silkelet sonra hamiş kal....

aaa tatlım sen cuma gunu gıdıcektın erkene almışsın oh kese görulmuş sıra kalp atışta ınşalla
of gıcık oldum haftayı söylememış ya usg kagıdında yazmıyomu cnm
mumkun oldugunca metpamıd ıcme cnm bu doğal surec

oyy gözün aydın hadi...sıra pıtpıtlarda

usg kağıdını vermedi canım bugün bende saflaştım resmen...okula geç kalacaktım istemekte aklıma gelmedi..ne bileyim ya üfff neyse kesemizi gördük ya gerisiönemli değil..

evet benimle canım kalp atımınıda bir duysam...çünkü ilk kaybımda kalp atımı duyulmadı..o beni rahatsız ediyor..
tatlım dur daha cok erken..hem bak bn bile duymadım daha..gördük sadece ultrasonda yanıp sönüyodu..gerci ben onu bile göremedm heyecandan..stres yapp durma kendine..ya ne dicem bnm midem asit salgılıyo sanki boğazıma acı su geliyo ve yanıyo ndn olduki ya hiç olmamıştı daha önce böyle..

yediklerine dikkat et canım..bende çok şükür yanma yok ama bulantı fazla...canım ya san birşey soracam idrarın koyu sarı renkte mi dikkat ettin mi...?

ben çok heyecan yaptım bugün..bir kayıp varya sanki bu da beni bırakacakmış gibime geliyor...neyse ya bekleyip görcez başka çaremiz yok...

uff sanırım yediklerimden oldu..ewet cnm idrarım koyu renk bnde farkettim...cnm bnde ilk zamanlarda öyleydim buda düşer sanıyodum ama zamanla alışıyosun bebişine we kötüyü çagıramıyosun...busefer sennle..inş da sag salim cee bn geldim diyecek öyle düşün...

bulgur veya acı tarzı şeyler yememeye özen göster yesen de az tüket...
valla beynim sulandı benim resmen ama doktorum bu sefer ümitli konuştu..
bakalım ne olcak ...3 hafta sonra akla kara çıkar meydana..

ilk sayfadaki şiiri okuyup okuyup gülüyorum...
buket Allah canını almaya e mi? nerden uydurdun da yazdın dümenim benim...

bulgur veya acı tarzı şeyler yememeye özen göster yesen de az tüket...
valla beynim sulandı benim resmen ama doktorum bu sefer ümitli konuştu..
bakalım ne olcak ...3 hafta sonra akla kara çıkar meydana..
cnm bnm bizde yasadık aynı korkuları telaşları...ama şükür rabbime atlattk...sabret 2 hafta daha kalp atışı için...doktorun ne diyosa onu yap...sonunda ferahlayacksın...ama bu sürectede kendini ve bebişini üzmek yok

kızlar yaa ilişkideki bazı yöntemleri bilmiorum galiba yeni evli olduğum için....mesela sıvı az bi hareketimde hemen akıyor gideceği yere ulaşamıyor galiba...hemen vajinanın bikaç sandım içinde gibi hissediorm zaten...bazıları dioki ben kalkınca az bişe gelio falan diolar ama ben kalkınca bacaklarmdan akıo ..ilişki sırasın bazen altıma yastık kouyorum ama o yastığı koyana kadarda yine akıo bişeler of ben bu işi beceremiorum ya

Kizlarrrr testi yaptim.....
Insallah hamileyim cok heyecanliyim
Bugün hemen doktorumla konustuktan sonra rahatlayacagim dualarinizi esirgemeyin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…