Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanan hanımlar ben illa azalsın diye beklemiyorum da acısız ve az uğraşmalı epilasyon olsun tüyleri uzatmayı beklemeyeyim istiyorum. Sizce beklentimi karşılar mı? :)
Ben de Philips ile ilgili olumlu yorum çok bulamadım mesela Silk'n glide kullandığım kadarıyla 2-3 hafta aralıklarla düzenli bir şekilde uygulamak gerekiyor. Ve etkiside bariz pürüzsüzlük değil. Zaten ilk 2-3 seanstan sonraki seanslarda yer yer boşluklarla karşılaşıyorsun oda kıl tipin çok kalın değilse. Mesela philips lumea hakkında biraz araştırma yaptım. Sözlüklere, diğer forumlara, bloglara ve kadınlar kulübüne baktım ondaki etkinin daha fazla olduğunu yazmışlar. Ne kadar doğrudur bilemicem ama yorumlar olumluydu.
Bikini bölgesinde daha cabuk etki ediyor zaten döküldügünü anliyorsunuz birde bakmissiniz bazi bölgeler çıplak kalmış ilk seansta hiç faydasi olmaz diye düşünmeyin ve 1 ay boyunca haftada bir uygulayin ve ilk uygulamada jiletle alin ondan sonra jilet vurmayin eşinizin tras makinasi varsa yada daha once epilasyon makinaniz varsa onun jilet basligiyla alin hele yüzünüze sakin jilet vurmayin![]()
Bugday tenliyim kıllarim baya kalindi birde ürünü almadan 3 ay önce jilete baslamistim cünkü kalin olursa okadar etki eder.
4 seans uyguladım. Koltuk altı ve bacaklarda ara ara boşluklar oluştu. Ama çok faydalı demek için erken mi, yoksa bu kadarla mı sınırlı kalacak bilmiyorum![]()
1 yıldır kullanıyorsun, ve hala aynı haİlk başda ve en erken olan bulgu o maalsef bende ona inanıp ; bu kadar zaman da böyle olduysa yaşadık demiştim. Ancak sonra o bölgeler de sınırlı kaldığını 1 cm genişlemediğini gördüm 1 yılda...
Sonradan düşünmeye başladım ya o bölgelerde çok seyrek ve zayıf kıllar vardı. yada başından beri orada kıl yoktu. uzun oldoğu için çevredekiler kapatıyordu.. jilet vurunca çıktı tabiki ortaya....![]()
![]()
Bugün ilk seansımın üzerinden iki hafta geçti, ben de ikinci seansı uyguladım. Tüylerin yeniden çıkmasında ilk seanstan bir farklılık gözlemledim, özellikle tüylerin daha zayıf olduğu üst bacakta mesela daha etkili. Hep jilet gören yerlerde daha az bir seyrelme oldu. İlk denememde korktuğum için 1 ve 2'de yapmıştım, bugün 3'e yükselttim bakalım 2. seanstan sonra da bir değişim yaşanacak mı..Deneyimlerini bekliyorum ben de almak istiyorum daa kararsızım![]()
Ayy hadi inşallahBugün ilk seansımın üzerinden iki hafta geçti, ben de ikinci seansı uyguladım. Tüylerin yeniden çıkmasında ilk seanstan bir farklılık gözlemledim, özellikle tüylerin daha zayıf olduğu üst bacakta mesela daha etkili. Hep jilet gören yerlerde daha az bir seyrelme oldu. İlk denememde korktuğum için 1 ve 2'de yapmıştım, bugün 3'e yükselttim bakalım 2. seanstan sonra da bir değişim yaşanacak mı..
Beyaz tenliyim bu arada, bu anladığım kadarıyla büyük bir farklılık yaratıyor. Beyaz olmak ilk kez işe yaradı :)
74 sayfa okudum, hep umut doluydum, son sayfada derin41'in mesajları beni bitirdi. Çok üzüldüm şu an. bıktım kıldan tüyden ya
Bende aynı şekilde fakat herkesin yapısı farklı.. bu yüzden bir umutta olsa denemeye değer buluyorum. Silkn glide veya başka bir cihaz ama mutlaka deneyeceğim. Lazer merkezinde de kiminin 6 seansta bitiyordu benim kol altım 10 seans sürmüştü ve sonrasında hafif tüylenme oldu tekrar. Çokta para verdim fakat bu hali bile iyi hiç dokunmuyorum belli bile olmuyor. Yani mutlaka çıkacak ama alma ihtiyacı hissetmeyeceğiz bence..
Kızlar brn hep oparça parça kullandım bi sene olacak alalı ama bu sıralar daha sık kullandım ve etkiyi daha iyi görmeye başladım benim tavsiyem yeni alacak olanlar yada alanlar haftada bir yapıp daha kısa sürede sonuca ulaşabilir ben de umutsuzdum ilk zamanlarda ama şimdi sonuçlar sanki olumlu olmaya başaldı bende
Bende dudak üstünde ve boynumda öyle ağdayla yapmayı düşünüyorum onun dışında jilet ve tüy dökücüyle 2 haftada bir şekilde ilerleyeceğim duruma göre plan yapacağım. İnternette 150.000 atımı 550 tlye buldum sanırım bugün karar verip alacağım. Lütfen uyguladıkça paylaşın kızlar..o zaman ben de alayım yaa, hayır tamamen bitsin derdinde değilim geç çıksın seyrelsin razıyım. bir de ben jilet işine hiç girmek istemiyorum. yine ağda bantlarıyla alıp birkaç gün bekleyip öyle yapacağım. sonra hiç uzamadan, dolayısı ile kısaltmaya gerek kalmadan haftada bir uygularım diyorum. deneysel çalışacağım biraz bakalım nasıl olacak:)
Bende dudak üstünde ve boynumda öyle ağdayla yapmayı düşünüyorum onun dışında jilet ve tüy dökücüyle 2 haftada bir şekilde ilerleyeceğim duruma göre plan yapacağım. İnternette 150.000 atımı 550 tlye buldum sanırım bugün karar verip alacağım. Lütfen uyguladıkça paylaşın kızlar..