Evet o açıdanda düşünüyorum ama ikinci ayrıldığımızdada iyiki verdi o şansı düzelmiyceğinden eminim aklımda sou işaeti kalmadı diyodum fakat sonradan gizlice konuşmaya bşladıktan sonra bu kada riyakar iğrenç bi insan olması içimi acıtan zaten. birde ayıldığıızda şans verip vememeyi düşündüğüm zamanlar çk iyiyidim kendime güvenim gelmişti şans verince psikoloji çöktü o yüzdende pişmanlık yaşadım bi yönden ama yinede bi yanım ne mal olduğunu anladım.
Ayrıca ilgine çok teşekkür ederim arkadaşım eski konumu okumuşsun. Allah herşeyi gönlüne göre versin.
hayatın böyle insan diyemiyorum mahlukatlarla dolu olması ne kadar acı. nasıl güvencez artık evlilikten soğudum sadece yaşadıklarım değil duyduklarım evlilikten, erkeklerden, hatta bayanlardan bile Allah herkese ar namus haysiyet şeref versin. Öylelerini ıslah etsin.
hayatın böyle insan diyemiyorum mahlukatlarla dolu olması ne kadar acı. nasıl güvencez artık evlilikten soğudum sadece yaşadıklarım değil duyduklarım evlilikten, erkeklerden, hatta bayanlardan bile Allah herkese ar namus haysiyet şeref versin. Öylelerini ıslah etsin.