- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.881
Kardeşim gittiiii
ailemin yanına.. ben yine tek kaldım bu şehirde...nereye gitti canım Allah kavuştursun..
ailemin yanına.. ben yine tek kaldım bu şehirde...
bebekimm doğarsa bende yalnız kalmam herhalde artıkın...canım benim üzülme gene gelir yada sen gidersin vakit bulursan sen üzülürsen bebişde üzülür annesiiii..
off arkadaşlar offf ben ne yapcam bu eşimle tam ikna olmuştuki bu silkeleme olayına şimdide yok ya sakatlarsam seni bacağına bir şey olur yok biliyosun benim elimin ayarı yok diyip duruyor ben birşey olmaz aşkım aşkitom diyorum o hala yok sana istemeden ya zarar verirsem diyor yardım nasıl ikna edebilirim önerilerinizi bekliyorum...:)
hızlı silkelemezsin de canım...
diyorum hafiften silkeliceksin diyorum güç denemesi yapmıcaksın ya diyorum:)
kaldırsın canım kaldırsın silkelesin buluşsun artık spoşlarla yumoşlar...serap senin bu yönetimi bir arkadaşa söyledim oda diyorki benim adam bacaklardan tutup havaya bile kaldırır....arkadaş minyon eşide ona göre iride biraz
boş ver güç denemesi yapsın canım...hızlı hızlı silkelesin spoşlarla yumoşları birleştirmemiz lazım de...
:) eşimin elin de kalırsam da kalim bebeğe giden her yol mübahtır...
göbüşten mi göründü alttan mı göründü canım benimki de 10 ml o zaman 10 dedi ama cm olamaz mm.dir herhalde..
Birgül38 cnm hamilesin galiba okuduğum kadarıyla. Hayırlı olsun . Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sende mi silkelettin kızzz?
Tesekkür ederim cnm , evet hamileyim yok canim ben silkeletmedim ovu testiyle denedim
Tabi rabbimin hikmeti insallah ..
Ama bun ayda tutmasaydi silkeletmek icin geldim bu topige 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?