dedi kac haftalıkmış bu değere göre ? Bütün ayrıntıları anlat kız

Seraaappp canım çok sevindim yaa. Allah saglıkla kucagina almayı nasip etsin insallah. Eee doktor ne dedi kac haftalıkmış bu değere göre ? Bütün ayrıntıları anlat kız

ya haftasını söylemedi canım sadece kesenin boyu 10 dedi..artık mm dir herhalde küçük olduğuna göre mide bulantılarımı dedim ne kadar çok bulanırsa o kadar sağlıklı dedi..haftaya başka bir doktordan randevu alıp gideceğim...

Evet bencede haftaya bir daha git canım. Bir kese mi yoksa sonradan bir kese daha olcak mı emin olalım demi ama hadi bakalım darısı bizim başımıza inşallaaahhh. Ben bugün sabah bir daha silkelettim kendimi.kocacım hiç hayır demiyo tamam diyo sağolsun silkeliyo beni. Ve çok gülüyoruz yaa

silkeletin silkeletin bol bol...gülün gülün bende çok güldüm de şimdi mide bulantılarından ağlıyorum...

silkeletin silkeletin bol bol...gülün gülün bende çok güldüm de şimdi mide bulantılarından ağlıyorum...
Kız ben zaten normalde bulantılı biriyim.en ufak birşeyden midem bulanir.hatta düşüncesi bile yeterli midemin bulanmasina. Midesi ağzında biriyim yani. Biri tiksinecegim bisey dese direk içim kalkar.ama hamiel kalıpta bulantıları cekmeye razıyım tabiki. Benim tek korkum ikiz çocugumun olması. çünkü ben bir tanesine zor bakarım.iki tane olursa kafayı üşütebilirim diye korkuyorum. Sülalede de ikiz var . O yüzden bana denk gelcek diye ödüm kopuyo. tabi nasipte ne varsa razıyım da tek tek olması ilk tercihim.

hım anladım canım çift yada tek allahım saglıkla kucagına almayı nasıp eder inşallah
sağlıklı olsun da tek çift farketmez...

oy kork o zaman canım bizde de var ama anneannemler ikizmiş...zaten bir boy atlayarak olurmuş ikizler şimdi bende olma olasılığı yüksek çocuklarımda yok ama çovuklarımın çocuklaı ikiz doğurabilir..

herkes silkeletme de herhalde...
kızlar bir süreliğine bu kadar aktif giremeyebilirim ama takip edecem szileri...
benim mide bulantılarım çok sıklaştı...ve sanki gö kapaklarımın üzerinde birisi oturuyor..açamıyorum gözlerimi..

Kizlarr ben yarin dayanamayacagim beklemeye sabahdan bir test yapim diyorum !!clerblue erken hamilelik testini aldim bugün 4 gün önceden belli oluyormus cok heyecanliyim hayal kirikligindan cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…