Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa arkadaşlar ben de yeni aldım ama anlamadığım ilk etapta şarj olması mı gerekiyor kullanma kılavuzunda öyle bişey göremedim prize takılı çalışmaz mı
Ben 3 aydır kullanıyorum hep jiletleyipde kullanıyorum makineyi.Her çıkdığındada jiletle alıyorum kaşıntı vs bi sorun yaşamadım.Tüylerdede azalma var kalınlaşma söz konusu değil.
silkn glide face sayfasında öyle bir şey olmadığı yazıyor. sanırım o soruyu da siz sormuşsunuz onlara zaten.Bu arada bu ürünün atışları bitince sakın çöpe atmayın. Direkt müşteri temsilcisini arıyormuşsunuz. Onlar kargo ile kapıdan alıp ürünü , bir üst modeli ile değiştirip geri veriyormuş. Yani direkt çöp olmuyor. Sadece parça parasını veriyormuşsunuz bugün satış temsilcisi anlattı
merhabalar;
ben ürünü alalı 2 hafta oldu ve 2. seansımı yaptım. henüz bi fark yok tabiki. benim merak ettiğim ne sıklıkta kullanılablir bu ürün. haftada bir yeterli mi daha kısa aralıklarda kullanılabilir mi?
3 seyansta görürsün ama ara vermeden iki haftada bir ben ara verdim ya sonra uyanmış gibi tekrar cikti seyanslar önemli düzenli ve 8 seyansa tamamlamasan bitmeeezzzzyaa arkadaşlar ilk seansımı geçen hafta yaptım ama hala bi dökülme olmadı :/ bildiğin uzuyor. jilet vurduğum içinde sert çıkıyor tabikiböyle kalmaz di mi
( ne zaman etkisini gösterip dökülüyor.
uff ya olumsuz sonuçlar geldikçe insanın hevesi kırılıyor. acaba philips daha mı iyidir kişubat ayından itibaren kullanıyorum saç kırandaki gibi yer yer döküldü hiçbir işe yaramadı desem yeri..