Silmek istiyorum.

fattime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
171
11
118
merhaba kızla daha önceden de yazmıştım nişanlıma yeni bi şans veip vermeme konusunda http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=657128
vermiştim. yine ayrıldık aynı şekilde başkası yüzünden üzmüştü beni. Herşeyini gönderdim ama sonrasında iletişimimiz bi türlü kopmadı. Bu yine çok seviyorum kise olmıycak hayatımda deyip duruyodu. Ama sürekli benden bişey gizlediğinin farkındaydım. Kopamadım her zorluğa rağmen ailem istemediği halde vazgeçmiycem berabe çalışır babanın üstüne yıktığı borçları öderiz felan dedim. Sonra borcundan dolayı hattı kapandı telefnuna ulaşılamıyordu. facedeki arkadaşlaını gizlediği için bunu öğrenmek istedim 14 şubatta bizim tanışma yıldönümümüzdü annesini aradım. Çünkü o bana herkes kouştuğumuzu biliyo demişti. Annesi açtı telefonu bi tavırla daha konuşcak bişey mi kaldı herşeyi paket edip yolladın daha niye arıyosun dedi. Sanki benim yüzümden olmuş gibi. VE ben o sinirle hayatıımın en büyük hatasını yaptım ilaç içip intihar ettim. bununda haberi gitti hemen bi numaradan aradı kimin bu numara dedim arkadaşın dedi hemen ilk hamlede sonra yalan söylüyosun dedim yeni aldım bugün 14 şubat konuşalım diye aldım gece süpriz yapcaktım. sen neden böyle bişey yaptın ben sana süpriz yapcaktım dedi. Sonra annei aryıp haber verdi ilaç içtiğimi. Düzcede oturuyo ben istanbulda. Ailem gelip beni hastaneye götürdü hemen. Sonra tek yaptığı annemi arayıp nasıl olduğumu sormak. Abim ona bidaha arama sana ulaşcağı bütün yolları kapat demiş. ben evde yatarken beni aradı bi kaç kez o gece açamadım. yalnızda bıakmadılar açaazdımda zaten. Abime söz vermiş aramıycam diye. 1 gün sonra gece ben kötü oldum bi sürü yasak geldi bana ağlarken abim yanımdayken aradı açmadım. Bu söz verdi daha niye arıyo dedi ve ben yinede umut ettim. sevindim. sonra ertesi gün aradı yine açtım BAna dediği beni bekle aşkım abin bana böyle dedi biraz.sabret...Ben yalan söyledin yine madem seviyosun neden bişeyler gizliyosun dedim. tabi üste çıktı artistlendi. Yine bile acaba haksızlık mı ediyorum diye düşünüken bi baktım ki ben o haldeyken beyefendi bırak gelmeyi facede dolanmış bişeyler paylaşmış. Midem bulandı ondan. Ama o kadar büyük acı yaşıyorumki. Hala ben seni seviyoum kimsenin eli elime değip kirlenmiycek. Ben ona ah edip duruyorum. Alışmaya başlamıştıştım. 1 hafta felan hiç aramadım. arama dediği halde kendisi aradı hallimi hatrımı soruyo dalga geçer gibi yine aynı şeyleri söylüyo kimse hayatıa gimiycek felan ben ağzıma geleni saydım. Sonra bi girdim baktım twittedan önüne gelen kıza yazmış. Bunu görüp aradım aynaya bakta ne kadar şerefsiz olduğunu gör dedim. ağzıma geleni yine saydım. amacıma ulaştım seni kendimden iğrendirmek için yaptım dedi. Ben ne kadar adi olduğunu yazdığı kızlarada yazdım. Bi sürü şey yazmış seni deterjan bile temizlemez kızım felan diye. o yazdıklarımm zoruna gitmiş. Sonra ben seni uzaklaştırak için yapıyou ama seni çok seviyoum kıymetini billemedim bilmem ne bi sürü pişmanığını dile getirdi. dedimki bana söylediklerini yaz twiterdanda yazdı. ben adam değilim felan diye sonra bidaha asla geri dönmyce midemi bulandırıyo ama içim çok acıyo nefes alamıyorum 8 yılıma acıyorum. rüyamda görüyoum acım katlanıyo nası atlatıcam ben yardım edin kızlar

uzun uzun yazmışsın belli ki canın çok acımış..Allah yardımcın olsun ne diyeyim canımmm Bende nişandan ayrıldım ailem ne dediyse onu yaptım hiç pişman değilim ayrıldığıma bırak sevin kurtul o adamdan evlenip ayrılmak daha zordur eminim canım bırak şükret haline ailene sımsıkı sarıl ..çalışıyor musun sen kaç yaşındasın ?????????????

yaşadıkların belki şuanda canını yok yakıyordur ama sabret, dua et Allah yardımcın olsun ve kendini sakın bırakma ailenle vakit geçir, sevdiklerine dostlarına sarıl her şey çok daha güzel olacak ayrıca hiç kimse için de kendine zarar verme ve umarım tüm bunları atlattıktan sonra Allah karşına öyle birini çıkarsınki çok mutlu ol

çok canım yanıyo gerçekten asla geri dönmem ona zaten ama acılarımdan nasıl kurtulcam. o acı çeksin istiyorum Allah a havale ediyorum. ÇAlışmıyorum kafa dğıtmak için akrabalarımın yanına geldim erzuruma. 24 yaşındayım 1 ay sonra 25 olcam. bu da canımı yakıyo

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için. kendimede o kadar kızıyorumki hiç bi şekilde yakışmıyoduk eğitim durumu ilköğretim ben açıktan üni okyorum fiziksel olarak ben minyon tipliyim o bayağı iri yarı bişey maddi hiç bi güvencesi olmadığı gibi babası üstüne boç yükledi hiç bir vasfı yoktu ben güvenlik görevlisi olması için sınava hazırladım. onla beraberken çok iyi kısmetlerim çıktı teptim. Ve en önemlisi 8 yıl boyunca birkere bile yalan söylemedim. Ailem istemiyodu onları ikna ettim. bunların hiç birini haketmedim ben yaa. Bi insan nasıl bu kadar haysiyetsiz olabilir. intihar ettiğimde param yoktu deyip gelmeyen adam şimdi kuzeninin sözüne çıkıp geliyo insanın vicdanı nasıl kaldırır :2:

Off 8 yılın adı var arkadasım ya Onca emek ver karsındakine inan sadık kal, icin yansa da devam et, sonra yüzüstü kal. Ne demek oldugunu cok iyi bilirim ama ondan sana hayır gelmez seni daha agır acılara sürükleyebilir kendini kaptırma daha fazla. Bırak ne yapıyorsa yapsın cevap verme muhattap olma kendini uzak tutmaya calıs. O rüyada görme olayı da ayrı bi dert onu da cok iyi bilirim :2: Tam unutmak rahatlamak icin uyursun tüm gün kafanı kurcalamıyormus gibi bi de uykunda yakalar seni. Ama ondan uzak dur madem bi cok kızla muhattap oldugunu gördün ciddi düsünmüyor demek ki seninle. Allah yardımcın olsun

sAĞOL ARKADAŞIM ONUNLA ASLA DEVAM ETMEM AMA YAPTIĞI ADİLİKLERİ HAZMEDEMİYORUM MADEM ÖYLE Bİ NİYETİN VAR BİZ AYRILMIŞIZ SENDEN İĞRENİYORUM DİYORUM DAHA NE DİYE SEVİYORU BEKLİYCEM DİYOSUN. YAA Bİ AN ÖNCE ACI ÇEKTİĞİNİ GÖRMEK İSTİYORUM . İÇİM ÇOK ACIYOO NASIL ATLATICAM BEN.

zamana bırak canım.
bana bunu yaptı haketmedimleri düşünmemeye çalış.
düşündükçe üzülürsün. inan herkes hayatta ne hakkettiğini yaşamıyor.
buda senin sınavınmış. şanslıymışsın baştan görmüşün ve ailen arkanda.
boşanmış biri olarak manevi olarak çok çok zor, maddi olarak çok daha zor.

zamanın ilaç olmadığı şey yoktur bence. herşeyi bir çırpıda unutamazsın ama zamanla hayatın akışıyla hayatının ilgi odağı başka şeyler oluyor.

Güclü ol sakın kendini kücük düsürecek bi hata yapma zaten kac yılını harcamıssın daha da onun galip gelmesine izin verme. Bilmiyorum ben anlamaya calısmaktan vazgectim artık, düzen böyle maalesef ne kadar deger verirsen o kadar saf yerine koyuluyorsun. Ama ilahi adalet var buna kesinlikle inanıyorum. Bırak o yaptıgı adiliklerle kalsın, emin ol yüzüne vursan da gülüp gecer üstüne bi de seni haksız cıkarır. İnsanlıktan adamlıktan nasibini almamıs varlıklar iste. İcinin acısını sana yaptıklarını düsünmeyerek, Allaha dua ederek ve sabrederek atlatırsın ancak. Yoksa baska yolu yok ya onun icin yine rezil olucaksın arkandan vuracak seni, ya da herseyi unutmaya calısıp devam edeceksin karar senin.

Çoğu insan bilir o duyğuyu boğazında bi yumru can yakan peşini bırakmayan bir iç sıkıntısı ama geçiyor emin ol sen allaha sığın allah sana hakettiğin ilişkiyide veriyor ve sen hiç sevmedim zannediyosun sonra o insana bu hataları yapıpta hayatından çıktığı için teşekkür ediyosun. Bunlar oluyor emin ol ama herşey zaman acını yaşa ama sakın o insan için de kendini yeniliklerde kapatma evlenip boşanmak daha kötü emin ol.Allah yar ve yardımcın olsun zor bi durum

teşekkür ederim ama bu mahluk hala canımı yakmaya çalışıyor bende bunu görünce dayanamayıp sayıyorum.

Ne güzel anlatmışsın arkadşm çok teşekkür ederim.

Bu süreci bi an önce anlatıp yeni hayatıma başlamak istiyorum ama bu acıyla kiseye şans vermek istemedim isteyenler oldu onlara haksızlık olcağını düşündüğüm için kendime hayrım yokken kimseye umut vermek bana yakışmaz. Ama korkuyorum da atık ben nasıl güvenicem nasıl evlenicem neler yaşadım. Başkalarının hyatlarında neler duydum.

Canim ona hakettiginden fazla deger vermissin aslinda bunu hepimiz yapiyoruz ancak onemli olan bu durumu farkettikten sonra karsindakine gerektigi gibi davranip kararli durmak. eminimki cok daha iyileri karsina cikacak yazdiklarini okuyunca iyice emin oldum bunu her anlamda soyluyorum ailenin onaylayacaği, sana deger veren, ilişkiniz icin çaba sarfeden, sana kadin oldugunu hissettiren, yanina yakisan vs. Simdi guçlu dur ve bu sureci en kisa zamanda atlatmaya bak hersey cok daha guzel olacak bu arada onunla gecen 8 yilinida kafaya takma ilerde oyle guzel anilar yasarsinki kisaciktir ama sana yillar gibi gelir telafi edersin :) kadinlar gunumuzde kutlu olsun :)

olmayacak dua'ya amin demek gibi birşey sanırım sizin olay, hayırlısı olsun. Sıkmayın canınızı, bu hayatta 'olan' ile 'ölene' çare yoktur..

öyle olcak ama ne yapam gerekiyo bu süreci çabucak atlatmak için seninde hepiizin kadınla günü kutlu olsun.

öyle olcak ama ne yapam gerekiyo bu süreci çabucak atlatmak için seninde hepiizin kadınla günü kutlu olsun.
çalışıyor musun bilmiyorum ama eger calışıyorsan daha da kolay bu durum işine odaklan, müzik dinle (ama onu ve yaşadıklarınızı hatırlatacak olanları değil) yeni ortamlara gir malum çoğumuz erkek arkadaşımız istemiyor diye kendimizi çoğu şeyden soyutlamışızdır kitap oku, ailenle vakit geçir, arkadaşlarınla çık gez dolaş, yürüyüşler yap, eş dost akrabalara oturmaya git eğer annenin altın günleri filan varsa onlara katıl çok eğlenceli olur, biliyorum bunların çoğunu yapmak istemeyeceksin canın sıkılacak ama pes etme zamanla çok daha iyi hissedeceksin en önemlisi Allaha sığın dua et namazını kıl Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederi ardakadşım yardımların için dikkate alıyorum . Allah beim gibilerin yardımcısı olsun .

Canım eski konunu okudum şimdi.

Nişanlına aşık olmadığını onun üzülmesine dayanamayacağın için şans vermeyi düşündüğünü gördüm.

Olaya güzel bir taraftan bak.

O zaman şans vermeyip tamamen bitirseydin belki ömür boyu içinde kalacaktı her zaman keşke dicektin acaba dicektin.

Ama şimdi her şeye rağmen şans verdin ve Allah sana gerçek yüzünü gösterdi.

Bence bu senin için büyük bir şans.

Çok zor evet biliyorum ama zaman içinde ne acılar geçiyor gidiyor.

Bazı arkadaşlar çok güzel tavsiyelerde bulunmuş onlara katılıyorum.

Kendini harap etme canım.

Doğru insan hayatına girdiği zaman da bize yaz :)

Evet o açıdanda düşünüyorum ama ikinci ayrıldığımızdada iyiki verdi o şansı düzelmiyceğinden eminim aklımda sou işaeti kalmadı diyodum fakat sonradan gizlice konuşmaya bşladıktan sonra bu kada riyakar iğrenç bi insan olması içimi acıtan zaten. birde ayıldığıızda şans verip vememeyi düşündüğüm zamanlar çk iyiyidim kendime güvenim gelmişti şans verince psikoloji çöktü o yüzdende pişmanlık yaşadım bi yönden ama yinede bi yanım ne mal olduğunu anladım.
Ayrıca ilgine çok teşekkür ederim arkadaşım eski konumu okumuşsun. Allah herşeyi gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…