Umrunda değil. Bir çocuğu dövmesi hoşuna gidiyor gibi. Sanki oğlunu daha erkek hissediyor. Güçlü oğlu varmış gibi böbürlenen bir hali var. Bu çocuk şuan arkadaş edinemiyor parkta oynayamıyor. Sorun hissetse üzülse psikologa götürür çözüm arar ama bu kadın GÜLÜYOR!O çocuk bir gün okula başlayacak ve yanında annesi olmayacak. O gün annesi çocuğa nasıl büyük kötülük yaptığını anlayacak.
Seninse yapman gereken odana sokmamak. Sevgilimden ayrıldım bunalımdayım deyip kendini odana kilitleyebilirsin...
Annem sağolsun. Gelmeyin mi diyim diyo bana.Müsait olmadığınızı söyleyin o halde. Neden size geliyorlar sürekli? Evlatlık aldı diye başınıza çıkarmak zorunda mısınız? Ne demek ona buna vurmak yani.. İzin vermeyin kesinlikle.
5 yaşında bir velet benim evimde beni hapsediyor. Düştüğüm konum. Allah ıslah etsin annesini azcıkta utandırsın o duyguyu versinodana kitle kendni anneni de uyar çıkman için baskı yapmasın
Bir çocuktan nefret edilmez ama allahın bildiğini sizden saklamayayım hiç sevmiyorum bu çocuğu. Bu enerjiyi karşılayacağım bir değer konum kıymet bulamıyorum. Yapsam da eğreti duracak. Odama kitledim kendimi. Annesi de anlar umarım.Ne kadar zamanda bir geliyorlar?
Çok sık değilse bir kaç gün idare edin. Ama yine de uyarınızı yapın. Birine vurmasına müsade etmeyin.
Çoçuğumu düşünüp oyalayacak olan annesi ama yapmıyorsa siz yapın.
Onlar gelmeden 6lı boya ve boyama kitabı alın mesela.
Evi boyar derseniz, Lego.
Normalde tasvip etmiyorum ana acil durumlar için bir kaç sürpriz yumurta.
Değişik gelecek tavla vs varsa evde onu öğretin.
Kağıttan gemi, tuzluk bize basit gelen şeylerle oyalanıyorlar epey.
Gibi gibi...
Evet çocuğu annesi eğitmeli ama yapmıyor.
yarın sizin çocuğunuz da olacak, aynı toplumda büyüyecekler. Bazen biraz desteklemek iyidir.
Anne için degil kendiniz için yapın.
amin canım sanıyorlar ki bu dünya da sadece kendi çocukları var5 yaşında bir velet benim evimde beni hapsediyor. Düştüğüm konum. Allah ıslah etsin annesini azcıkta utandırsın o duyguyu versin
Babası laf etti diye küstüyse aynı yöntemi sen de yap küssün defolup gitsin annen bir iki kızar unutur5 yaşında bir velet benim evimde beni hapsediyor. Düştüğüm konum. Allah ıslah etsin annesini azcıkta utandırsın o duyguyu versin
Babası laf etti diye küstüyse aynı yöntemi sen de yap küssün defolup gitsin annen bir iki kızar unutur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?