silkelet sonra hamiş kal....

Arkadaşım kasık ağrısı ve gögüslerde hassasiyet hamilelik belirtilerinde oluyor. Adet belirtileri ile hemen hemen aynı bu belirtiler. Sana tavsiyem hemen bir idrardan test yap.eger imkanin varsa da kan dan beta hcg baktır.ins hamilesindir.

Kızlar benimde kız kardeşim geçen hafta gitti yanımdan. Bende gurbetteyim. Ailemi çok özlüyorum.

Onları çok seviyorum ama uzaktalar.

Hep aklım onlarda

Ben de kendini yalnız hisseden ailesini özleyen bir ben varım sanırdım.
Ailemden uzakta olmak sürekli içimi acıtan bir yara,dışardan birileri asla insanın ailesi gibi olmuyor
öyle canım insan ailenden uzak olunca daah bir alıngan oluyor...

Canım Normalde hiç gecikmezdi. Sadece 2 ay önce gecikmişti 1 gün.

Karın agrısı derken hani adet oldugunda sancır ya oyle bişi.

Saatinde bile gelirdi. İnşallah bir süpriz olur

canım bana kalırsa hemen test yap belli olsun ..sonrada hemen daktırın yolunu tut...geç kalma hiçbirşey için....

Ben de kendini yalnız hisseden ailesini özleyen bir ben varım sanırdım.
Ailemden uzakta olmak sürekli içimi acıtan bir yara,dışardan birileri asla insanın ailesi gibi olmuyor
tabikide olmaz olamaz ama aradıgında sesini duyabilmek özlediğin zaman yanına gidip sıkıca sarılmak dünyalara bedel olsa gerek...bn bunlarıda yasayamıyorum düşün yani...

Bende geçen ay ki düşüğüm için bi ağlarsam kimse susturamaz haa. :-( zati rahim normal degil benim o yüzden umudum az.ühüüüüüüü

Arkadaş ben senin profil resmine bakınca Bihter bize gelmiş sanıyorum

senin bebişlerinde çifter çifter gelecek canım yakında...amin dileklerin için teşekkürler...

Sağol canım, elhamdülillah benim 2,5 yaşında bir kızım var,tüpde yaptık Şimdi yine ona tüpte kardeş arıyoruz

Can atıyorum idrar testi için ama tek çizgi görmek istemiyorum artık.

Yarında olmazsam yapıcam ertesi gün.:18::18:

Sonra hemen kana giderim uçarak zaten

Son düzenleme:
Canım ben gecen ay ki düsükten sonra rahim filmi ve rahim emarı cekildim . Benim rahim bildigin Y harfi gibi ve dar. Ondan bebek icin az yer var yani. Hamilelik olsa bile zor gececek . Bakalım kısmet.[/QUOTE]
anlaadım cnm ..rabbim yardımcın olsun...eger alnında yazılıysa o duyguyu rabbim nasip edecekse bi şekilde gecirirsin hamişliğini....bol bol yatar dinlenirsin...bebiş gelsinde elimizden geleni yaparız

Sağolun canimmm cok tesekkür ederim.

saçını başını yolarım senin hele yatma...

Yol kız yol

nebiye ishal olmuşum sen nasıldın bu dönemde...karnımda sanki çalışma var harıl gurul sesler geliyo durmadan...

Can atıyorum idrar testi için ama tek çizgi görmek istemiyorum artık.

Yarında olmazsam yapıcam ertesi gün.:18::18:

Sonra hemen kana giderim uçarak zaten

mrb lar ben olsam dayanamazdım yapardım ki her ay 2 3 kez yaptım sonunda bu ay tuttu hamilelilk belirtisiyle adet belirtileri aynı bana hep derlerdi hiç inanmazdım taki basıma gelene kadar gogus agrısı yanları ucları uzerine yatamaz olunuyo kasık ve karın agrısı en belirgin halleri

nebiye ishal olmuşum sen nasıldın bu dönemde...karnımda sanki çalışma var harıl gurul sesler geliyo durmadan...
bnde ilk ögrendigim haftalarda ishaldim cnm normaldir herhalde..ben diğer gebeliktede öyle olmuştum...ama şimdi normale döndü...bol su iç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…