Sadece konuya yorum için üye oldum

Bu cihazı bende kullanıyorum yaklaşık 8 ay önce aldım
ilk seans da tarif edilen gibi yaptım jiletle temizleyip 4 seviye atışlar 2 hafta bekledim tabi tüyler kazık gibi oldu dökülme yok ortalıkta 2 seans öncesi bu sefer tüy dökücü kullandım ( alet işe yaramaz ise jiletle çoğalır diye korktum) 10 gün kadar bekledim yine dökülme yok gibi birşey çok dikkatli bakip 2 saat düşününce insan biraz döküldü galiba diyor tamamen piskolojik yani
Özellikle koltuk altım küçük yaşlardan beri jilet kullandığımdan ve genetik olarak aşırı yoğun bir kıl vardı alette işe yaramadı bende kullanma klavuzunun dışına çıkmaya karar verdim kendi çapımda bir test uyguladım sol tarafa 2 hafta aralıkla 1 seans 5. seviye de sağ tarafıma 5 günde bir 5. seviye de 2 tur olarak bitince üsten bir tur daha atarak yaptım 1 ay sonra baktımki sol taraf yarı yarıya gibi duruyor halen sağ taraf kaymak gibi olmuş çok dikkatli bakınca birkaç tel görüyordum
Dedim teknik bu kollara , bacaklara aynı şekilde 5 gün ara ile 2 tur olarak 5. seviye uygulamaya geçtim 1.5 ay içinde tüy sorunu felan kalmadı tertemiz oldum sonra bıraktım son 4 aydır bir jilet vurmadan üstünden bir tur geçiyorum arada tek tük çıkıyor diye oda 1 ay ara oluyor en az arada
İşe yaramadığını düşünen arkadaşlar benim gibi uygulamaya gidin boşverin 2 hafta aralıklı kullanmayı felan zaten salonlara da gitseniz o cihazlarında özellikle ilk seans larda etkiliyemediği tüy ler %50 lerde oluyor dökülmeyenler için ara seans a gel diyorlar 15 gün içinde
Bu alet deri ye hiç bir şekilde zarar vermiyor zaten sadece kıl köklerini yakıyor fazladan kullanmak zarar etmez ten için kıllarında evreleri var büyümekte olan yada uykuda olan hormonlar da etkili seans larada para vermiyorsunuz evde istediğinizde kullanmanız için tasarlanan bir cihaz kullanın gitsin sean aralarına kısıtlamayın kendinizi en faz dökülecek kıla tekrar atım yapmış olursunuz oda neden attın ben zaten düşecektim diye kavga çıkartmaz

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın tecrübe yi paylaşayım dedim tüy sorunu bitmek bilmeyen dert belki faydam olur :)
(D.Not: Bu cihaz ile dökülen kıllar komple yok oluyor HPL teknolojisi kıl köklerini uyutmuyor yakıyor direk kardeşim de IPL var o 1 yıldan fazladır kullanıyor güzel azaltma oluyor ama birakınca 3 aya bayağı tüyleniyor tekrardan)