Şimdi ben kendimi aşağı mi düşürmus oldum?

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Hemen özet geçeceğim. 3 yıllık evliliğimde esimin annesi ve benle yaşıt bekar çıldırmış bir görümce yüzümden çok sorun yaşadım. . Bugün yine tartıştık eşim asla onları savunmuyor bana ama illa kavga sebebimız oluyor bi şekilde. .
Neyse çok sinir oldum görümce mi aradım 2 yıldır hiç aramamistim ..
O da beni aynı şekilde neyse aradim aklımda ne varsa öfkemi ona yöneltmek istedim .. yani içime attığım herseyi söylemek ve bu beni tüketen durumdan çıkmak istedim..
Aradım ve telefonu efendim canım diye açtı. . Benden ses gelmeyince de canım orada mısın dedi bu sefer. ..
Gel buyur da söyle ..
Neyse ben tabu bişey demedim normal konuştuk. Aradığım icin sevindigini filan söyledi yanlış anlaşıldığıni aslında kötü niyeti olmadığını filan söyledi
. Bende üzerinde durmadim hal böyle olunca kapattım konuyu normal konuştuk .. zaten is yerinde idim fazla duramadim kapatmak zorunda kaldım. .
Neyse şimdi sizlere sorum şu ;
Benim nikahimi rezil eden , benden nefret ettiğini düşündüğüm gorumcemin başına göktaşı mi düştü ???
Sürekli evlenmek istediğini söyledi durdu tel de bana is yerinden birini bul vs filan dahi dedi düşünün yani..
Neyse şimdi 2 senedir onu aramayan ben onu arayınca küçük mu düşmüş oldum ?
Kafam karıştı arkadaşım öyle olduğunu söylüyor onun üstünlüğünü kabul ettin diyor.
SizCe. . ?????

bence hayır

üç günlük dünya ne zaman öleceğimiz belli değil

belkı bu hamlen evliliğini daha iyi ve güzel yapacak

boşver , herşeyi böyle arkadaşının dediği gibi sidik yarışına cevirirsek dünya yaşanmaz bir yer olur.

kız da soğuk davranmamış

ama bir daha senı üzecek olursa o zaman çek kendini ben yaptıgını asla yanlış bulmadım

böyle şeylere takılırsanız hayatta bir adım ilerleyemezsiniz. aslında herşey beynimizde bitiyor sen kendini küçük düşmüş hissediyorsan zaten küçük düşmüşsündür çünkü kimse kendini küçük düşürdüğüne inanan birinden tam tersini beklemez. bence küçük düşürmek diye birşey söz konusu değil. egonuzu bu kadar yükseltmeyin.

Hayır asla ego savaşı içerisinde değilim .
Sadece onun açısından düşünmeden edemedim. Yakın bu arkadaşım bu şekilde fikir beyan edince başka insanların da fikirlerini almak istedim

Maalesef ben kinci bi yapıya sahibim haklisiniz yani o konuda..Ama bana bi iyilik yapsan onu da değil 2 sene 20 sene geçse aSLA o iyiliği unutamam .......
Gergin bi andı yoruldum dedim ve düşünmeden alınmış bi karardı. .

Hayır asla ego savaşı içerisinde değilim .
Sadece onun açısından düşünmeden edemedim. Yakın bu arkadaşım bu şekilde fikir beyan edince başka insanların da fikirlerini almak istedim
yakın bulduğun 5 kişiye sor her kafadan ayrı ses çıkar boşver aramakla bişey kaybetmezsin iyi niyetinle kazanırsın hoş içini boşaltmak için aramışsın ama bak ne güzel sohbet etmişsiniz. belki görümcenin hayatında biri varmıştırda mutluymuştur bu yüzden ota b.ka kafayı takmıyormuştur

Bilemem belki de daha iyi olur hersey. .
Ben zaten iyi olsun istiyorum bu saçma sapan şey son bulsun istiyorum. .

bu kadar basit meselelerle uğraşmaktan mutlu olamıyoruz. ya taaa iki sene geçmiş saydırmak için aramışsınız ne gerek var buna. saydırsanız nolacaktı, üstün mü olacaktınız? Bunca yıl sonra birisini ancak barışmak için arayı düzeltmek için ararım ben olsam, öyle bir niyetim yoksa da hiç aramam. olgun bir bayanmış görümceniz: 2 yıl sonra niye arıyorsun hayırdır derdin ne diyebilirdi yani.

Bana yaptığı onca kötülükten sonra işte bunu diyemezdi kusura bakmayın ama..
Aramam a bile çok şaşırdı eminim

Bende kin tutabiliyorum ama bana bulaşmayan insanı zorla rahatsız etmem. Icini zamaninda dökecektin 2 sene sonra seni aramayan insanı bu sekilde arayip rahatsiz etmek durduk yere cidden terbiyesiz birsey .ha gün gelir ki elime düşer ozaman gösterirdim.
Ama bu yaptığın çok saçma ve tamamen haksiz duruma düşüyorsun.

Yapmadım zaten okudu isen eğer. ..
Ama bana yaptıkları çok ağır ve kötü şeylerdi .. .
Allah tan eşim ona hak ettiği dersi vermişti zamanında da içim rahat o yüzden..

Bence gayet güzel yapmışsın istemeden de olsa.
Görümcen butrdan kötü biri gibi gelmedi bana.
Geçmişi kurcalamayı bırak
Bırakmak istiyorum çok yoruldum geçmişle yaşamaktan. .

Yapmadım zaten okudu isen eğer. ..
Ama bana yaptıkları çok ağır ve kötü şeylerdi .. .
Allah tan eşim ona hak ettiği dersi vermişti zamanında da içim rahat o yüzden..

Yapma niyetindeydin sonuç olarak. Ve yapsaydın dediğim durum olacaktı. Madem eşin ders vermiş.Insanları rahat bırakın bence
Bende problem yaşadım ve yaşıyorumda ama benimle ugraşmasalar bende birdaha asla muhattap olmaya uğraşmam.bu kadarıda ağır aylaklık kavgaya yer aramak

Bana yaptıklarının onda birini sana yapmış olsalar ne yapardın çok merak ediyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…