Evet abla bu saatten sonra öyle olmasını istiyorum zatenEşin kadına iş yapmasın madem huzursuz oluyorsun,tek müşteri o değil ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet abla bu saatten sonra öyle olmasını istiyorum zatenEşin kadına iş yapmasın madem huzursuz oluyorsun,tek müşteri o değil ya...
Ben kadını haklı görmüyorum.Yeni ev yaptırdık.Mutfak için filan ustalarla ben muhatap oldum.Ama kimseye video filan atmadım yani.Bakın ben yanlış anlasildim. Sizin gibi ariyan müşteri hanimlar var . Ki işi bu der gecerim. Ama gereksiz yere videolari mesajlari siz atiyor musunuz?
Yani nasıl kadın yüz de yüz hakli çıktı hayretteyim sözüm size degil
Hah bende bunu diyorum işin olur bura olmamış dersin ararsin ama video atmak falan. Resmen kadın haklı ben haksız oldumBen kadını haklı görmüyorum.Yeni ev yaptırdık.Mutfak için filan ustalarla ben muhatap oldum.Ama kimseye video filan atmadım yani.
Ben şahsi almadım zaten. Tabii ki iş harici aramam. Hatta belli saatten sonra da aramam ve aranmak istemem. Biz sizin bize anlattığınıza göre yorum yapıyoruz. Anlattığınızda bariz belli bir şey yok. Dersiniz ki eşime buluşma teklif etti açık açık o değişir yada eşime aşk mesajları göndeyor bu durum farklıdır. Anladığım kadarıyla kadın eşinizi oğlu yerine koymuş ve öyle davranıyor. Şimdi attığı ne? Cuma mesajı ve video. Başka bir şey var mı? Yok. Varsa yazın ona göre yorumlayalım.Bakın ben yanlış anlasildim. Sizin gibi ariyan müşteri hanimlar var . Ki işi bu der gecerim. Ama gereksiz yere videolari mesajlari siz atiyor musunuz?
Yani nasıl kadın yüz de yüz hakli çıktı hayretteyim sözüm size degil
İyi de kadından size ne?Ne eminim ne değilim çünkü büyük konusmak istemiyorum.
Ama kadinda bi halt var. Ne zaman bisey hissederim altinda bişey çıkar
benzetmwk gibi olmadinArkadaşlar eşim esnaf.
Ve işi dolayı ile milletin evine gidiyor.
Yine gittiği bir yerden evin sahibi kadın buna yapıştı resmen.
Hayır dünyada tek benim Kocam var diyen tiplerden de değilim.
Kadın sürekli arıyor mesaj atıyor.
Ya hadi dersin ki attığı cuma mesajı
Allahin cuma si atsın. Abi niye perşembeye ayrı cumaya ayrı mesaj atıyor bu kadın.
Eşimin yazdığı cevap yok. Bana dediği napiyim müşterim 1000 lira alacağım var onu aldıktan sonra bakarız diyor.
Ha bide bu kadın evinin başka yerini yaaaaa yaptırmazdım ama senin güler yüzüne yaptırıyorum yok sen beni ikna ediyorsun gibi cumleler kurmuş. Eşim anlatıyor bugün aradı bugün şöyle oldu diye.
Hayır yani Kocam yaşında nerdeyse oğlu var askerde.
( nerden mi biliyorum? Hıh muhabbet olsun diye eşime anlatmasindan)
Ama bana gina geldi artık. Hayır böyle şeylere kafayi takacak olsam kafayi yerim. Bayan müşterileri var ama onlar işi bitince bir daha aramıyor bi tek bu böyle. Ve neredeyse 2 aydir boyle ya.
Şimdi agzimi acarimda banlanmak istemitorum .
Ben bu kadına ne yapiyim. Ben akıllı durmam. Şeytan diyor ara kinayeli konuş falan. Çok zorlarsa yaparım. Hatta neler yaparım. Orasi bana kalsin.
Ya bi de bu kadın her esnafa böyle yazıyorsa işi var onun. Azıcık daha ilerlerse valla kadını her yerde rezil ederim. Durmam abi ben.
O DELIYSE BEN AKILLI MIYIM SANKI?
Anne cok tatli yalnız :) ne guzelKadin annesi yasindaymis.belki o niyetle degildir de cenesi dusuktur,patavatsizdir.(tabii mesaj olayi sacma o ayri)benim annemde oyledir.ayyy bir pazara cikariz.laf atmadigi pazarci kalmiyir(kotu anlamda degil )mesela domatescinin yanindan geciyoruz domatesler guzelmis diyor adana.ya almicaz etmicez bunu demeye ne gerek var.kiraz satanin yanindan geciyoruz bu senede kirazda bolluk var diyor.adam kiraz bol annem kac kilo tartayim diyor.annem yok kardesim almicaz diyorya da otobus bekliyoruz durakta.adamin birine hava cok sicak bir golgelik koymuyorlar su duraklara diye laf atiyor.kimseye mesaj atmadi henuz ama.gerci mesaj islerinden pek anlamaz.telefonu sadece arama yapmak icin kullanir.ese dosta bayram mesaji falan atacaksa bana yazdirir.kizim hele su bilmemne teyzenin bayramini kutlayan bir mesaj yaz diye.bazen iyiki mesaj kullanmayi bilmiyor diyorum
![]()
İnanki cesaret edecek yuzsuzler varBence oda suçlu olur,ama eş gerekli tavrı koysa o yada bir başkası cesaret edemez sanki