Hemen özet geçeceğim. 3 yıllık evliliğimde esimin annesi ve benle yaşıt bekar çıldırmış bir görümce yüzümden çok sorun yaşadım. . Bugün yine tartıştık eşim asla onları savunmuyor bana ama illa kavga sebebimız oluyor bi şekilde. .
Neyse çok sinir oldum görümce mi aradım 2 yıldır hiç aramamistim ..
O da beni aynı şekilde neyse aradim aklımda ne varsa öfkemi ona yöneltmek istedim .. yani içime attığım herseyi söylemek ve bu beni tüketen durumdan çıkmak istedim..
Aradım ve telefonu efendim canım diye açtı. . Benden ses gelmeyince de canım orada mısın dedi bu sefer. ..
Gel buyur da söyle ..
Neyse ben tabu bişey demedim normal konuştuk. Aradığım icin sevindigini filan söyledi yanlış anlaşıldığıni aslında kötü niyeti olmadığını filan söyledi
. Bende üzerinde durmadim hal böyle olunca kapattım konuyu normal konuştuk .. zaten is yerinde idim fazla duramadim kapatmak zorunda kaldım. .
Neyse şimdi sizlere sorum şu ;
Benim nikahimi rezil eden , benden nefret ettiğini düşündüğüm gorumcemin başına göktaşı mi düştü ???
Sürekli evlenmek istediğini söyledi durdu tel de bana is yerinden birini bul vs filan dahi dedi düşünün yani..
Neyse şimdi 2 senedir onu aramayan ben onu arayınca küçük mu düşmüş oldum ?
Kafam karıştı arkadaşım öyle olduğunu söylüyor onun üstünlüğünü kabul ettin diyor.
SizCe. . ?????