- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.921
hiç gecikir miydi canım senin bat...belirtiler aynı oldu bende..sadece karın ağrısı yok...
İyi geceler kızlar.
Hamiş kızlar sizlere bi sorum var.
Adet gecikmesinden sonra ne gibi belirtiler yaşadınız?
Benim bat 20 şubattı. Çok şükür kırmızılar gelmedi.
Yarında gelmezse ümitlenecem. Şuan kendimi hamiş moduna sokmak istemiyorum. sonrası hayal kırıklıgı oluyor.
Benim 20 sinden beri belim, kasıklarım ağrıyor. bugünde göğüs uçlarıma dokununca acıyor.
Heran adet olacakmışım gibide karnım agırıyor.
:26::26:
tühh ya kıyamam..bnm bulantım kusmayla sonuçlanmıyo allahtan zaten öle olsada kusamamki bn nefret ederim...ama tabi ilerleyen günlerde ne olur bilemem...yes kusuturmaya başladı bugün..sezonu açtık yani...
Evet canım ya hamile kalınca hep yatcakmışım.
He şöyleeee cancazım
öyle canım insan ailenden uzak olunca daah bir alıngan oluyor...Ben de kendini yalnız hisseden ailesini özleyen bir ben varım sanırdım.
Ailemden uzakta olmak sürekli içimi acıtan bir yara,dışardan birileri asla insanın ailesi gibi olmuyor
Canım Normalde hiç gecikmezdi. Sadece 2 ay önce gecikmişti 1 gün.
Karın agrısı derken hani adet oldugunda sancır ya oyle bişi.
Saatinde bile gelirdi. İnşallah bir süpriz olur
umutsuzluk yokolacak inş seninde bebişin rabbim tez zamanda göndersin melegini..rahmin ndn normal diil?
Canım ben gecen ay ki düsükten sonra rahim filmi ve rahim emarı cekildim . Benim rahim bildigin Y harfi gibi ve dar. Ondan bebek icin az yer var yani. Hamilelik olsa bile zor gececek . Bakalım kısmet.
tabikide olmaz olamaz ama aradıgında sesini duyabilmek özlediğin zaman yanına gidip sıkıca sarılmak dünyalara bedel olsa gerek...bn bunlarıda yasayamıyorum düşün yani...Ben de kendini yalnız hisseden ailesini özleyen bir ben varım sanırdım.
Ailemden uzakta olmak sürekli içimi acıtan bir yara,dışardan birileri asla insanın ailesi gibi olmuyor
tühh ya kıyamam..bnm bulantım kusmayla sonuçlanmıyo allahtan zaten öle olsada kusamamki bn nefret ederim...ama tabi ilerleyen günlerde ne olur bilemem...
Bende geçen ay ki düşüğüm için bi ağlarsam kimse susturamaz haa. :-( zati rahim normal degil benim o yüzden umudum az.ühüüüüüüü
senin bebişlerinde çifter çifter gelecek canım yakında...amin dileklerin için teşekkürler...
Arkadaşım kasık ağrısı ve gögüslerde hassasiyet hamilelik belirtilerinde oluyor. Adet belirtileri ile hemen hemen aynı bu belirtiler. Sana tavsiyem hemen bir idrardan test yap.eger imkanin varsa da kan dan beta hcg baktır.ins hamilesindir.
zaten yatma çekerim kulaklarını...
Arkadaş ben senin profil resmine bakınca Bihter bize gelmiş sanıyorum
Sağol canım, elhamdülillah benim 2,5 yaşında bir kızım var,tüpde yaptıkŞimdi yine ona tüpte kardeş arıyoruz
çek canım çek .kız biraz geriden geliyo benim yorumlar. Tel den giriyorumda ondan.
iyi uykular tatlım....dikkat et kendine..bebişini gör rüyandaben yatar kızlar...herkes kendine iyi baksın yarın görüşmek ümidiyle....
Arkadaş ben senin profil resmine bakınca Bihter bize gelmiş sanıyorum
Bihteri begeniyodum ondan profil resmi yaptim sekerim.
Can atıyorum idrar testi için ama tek çizgi görmek istemiyorum artık.
Yarında olmazsam yapıcam ertesi gün.:18::18:
Sonra hemen kana giderim uçarak zaten
Kızzzz o kadar nasıl beklicen yap hemen sabah. Bosuna stres olma fazla bekleyip de. Bak serap da test yapmicak beklicek oluyodu ısrar ede ede zorla yaptirttık testivee mutlu haber geldi.
Canım ben gecen ay ki düsükten sonra rahim filmi ve rahim emarı cekildim . Benim rahim bildigin Y harfi gibi ve dar. Ondan bebek icin az yer var yani. Hamilelik olsa bile zor gececek . Bakalım kısmet.anlaadım cnm ..rabbim yardımcın olsun...eger alnında yazılıysa o duyguyu rabbim nasip edecekse bi şekilde gecirirsin hamişliğini....bol bol yatar dinlenirsin...bebiş gelsinde elimizden geleni yaparız
saçını başını yolarım senin hele yatma...
Can atıyorum idrar testi için ama tek çizgi görmek istemiyorum artık.
Yarında olmazsam yapıcam ertesi gün.:18::18:
Sonra hemen kana giderim uçarak zaten
nebiye ishal olmuşum sen nasıldın bu dönemde...karnımda sanki çalışma var harıl gurul sesler geliyo durmadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?