• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben bu kadını ne yapayım ?

Bakın ben yanlış anlasildim. Sizin gibi ariyan müşteri hanimlar var . Ki işi bu der gecerim. Ama gereksiz yere videolari mesajlari siz atiyor musunuz?
Yani nasıl kadın yüz de yüz hakli çıktı hayretteyim sözüm size degil
Ben kadını haklı görmüyorum.Yeni ev yaptırdık.Mutfak için filan ustalarla ben muhatap oldum.Ama kimseye video filan atmadım yani.

Bakın ben yanlış anlasildim. Sizin gibi ariyan müşteri hanimlar var . Ki işi bu der gecerim. Ama gereksiz yere videolari mesajlari siz atiyor musunuz?
Yani nasıl kadın yüz de yüz hakli çıktı hayretteyim sözüm size degil
Ben şahsi almadım zaten. Tabii ki iş harici aramam. Hatta belli saatten sonra da aramam ve aranmak istemem. Biz sizin bize anlattığınıza göre yorum yapıyoruz. Anlattığınızda bariz belli bir şey yok. Dersiniz ki eşime buluşma teklif etti açık açık o değişir yada eşime aşk mesajları göndeyor bu durum farklıdır. Anladığım kadarıyla kadın eşinizi oğlu yerine koymuş ve öyle davranıyor. Şimdi attığı ne? Cuma mesajı ve video. Başka bir şey var mı? Yok. Varsa yazın ona göre yorumlayalım.

Ne eminim ne değilim çünkü büyük konusmak istemiyorum.
Ama kadinda bi halt var. Ne zaman bisey hissederim altinda bişey çıkar
İyi de kadından size ne?

Kocan paranı alınca engelleyecek mi? Buna söz verdi mi? "Sırf bu yüzden huzursuz olmak istemiyorum, lütfen paranı alınca bir daha iş yapma" dediniz de, o "hayır, para kazanmam gerek, işim bu" mu dedi?

Kadın sizi zerre kadar ilgilendirmiyor, kocanın tavrından emin değilsin galiba. Ya caydırırsa başka şeye diye kuruyorsun aklında.

Kocan da tam bunu istiyor belli ki

Tamam kadın biraz fazla samimi davranıyor eşinize karşı ama yazdığım gibi bu bence düşündüğünüz gibi bir şey değil.

Arkadaşlar eşim esnaf.
Ve işi dolayı ile milletin evine gidiyor.
Yine gittiği bir yerden evin sahibi kadın buna yapıştı resmen.
Hayır dünyada tek benim Kocam var diyen tiplerden de değilim.

Kadın sürekli arıyor mesaj atıyor.
Ya hadi dersin ki attığı cuma mesajı
Allahin cuma si atsın. Abi niye perşembeye ayrı cumaya ayrı mesaj atıyor bu kadın.

Eşimin yazdığı cevap yok. Bana dediği napiyim müşterim 1000 lira alacağım var onu aldıktan sonra bakarız diyor.
Ha bide bu kadın evinin başka yerini yaaaaa yaptırmazdım ama senin güler yüzüne yaptırıyorum yok sen beni ikna ediyorsun gibi cumleler kurmuş. Eşim anlatıyor bugün aradı bugün şöyle oldu diye.
Hayır yani Kocam yaşında nerdeyse oğlu var askerde.
( nerden mi biliyorum? Hıh muhabbet olsun diye eşime anlatmasindan)

Ama bana gina geldi artık. Hayır böyle şeylere kafayi takacak olsam kafayi yerim. Bayan müşterileri var ama onlar işi bitince bir daha aramıyor bi tek bu böyle. Ve neredeyse 2 aydir boyle ya.
Şimdi agzimi acarimda banlanmak istemitorum .

Ben bu kadına ne yapiyim. Ben akıllı durmam. Şeytan diyor ara kinayeli konuş falan. Çok zorlarsa yaparım. Hatta neler yaparım. Orasi bana kalsin.

Ya bi de bu kadın her esnafa böyle yazıyorsa işi var onun. Azıcık daha ilerlerse valla kadını her yerde rezil ederim. Durmam abi ben.
O DELIYSE BEN AKILLI MIYIM SANKI?
benzetmwk gibi olmadin
Bi arkadasimin enistesi beyazesya tamircisiymis eve git gel kadinla samimi olup karisini aldatmisti o geldi aklima niyeyse bence parasini aldiktan sonra onunla baska is yapmadin onum verecegi parayla zenginde olmazsiniz acliktanda olmezsiniz

Valla ben fesat düşünmeyi bırakalı çok oldu
Herkes gozumde bir melaike
Bizim bi kaç sokak asagida esnaf bi abla var.
Eşim ise gittiğinde hep onun lokantasina yemek yerdi.
Git gel muhabbet olmuş tabi
Birgün bizi de götürdü hoş da bi kadın annemiz yaşında ayrıca deli dolu sen Şakrak
Geçenler de eşimi aradı evdeyken ramazandi galiba
Aha dedi x abla arıyor
Konuştular hoş beş muhabbet
Kadın bizi iftara çağırdı
Ben hiç art niyet aramadim

Böyle hayat geçmez elmas
Zamanla kroniklesir bu durumun

Annem whatsapp edineli bi kaç ay oldu her güne ayrı msj atiyo ben kızı olarak deliriyorum, toplu msj atiyodur o bence.

Dedik cocuk yasta evlenmeyin daha cooook yolunuz var olgunlasmaya diye ama
Dinleyen kim
Elmas hanim kizin butun konulari bundan sonra bu minvade olacak. Ondan kiskandim bundan kiskandim vs vs kivaminda. Koca kisisi de sozum ona acik ve net insan olmak adina gelip her seyi karisina anlatiyor. Adamin gururu oksanmis,affedersiniz bir yerleri buyumus. Mutlu,mesut. Parayi bahane ediyor da dert etmesin madem ,ese soylenecek kadar degerli degil ki bu konu alt tarafi bir toplu mesaj. Kadin davranislarini guleryuzunu begenmis cunku her esnaf oyle degil, dolandiricisi asik suratlisi vssi ugrasmak istemiyordur, yalnizdir. Esi yok oglu askerde,guvenebilecegi bir ustaya ihtiyac duymus ve este onu bulmus olamaz mi? Anasi yasinda yahu? Bizim evin de oyle bir ustasi var,elektrik isine de gelir,musluk da tamir eder,catida kiremit de aktarirdi sagolsun. Annem her bayram arar seyfettin ustam nasilsin,allah razi olsun senden her isime kosturuyorsun diye. Napiyor simdi ustaya mi asiliyor oldu?

Kadinlar olarak gercekten kafayi yememize ramak kaldi ramak.

Kadin annesi yasindaymis.belki o niyetle degildir de cenesi dusuktur,patavatsizdir.(tabii mesaj olayi sacma o ayri)benim annemde oyledir.ayyy bir pazara cikariz.laf atmadigi pazarci kalmiyir(kotu anlamda degil )mesela domatescinin yanindan geciyoruz domatesler guzelmis diyor adana.ya almicaz etmicez bunu demeye ne gerek var.kiraz satanin yanindan geciyoruz bu senede kirazda bolluk var diyor.adam kiraz bol annem kac kilo tartayim diyor.annem yok kardesim almicaz diyor:olamaz:ya da otobus bekliyoruz durakta.adamin birine hava cok sicak bir golgelik koymuyorlar su duraklara diye laf atiyor.kimseye mesaj atmadi henuz ama.gerci mesaj islerinden pek anlamaz.telefonu sadece arama yapmak icin kullanir.ese dosta bayram mesaji falan atacaksa bana yazdirir.kizim hele su bilmemne teyzenin bayramini kutlayan bir mesaj yaz diye.bazen iyiki mesaj kullanmayi bilmiyor diyorum:KK48:

Emin misin eşinin karşılık vermediğine.? Karşılık almasa 2 ay aynı adama yazar mı bilemedim :işsiz:

Annesi yaşındaki kadinin esime artniyetli olduğunu dusunsem sallamam ben sen de rahat ol bence bu konuda E elmas gzl neden korkuyosun esinin akli mi kayacak annesi yaşındaki kadina ıyy
Kadin annesi yasindaymis.belki o niyetle degildir de cenesi dusuktur,patavatsizdir.(tabii mesaj olayi sacma o ayri)benim annemde oyledir.ayyy bir pazara cikariz.laf atmadigi pazarci kalmiyir(kotu anlamda degil )mesela domatescinin yanindan geciyoruz domatesler guzelmis diyor adana.ya almicaz etmicez bunu demeye ne gerek var.kiraz satanin yanindan geciyoruz bu senede kirazda bolluk var diyor.adam kiraz bol annem kac kilo tartayim diyor.annem yok kardesim almicaz diyor:olamaz:ya da otobus bekliyoruz durakta.adamin birine hava cok sicak bir golgelik koymuyorlar su duraklara diye laf atiyor.kimseye mesaj atmadi henuz ama.gerci mesaj islerinden pek anlamaz.telefonu sadece arama yapmak icin kullanir.ese dosta bayram mesaji falan atacaksa bana yazdirir.kizim hele su bilmemne teyzenin bayramini kutlayan bir mesaj yaz diye.bazen iyiki mesaj kullanmayi bilmiyor diyorum:KK48:
Anne cok tatli yalnız :) ne guzel

Allah allah çok ilginç yahu kadın cuma mesajı atıyormuş , töbe yarabbim sanki seni özledim msjı atmış. Eşinizin tlf kayıtlı kadında toplu msj atıyor demekki . Benimde tlf mobilyacım sucum kayıtlıdır , aramızda iyidir bende onlarda kayıtlıyım kandil msj falan atarlar tabiki bana özel değil , toplu msj. Ne demek şimdi bu bende gözlerimi var. Ayy ne ayıp.Birde anneniz yaşındaymış zaten ayıp ayıp

:halay: teyy teyy :) bence sizde bir gariplik var ablacim ... ben acikcasi anam yasindaki kadindan kocami kiskanmam ayol o ne oylee bi kere esinizie guveniniz yok diyelim .. kendinize de mi guveniniz yok :) belki oglu gibi gormustur tonton sirin bi teyzedir siz kotu niyetle yaklasiyo olabilir misiniz acaba? Esiniz de sacma sapan muhabbetler mi ceviriyo sizi gicik etmek icin bir de ustelik hamilesiniz.. pess vallahi

Perşembe cuma mesajlarıyla genç erkekleri tavlamaya çalışan yaşlı teyze, güldüm sabah sabah .:KK70:

Eşin de uyanıkmış, bulmuş zayıf noktanı seni kıskandırmaya çalışıyor, havalara girmiş kendince.
Okuyun, okula gidin, gazete okuyun, kitap okuyun ama okuyun bişeyler ufkunuzu genişletin, çocuğunuz da olacak bak, geliştirin kendinizi, daha önemli şeylere kafa yorun.

Back
X