silkelet sonra hamiş kal....

Sonuc pozitif canim clearblue ninkini yaptim hamile yazisi cikti yarim saat sonra doktorumu arayacagim gel derse gidecegim bakalim o ne diyecek
gözün aydın tatlım..rabbim sağ salim kucagına almayıda nasip etsin...
çokk şeker yaa sıpa seni..

kızlar ben geldım bugun kontrolum vardı bugun iğnemı oldum inşallah bu ay bende sızın gıbı bebışi göbüşünde kızlar olurum ya

ben şu an canım 4 hafta 6 günlük gösteriyorum takvimde...hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz burada...

Aramizda 1 hafta var seninle cnm insallah kucagimizada almak nasip olur rabbim isteyen tüm herkese bu duyguyu taddirir ..
Az önce geldim doktordan kücücük 3 ml bi kese görüldü daha cok cok erken ama yinede dayanamadim 3 hafta sonraya randevum var

göbüşten mi göründü alttan mı göründü canım benimki de 10 ml o zaman 10 dedi ama cm olamaz mm.dir herhalde..

bu kadar sessiz dururlar mı acaba...emzik kavgası çıkmasın sonunda....

ya irem çok çabuk acıkıyorum canım ya ben niye böyle oldum...

hamilesin tatlım normal acıkman , ağzına hep bişeyler at tansiyonun falan düşmesin açlık baş dönmesi falanda yapar , videoyu kısa kesmişler bundan sonrası savaştır bencede Ama çok tatlılar dombililer yaaa yerim onları ben

dışarıdan sevmesi bence de çok güzel de ya bakımları canım bazen dalıp dalıp düşünüyorum...bugün müdür bey yine sordu iki gündür çok yorgunsun neyin var diye...meğerse okuldan biröğretmen arkadaş söylemiş ağzımı arıyor..arkadaş demişki bir düşüğü var kızın bunda da düşük riski var size gelip söyleyemiyor üstüne üstelik kıza haftada iki gün nöbet yazmışsınız nöbet falan yazmayın demiş...

iş yerine söyledin yani , ne dedin ya müdüre .....................
benim herif demez demek sıkışması lazım ki sultanım diye..bana da kuzenlerim der...
hamile hamile bana hıh dedin heee

dedim yine derim

iş yerine söyledin yani , ne dedin ya müdüre .....................
birşey demedim iyiyim hocam sadece iki gündür halsizlik var dedim..müdür yardımcımız demişki seneye öğretmen açığımız vardesene...müdür beyde üstüme düştü kardeşim yanımda o bugün gidecek ona üzülüyom dedim. ne diyeyim kız ben utanırım o konuda..

dedim yine derim
bende sana derim hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…