Şımarık çocuk ve ona bir 'DUR' demeyen anne

şimdi gülsün yengeniz, ilerdede siz ona güleceksiniz...

Kaç yaşında evlat edinildi?
Eğer bebekken değil de yürümeye başladıktan sonra evlat edinildiyse belki geçmiş hayatından kalan bir travması vardır. Bebeklik hafızası diye araştırırsanız siz de görürsünüz.
Kıyamam ya...
Kuzeniniz de onun iyiliği için çalışıyor ama kötülük yapıyor. Bence bir pedagog yardımı alması için ikna edin. Ama igneleye igneleye değil tabii ki.
Bu arada cocugu kıymetli, babasını bile çocuğa laf etti diye sildi gibi bir cümle kurmanız çok kırıcı.
Sizin evlat edindiginiz cocuga aile bireyleriniz kötü davransa siz ayağınızı onların evinden kesmez miydiniz?
Çare olarak da iki gun arkadasta kuzende falan kalın. Yapacak birşey yok yani...

Hiç yüz verme.
Geldikleri ev seninde evin, saygı duyacaklardır.
Ne demek ya göze vurmak.
Arkadaşımın ablasının oğlu anlattığınız çocuğa o kadar benziyordu ki okula başlıyor.
Bir kız çocuğuna öyle bı tekme atmış ki kız çocuğu havada takla atmış.
Çocuk yoğun bakıma alındi.
Neyse okul bu arada kolej iki ailede güçlü.
Çocuklarına hiç bir kelime etmedikleri gibi, birde karşı tarafa hastane masraflarinizi verelim konu kapansın dediler.
Kız çocuğunun durumum ne oldugu bilinmiyor yoğun bakımdan çıkmamış.
Bu olaydan sonra görüşmemistim.
Bazı aileler resmen canavar yetiştiriyor.

Off bende hiç sevmem böyle şımarık çocukları ve en çok ses çıkarmayan ebeveynleri sevmem hiç çekemem sizde kızın kırılırsa kırılsın anası bi daha gelmez işte

hiç müsamaha göstermeyin ağzının ortasına çarpın. bir daha gelmezler hem kurtulursunuz. belki kadın da bir yerde yanlış yaptığını anlar. en nefret ettiğim insan tipi ya.

O şu göz yumduğu hatta hoşuna giden şiddet sonra kendisine dönecek. Ben velilere derim biz burda 4 -5 sene göreceğiz çocukları ama siz ömür boyu yanında olacaksınız. Sizleri bi konuda uyarıyorsak bunu ciddiye alın diye. Tabii zaten hiç sorunu olmayan aileler bu uyarıyı dikkate alıyor gerisi umurunda değil. Yapacak pek bir şeyde yok öyle durumda siz kendinizi korumaya alın. Bir de küçük çocukluk döneminde bi çağ var o sırada cidden çocuklar sinir bozucu olabiliyorlar yaş alınca geçiyor belki düzelmiştir. Tavırlarına dikkat edin.

Kendi hayatlarinda ne halt yerlerse yesinler. De sana zarari dokunmasina uzuldum. 25 yasindasin evde sozun gecmiyor mu? Yada nazin diyim? Annen cagirmasin. Valla ben bekarken istemedgm biri gelince gayet de belli ederdim:) hani evin genc kizi ayagina kimse benm yuzumden annemede kirilmazdi. Ve yine annemde benm istemedgm kisileri ben varken cagirmazdi yada kabul etmezdi. Bunu sizin annenizle aranizda cozmeniz lazim.
He bu sefer icin de odanizi kapatin ve orda takilin. Cok fazla muhatap olmayin derim.

Evladi edinilmiş bir çocuk diye terbiyeden yoksun büyütmek O'na yapılabilecek en büyük kotuluktur!

Çocuk etken ergenlikte midir nedir artık her yaşın ayrı bir sendromu var eskiden sadece 2 yaş derdik şimdi h t yaş ayrı bir kriz.
Öncelikle çocuk evlat edinildiğinin bilincinde mi acaba merak ettim, öfkesinin kaynağı bu mu annesinin saçma sapan davranışları mı Anlayamadım.

Cocugu odaya kitle daya bogazina makasi uslu durmazsan seni keserim bi kenarda annen bile duymaz de. Azcik tenhada korkut. Iki tane de çak agzinin ustune. Gücün kimde oldugunu bi anlasin.

Cocugu odaya kitle daya bogazina makasi uslu durmazsan seni keserim bi kenarda annen bile duymaz de. Azcik tenhada korkut. Iki tane de çak agzinin ustune. Gücün kimde oldugunu bi anlasin.
Sıkı dur şimdi seni bombalayacaklar vaay sen küçücük çocuğa nasıl şiddet uygulamayı düşünürsün, çocuk egitilir çocuk sevgiye muhtaç...

Burada sorun çocuk değil ki sorun anne sadece doğurmakla değil yetiştirmekle de anne olunmuyor demek ki. Madem yetiştirmek büyütmek için çocuk alıyorsun kimse dört dörtlük yapamaz belki ama denemek zorunda.

Böyle giderse ileride kötü bir kişilik olacağı kesin. Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin.

Hanımefendi ilginçsiniz gerçekten.

Bir çocuktan nefret edilmez mi?? Bal gibi edilir. Bunun bir benzeri kuzenimde var. Çocuğu görünce tüylerim dikleniyor.

Genel olarak çocuk sevmiyorum ama bazılarını daha çok sevmiyorum.

Sevgili anneler... çocuklarınız yalnız size tatlı geliyor . Etrafta koşmalarından, hadsiz sorular ve cevaplarından biz nefret ediyoruz. Evimizde avizelere tırmanmalarına hatrınız için sessiz kalıyoruz .

Lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…