- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.821
selam kızlar ben geldim...
doktorumuza gittik kendi doktorum gelmişti randevumu iptal ettrip kendi doktorumdan girişimi yaptırdım.. minnakımızı gördük çok küçüktü ama..göbüşten gördük..şu anlık kese bir görünüyor dedi..ama değerin çok yüksek dedi sonradan görünebilir dedi...vajinal bakayım dedi ama istemediğimi bildiği için ısrar etmedi..progestanımızı verdi günde 2 kere...aspirinimizi verdi kanım sulansın diye her ihtimale göre..ben folidoce kullanıyorum bana folbiol vermiş..kafam karıştı folidoceyi keseyim mi...birde mide bulantıları için metpamid diye bir ialç yazmış çok zorlanmadığım müddetçe içmeyeceğim...
oyy gözün aydın hadi...sıra pıtpıtlardaselam kızlar ben geldim...
doktorumuza gittik kendi doktorum gelmişti randevumu iptal ettrip kendi doktorumdan girişimi yaptırdım.. minnakımızı gördük çok küçüktü ama..göbüşten gördük..şu anlık kese bir görünüyor dedi..ama değerin çok yüksek dedi sonradan görünebilir dedi...vajinal bakayım dedi ama istemediğimi bildiği için ısrar etmedi..progestanımızı verdi günde 2 kere...aspirinimizi verdi kanım sulansın diye her ihtimale göre..ben folidoce kullanıyorum bana folbiol vermiş..kafam karıştı folidoceyi keseyim mi...birde mide bulantıları için metpamid diye bir ialç yazmış çok zorlanmadığım müddetçe içmeyeceğim...
aaa tatlım sen cuma gunu gıdıcektın erkene almışsın oh kese görulmuş sıra kalp atışta ınşalla
of gıcık oldum haftayı söylememış ya usg kagıdında yazmıyomu cnm
mumkun oldugunca metpamıd ıcme cnm bu doğal surec
pıtpıtlara kadar dayanabilecen mi diye sorsana canım...oyy gözün aydın hadi...sıra pıtpıtlarda
topik sessizleşmiş herkez galatasay-schalke maçınımı izliyooooo
Kizlarr ben yarin dayanamayacagim beklemeye sabahdan bir test yapim diyorum !!clerblue erken hamilelik testini aldim bugün 4 gün önceden belli oluyormus cok heyecanliyim hayal kirikligindan cok korkuyorum
​kız ndn dayanamıyacan...o sennle artık korkma..pıtpıtlara kadar dayanabilecen mi diye sorsana canım...
​kız ndn dayanamıyacan...o sennle artık korkma..
tatlım dur daha cok erken..hem bak bn bile duymadım daha..gördük sadece ultrasonda yanıp sönüyodu..gerci ben onu bile göremedm heyecandan..stres yapp durma kendine..ya ne dicem bnm midem asit salgılıyo sanki boğazıma acı su geliyo ve yanıyo ndn olduki ya hiç olmamıştı daha önce böyle..
evet benimle canım kalp atımınıda bir duysam...çünkü ilk kaybımda kalp atımı duyulmadı..o beni rahatsız ediyor..
yediklerine dikkat et canım..bende çok şükür yanma yok ama bulantı fazla...canım ya san birşey soracam idrarın koyu sarı renkte mi dikkat ettin mi...?tatlım dur daha cok erken..hem bak bn bile duymadım daha..gördük sadece ultrasonda yanıp sönüyodu..gerci ben onu bile göremedm heyecandan..stres yapp durma kendine..ya ne dicem bnm midem asit salgılıyo sanki boğazıma acı su geliyo ve yanıyo ndn olduki ya hiç olmamıştı daha önce böyle..
uff sanırım yediklerimden oldu..ewet cnm idrarım koyu renk bnde farkettim...cnm bnde ilk zamanlarda öyleydim buda düşer sanıyodum ama zamanla alışıyosun bebişine we kötüyü çagıramıyosun...busefer sennle..inş da sag salim cee bn geldim diyecek öyle düşün...yediklerine dikkat et canım..bende çok şükür yanma yok ama bulantı fazla...canım ya san birşey soracam idrarın koyu sarı renkte mi dikkat ettin mi...?
ben çok heyecan yaptım bugün..bir kayıp varya sanki bu da beni bırakacakmış gibime geliyor...neyse ya bekleyip görcez başka çaremiz yok...
bulgur veya acı tarzı şeyler yememeye özen göster yesen de az tüket...uff sanırım yediklerimden oldu..ewet cnm idrarım koyu renk bnde farkettim...cnm bnde ilk zamanlarda öyleydim buda düşer sanıyodum ama zamanla alışıyosun bebişine we kötüyü çagıramıyosun...busefer sennle..inş da sag salim cee bn geldim diyecek öyle düşün...
cnm bnm bizde yasadık aynı korkuları telaşları...ama şükür rabbime atlattk...sabret 2 hafta daha kalp atışı için...doktorun ne diyosa onu yap...sonunda ferahlayacksın...ama bu sürectede kendini ve bebişini üzmek yokbulgur veya acı tarzı şeyler yememeye özen göster yesen de az tüket...
valla beynim sulandı benim resmen ama doktorum bu sefer ümitli konuştu..
bakalım ne olcak ...3 hafta sonra akla kara çıkar meydana..
​iyi geceler cnm..canım ben kaçtım uykum var...öptüm hepinizi...
canım bizi de haberdar et merakta bırakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?