son zamanlarda buranın müdavimi oldum...
benim 2-3 haftadır görüştüğüm biri var. kendisinden bayağı etkileniyorum. biraz iletişim sorunumuz var açıkçası bu durum kafamı kurcalasa da ben bir süre kendisini gözlemlemeye karar verdim. neyse hafta sonu buluşalım diye sözleştik. bi mekana gidecektik ben bunu işyerinden alacaktım bende araç var. mekan da onun işyerine 10 dk ya var ya yok. çocukta araç yok bu arada. tam işte çıktım, yoldayım geliyorum vs diye konuşurken tak, benim araç arıza yaptı ben yolda kaldım. sorun ne asla bilmiyorum. konum attım buna, kaldık burda diye. hay allah ne yapsak kötü olmuş vs dedi şuna baktın mı bunu kontrol ettin mi vs muhabbetinden sonra bana, "o zaman ben sözleştiğimiz yere taksiyle geçiyorum sen de bi taksi çevirir gelirsin" dedi ben şok oldum. kaldım öyle. hava kararmış, kaldığım yer izbe. ara sokakta bi yerdeyim bilmediğim bi yer. neden bilmiyorum çok bozuldum. resmen başının çaresine bak demek değilmi bu? araç yolda kalmış ne sorun var belli değil,anlamam. anksiyetem var panik atağım var. zaten stres olmuşum bi de yani akşam vakti zaten canım sıkılmış, insan demez mi ya "bekle ben bi taksiyle yanına geleyim mekana birlikte geçelim taksiyle" diye?? ben bunu bekledim açıkçası kendisinden. ben erkek olsam asla yalnız bırakmazdım mesela görüşeceğim kızı. üstelik taksiyle 10 dk içinde yanıma rahatça gelebilirdi. neyse bozuntuya vermedim tamam dedim, ana caddeye çıktım çevirdim taksi gittim mekana. ben geldiğimde o da bi masaya geçmiş bekliyordu. bişeyler yedik. sonra araç kafama takıldı evden de bayağı uzak mesafede kalmıştı. acaba şimdi gidip baksam arabaya, düzelmiş midir dedim. saat geç oldu yarın bakarsın vs dedi kapandı konu. insan demez mi tamam kafan takıldıysa beraber gidip bakalım gece vakti yalnız olma, eşlik edeyim sana, diye?? sanki bana değer vermiyor gibi hissettim. sizce beklentim çokmu yüksek? şımarıklık mı ediyorum yoksa benim yerimde olsanız sizde benim gibimi düşünürdünüz yorumlarınızı bekliyorum. ha eğer ben şımarıklık etmişsem kendimce, çocuğa haksızlık etmeyeyim boşuna beklentilerimi de törpüliyim diyorum.
ama o ben taksiyle geçeyim sende tut bi taksi gel lafı sanki benide soğuttu gibi ya.