Genitalde nasıl kullanılacak kiiİşte ben de dün sipariş vermiş bulundum hepsi burada'dan, 590 liraya düşmüştü fiyat. Silk'n Glide sitesinden satış noktalarını kontrol ettim, hepsiburada da dahilmiş, o yüzden verdim gitti siparişi. Ürün kargoya verilmiş görünüyor, hadi hayırlısı, umarım bi sorun çıkmaz :))
Bilmiyorum da tüm vücutta kullanıldığı yazıyordu, nasıl kullanılacağını henüz bilmiyorum. Önce bi gelsin de ürünüm :)Genitalde nasıl kullanılacak kii((
Benim bacağımda kısacık şu an tüyler. etkisini denemek için tüyün üzerine atış yaptım ve resmen rengi değişti. Bu da tahminimce 5-6 seansta güzel bi sonuç vereceğini gösteriyoBilmiyorum da tüm vücutta kullanıldığı yazıyordu, nasıl kullanılacağını henüz bilmiyorum. Önce bi gelsin de ürünüm :)
heheh ne güzel. Kıl tüy meseleleri, saç baş güzellik meseleleri bi kadının ilgisini nasıl çekmesin ki
Saç dökülmesini de araştırıyorum. Şampuana biberiye yağı döktüm bugün. Bakalım bi de o derdim varheheh ne güzel. Kıl tüy meseleleri, saç baş güzellik meseleleri bi kadının ilgisini nasıl çekmesin ki
Atışlar arasında 3,5 saniye var çok uzun değil. İşlem de uzun sürmüyoAtışlar Arasında ne kadar sure bekliyorsunuz. Hemen arka arkaya atabıiliyo mu. Eğer iki Atış Arasında bekleniyorsa işlem çok uzun sürebilir
selam kızlar bende uzun zaman araştırdıktan sonra silk'n glade ın 150.000 atımlık olanını almıştım hepsi buradadan. Fakat ürün problemli geldi iade ettim. Gidip mağazadan mı alsam diye düşünürken yine hepsi buradaya silk'n in 300.000 atımlık olanının eklendiğini gördüm ve hemen aldım. 15 günde bir kullanılması gerektiği yazıyor ama ben burda ilk 4 seansı haftada bir uygulayanları okudum ve öyle yapmaya karar verdim. İlk seansta hiç bir değişiklik olmadı. Bu arada koltukaltı, bacak genital bölge ve yüzümde uyguladım. yalnız yüzde uygulamak biraz zor oluyor çünkü cilt sensörü var ve tam cilde değmezse atış yapamıyorsunuz.
ikinci seansta da ilk günlerde bir değişiklik hissetmedim fakat kıllar uzamaya başlayınca fark ettim ki dökülmeler oluyor. öyle abartılacak bir gelişme yok ama devam edersem sonuç alacağımdan eminim. ben hep en yüksek seviyede kullandım. özellikle dökülmeler genital bölgede oldu. bugün 3. seansımı yapacağım. merak edenler için gelişmeleri yazarım :)
Bende bu sorunun cevabini bilmedigim icin yapamadimKizlar kol ve dudak üstüne uygulayan var mi? Varsa jilet kullaniyo musunuz oralara? tuyler azalacak derken cogalmaz mı tam da görünen bu kısımlarda!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?