silkelet sonra hamiş kal....

Bende geçen ay ki düşüğüm için bi ağlarsam kimse susturamaz haa. :-( zati rahim normal degil benim o yüzden umudum az.ühüüüüüüü

İyi geceler kızlar.

Hamiş kızlar sizlere bi sorum var.

Adet gecikmesinden sonra ne gibi belirtiler yaşadınız?

Benim bat 20 şubattı. Çok şükür kırmızılar gelmedi.

Yarında gelmezse ümitlenecem. Şuan kendimi hamiş moduna sokmak istemiyorum. sonrası hayal kırıklıgı oluyor.

Benim 20 sinden beri belim, kasıklarım ağrıyor. bugünde göğüs uçlarıma dokununca acıyor.

Heran adet olacakmışım gibide karnım agırıyor.

:26::26:

hiç gecikir miydi canım senin bat...belirtiler aynı oldu bende..sadece karın ağrısı yok...

hoşgeldinizzzzzzzzzzz.herkese iyi geceler....

Hayırlı geceler Serap kardeşGeçenlerde senin topici farkettimve bayağı güldüm
Neyseki sen yönteminle bebeğini tutturmuşsun Allah tamamına erdirsin, ben bunlar için geç kaldım artıkım çünkü tüp tedavisine başladım yine.Hayırlısıyla olsun da varsın tüp de olsun.

ailemin yanına.. ben yine tek kaldım bu şehirde...

Ben de bulunduğum şehirde ailemden uzaktayım

Bende geçen ay ki düşüğüm için bi ağlarsam kimse susturamaz haa. :-( zati rahim normal degil benim o yüzden umudum az.ühüüüüüüü
umutsuzluk yok olacak inş seninde bebişin rabbim tez zamanda göndersin melegini..rahmin ndn normal diil?
bnm kasıklarıma batma oluyodu birde göğüslerim cok hassalastı...inş hamilesindir cnm ...

senin bebişlerinde çifter çifter gelecek canım yakında...amin dileklerin için teşekkürler...

oyy oyy bnde coook özledim ama ölünce kawuşacgm onlaaraa

Ben de kendini yalnız hisseden ailesini özleyen bir ben varım sanırdım.
Ailemden uzakta olmak sürekli içimi acıtan bir yara,dışardan birileri asla insanın ailesi gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…