- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
böyle şeylere takılırsanız hayatta bir adım ilerleyemezsiniz. aslında herşey beynimizde bitiyor sen kendini küçük düşmüş hissediyorsan zaten küçük düşmüşsündür çünkü kimse kendini küçük düşürdüğüne inanan birinden tam tersini beklemez. bence küçük düşürmek diye birşey söz konusu değil. egonuzu bu kadar yükseltmeyin.Hemen özet geçeceğim. 3 yıllık evliliğimde esimin annesi ve benle yaşıt bekar çıldırmış bir görümce yüzümden çok sorun yaşadım. . Bugün yine tartıştık eşim asla onları savunmuyor bana ama illa kavga sebebimız oluyor bi şekilde. .
Neyse çok sinir oldum görümce mi aradım 2 yıldır hiç aramamistim ..
O da beni aynı şekilde neyse aradim aklımda ne varsa öfkemi ona yöneltmek istedim .. yani içime attığım herseyi söylemek ve bu beni tüketen durumdan çıkmak istedim..
Aradım ve telefonu efendim canım diye açtı. . Benden ses gelmeyince de canım orada mısın dedi bu sefer. ..
Gel buyur da söyle ..
Neyse ben tabu bişey demedim normal konuştuk. Aradığım icin sevindigini filan söyledi yanlış anlaşıldığıni aslında kötü niyeti olmadığını filan söyledi
. Bende üzerinde durmadim hal böyle olunca kapattım konuyu normal konuştuk .. zaten is yerinde idim fazla duramadim kapatmak zorunda kaldım. .
Neyse şimdi sizlere sorum şu ;
Benim nikahimi rezil eden , benden nefret ettiğini düşündüğüm gorumcemin başına göktaşı mi düştü ???
Sürekli evlenmek istediğini söyledi durdu tel de bana is yerinden birini bul vs filan dahi dedi düşünün yani..
Neyse şimdi 2 senedir onu aramayan ben onu arayınca küçük mu düşmüş oldum ?
Kafam karıştı arkadaşım öyle olduğunu söylüyor onun üstünlüğünü kabul ettin diyor.
SizCe. . ?????
Hayır asla ego savaşı içerisinde değilim .böyle şeylere takılırsanız hayatta bir adım ilerleyemezsiniz. aslında herşey beynimizde bitiyor sen kendini küçük düşmüş hissediyorsan zaten küçük düşmüşsündür çünkü kimse kendini küçük düşürdüğüne inanan birinden tam tersini beklemez. bence küçük düşürmek diye birşey söz konusu değil. egonuzu bu kadar yükseltmeyin.
Maalesef ben kinci bi yapıya sahibim haklisiniz yani o konuda..Ama bana bi iyilik yapsan onu da değil 2 sene 20 sene geçse aSLA o iyiliği unutamam .......Bence senin canin olay cikartmak istemiş 2 sene gorusmeyip cemkirmek icin aramak nedir ya ???
Ne yapmis olursaolsun ustunden 2 sene gecmis ve senide aramiyormuş ustelik sen dürtmeye kalkmışsın yok icimi dokucem bilmem ne bahanesiyle.. demek ki kız kinci degil.Bu da bir seçenek.. kucuk düşmüş olmuyorsun
yakın bulduğun 5 kişiye sor her kafadan ayrı ses çıkar boşver aramakla bişey kaybetmezsin iyi niyetinle kazanırsın hoş içini boşaltmak için aramışsın ama bak ne güzel sohbet etmişsiniz. belki görümcenin hayatında biri varmıştırda mutluymuşturHayır asla ego savaşı içerisinde değilim .
Sadece onun açısından düşünmeden edemedim. Yakın bu arkadaşım bu şekilde fikir beyan edince başka insanların da fikirlerini almak istedim
Peki şimdi ne oldu ?????2 senedir konusmayip sonra icini kussan asil kendini kucuk dusurmus olurdun bence.
Yazik buna 2 senedir benden baska derdi yokmusta, kurup kurup sismis olurdu.
Bilemem belki de daha iyi olur hersey. .bence hayır
üç günlük dünya ne zaman öleceğimiz belli değil
belkı bu hamlen evliliğini daha iyi ve güzel yapacak
boşver , herşeyi böyle arkadaşının dediği gibi sidik yarışına cevirirsek dünya yaşanmaz bir yer olur.
kız da soğuk davranmamış
ama bir daha senı üzecek olursa o zaman çek kendini ben yaptıgını asla yanlış bulmadım
Simdi ölümlü dunya da buyukluk sen de kalmis oldu.Peki şimdi ne oldu ?????
Bana yaptığı onca kötülükten sonra işte bunu diyemezdi kusura bakmayın ama..bu kadar basit meselelerle uğraşmaktan mutlu olamıyoruz. ya taaa iki sene geçmiş saydırmak için aramışsınız ne gerek var buna. saydırsanız nolacaktı, üstün mü olacaktınız? Bunca yıl sonra birisini ancak barışmak için arayı düzeltmek için ararım ben olsam, öyle bir niyetim yoksa da hiç aramam. olgun bir bayanmış görümceniz: 2 yıl sonra niye arıyorsun hayırdır derdin ne diyebilirdi yani.
Umarim hersey iyi olurSimdi ölümlü dunya da buyukluk sen de kalmis oldu.
Maalesef ben kinci bi yapıya sahibim haklisiniz yani o konuda..Ama bana bi iyilik yapsan onu da değil 2 sene 20 sene geçse aSLA o iyiliği unutamam .......
Gergin bi andı yoruldum dedim ve düşünmeden alınmış bi karardı. .
Yapmadım zaten okudu isen eğer. ..Bende kin tutabiliyorum ama bana bulaşmayan insanı zorla rahatsız etmem. Icini zamaninda dökecektin 2 sene sonra seni aramayan insanı bu sekilde arayip rahatsiz etmek durduk yere cidden terbiyesiz birsey .ha gün gelir ki elime düşer ozaman gösterirdim.
Ama bu yaptığın çok saçma ve tamamen haksiz duruma düşüyorsun.
Bırakmak istiyorum çok yoruldum geçmişle yaşamaktan. .Bence gayet güzel yapmışsın istemeden de olsa.
Görümcen butrdan kötü biri gibi gelmedi bana.
Geçmişi kurcalamayı bırak
Yapmadım zaten okudu isen eğer. ..
Ama bana yaptıkları çok ağır ve kötü şeylerdi .. .
Allah tan eşim ona hak ettiği dersi vermişti zamanında da içim rahat o yüzden..
Yapma niyetindeydin sonuç olarak. Ve yapsaydın dediğim durum olacaktı. Madem eşin ders vermiş.Insanları rahat bırakın bence
Bende problem yaşadım ve yaşıyorumda ama benimle ugraşmasalar bende birdaha asla muhattap olmaya uğraşmam.bu kadarıda ağır aylaklık kavgaya yer aramak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?