silkelet sonra hamiş kal....

off arkadaşlar offf ben ne yapcam bu eşimle tam ikna olmuştuki bu silkeleme olayına şimdide yok ya sakatlarsam seni bacağına bir şey olur yok biliyosun benim elimin ayarı yok diyip duruyor ben birşey olmaz aşkım aşkitom diyorum o hala yok sana istemeden ya zarar verirsem diyor yardım nasıl ikna edebilirim önerilerinizi bekliyorum...:)

hızlı silkelemezsin de canım...

serap senin bu yönetimi bir arkadaşa söyledim oda diyorki benim adam bacaklardan tutup havaya bile kaldırır....arkadaş minyon eşide ona göre iride biraz

Birgül38 cnm hamilesin galiba okuduğum kadarıyla. Hayırlı olsun . Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sende mi silkelettin kızzz?

Birgül38 cnm hamilesin galiba okuduğum kadarıyla. Hayırlı olsun . Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sende mi silkelettin kızzz?

Tesekkür ederim cnm , evet hamileyim yok canim ben silkeletmedim 😜😜ovu testiyle denedim
Tabi rabbimin hikmeti insallah ..
Ama bun ayda tutmasaydi silkeletmek icin geldim bu topige 😉😉😉

Tesekkür ederim cnm , evet hamileyim yok canim ben silkeletmedim ovu testiyle denedim
Tabi rabbimin hikmeti insallah ..
Ama bun ayda tutmasaydi silkeletmek icin geldim bu topige 

hafif ağrıların ve batmaların olması cok normal bebek kendine yer yapıyormuş.Çok dayanılmayacak olursa o zaman doktorunla irtibata geçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…