- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.841
canım çok normal söylediğin şey herkeste gelir o az geliyo diyenlerin spoşu azdır o yüzdenkızlar yaa ilişkideki bazı yöntemleri bilmiorum galiba yeni evli olduğum için....mesela sıvı az bi hareketimde hemen akıyor gideceği yere ulaşamıyor galiba...hemen vajinanın bikaç sandım içinde gibi hissediorm zaten...bazıları dioki ben kalkınca az bişe gelio falan diolar ama ben kalkınca bacaklarmdan akıo ..ilişki sırasın bazen altıma yastık kouyorum ama o yastığı koyana kadarda yine akıo bişeler of ben bu işi beceremiorum ya
Kizlarrrr testi yaptim.....
Insallah hamileyim cok heyecanliyim
Bugün hemen doktorumla konustuktan sonra rahatlayacagim dualarinizi esirgemeyin ...
günaydın kızlar.............
canım çok normal söylediğin şey herkeste gelir o az geliyo diyenlerin spoşu azdır o yüzdenayrıca yastık koymaya sen çalışma eşin koysun 15-20 dk uzanman yeterli gideceği yere gidiyordur ondan sonra gelenlere takılma ben gün boyu akıntıyla geldiğini bilirim az az ..................
sonuç ne çıktı heyecandan yazmayı unutmuşsun herhalde...
günaydın sultanım
Gıymetimi bil sana heç sultanım diyen oldu mu?
Sonuc pozitif canim clearblue ninkini yaptim hamile yazisi cikti yarim saat sonra doktorumu arayacagim gel derse gidecegim bakalim o ne diyecek
11 ay oldu canaım hemen hemen bir yılolacak...ama gerçekçi çalışma temmuzda başladı tam anlamıyla...
Diyen oldu da senin demen ayrı bir tat şoktayımmm
canım eylülde gebelik geçirdim fakat karnımda öldü bebişim...dinlenmedeydik iki ay denedik yine olmadı sonra silkelettirdim kendimi...temmuzdan beri ilk defa silkelitince mi oldu ?
canım eylülde gebelik geçirdim fakat karnımda öldü bebişim...dinlenmedeydik iki ay denedik yine olmadı sonra silkelettirdim kendimi...
Nasılsın gız neşen yerinde bugün attın ağzına bişeyler neşeni buldun demiii
anladım cnm hıı 1 kere kaldın yani hamile ben hiç hamile olamıcam mı???
herhangi bir sorun var mı canım doktora gittiniz mi eşinle beraber hiç...
anladım canım kürlere devam o zaman arı sütü ile polen kürünü yaptın mı...yapmadıysan bir araştır derim veya keçiboynuzu..gittik serapcım gittik eşimde varikosel cıktı bende bişi yok şükür ameliyat oldu eşim 21 ocak da şimdi doğal kürler uyguluyoruz ilacda kullanıo 3 ay olmaz dedi dr ama insan gende ümitlenio
ay hadi maşşşallahhhh topik şenleniyoooo....
bir yıl sonrada bebeklerin dertlerini dinleriz artık....
bence acele etme canım daha yenidir gitsende keseyi göremezsin doktor sadece iki günde bir kan ver der...
onunda yapabileceğii başka birşey yok...
anladım canım kürlere devam o zaman arı sütü ile polen kürünü yaptın mı...yapmadıysan bir araştır derim veya keçiboynuzu..
ben şu an canım 4 hafta 6 günlük gösteriyorum takvimde...hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz burada...Serapcim ben almanyadayim cnm burda hep alttan kontrol oluyor , bakalim simdi doktordayim ne diyecek sen kac haftaliksin canim ?
bu ay havuc suyuyla arjınmax ilacını içti eşim ilac bitmesine az kaldı sonra keci bonuzuyla bi macun yaptım malzemleri aktardan alıp sonra en son ay da teste gtmeden önce gene keçi boynuzu ve arı sütüle polen kütünü yapcam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?