Şimdi ben kendimi aşağı mi düşürmus oldum?

eğer 2 sene önceki mevzuları acsaydın huzurun bozulacaktı kocanlada tartısacaktın belkı bugun yarın belkı aılesıylede aynı sekılde
ama o bu sekılde yanıt verdıgı ıcın normal konusma olmus bence hatalar affedılebılır
hem buyukluk sende kalsın
ama ıcındede patlatma mutlaka daha sonra suclamadan kendı dusuncelerınıde soyleyecegın ortamlar gelısır

Neden küçük düşesiniz? Bence tamda olması gerektiği gibi davranmışsınız
Kavgadan hır gürden kimseye fayda gelmez. Boynuna atlamayın ama 2 yıllık mevzuyu da gütmeyin

Neden küçük düşesin ki? belki bir çok şeyin yeniden yapılanmasına zemin kurmuş oldun.
Ancak kızın yapısı böyle olabilir yani sana kasti bir durumdan dolayı tatsızlık çıkarmıyordur belki. Evlilik yaşının geçtiğini düşünüyorsa bu da bir çeşit sinir sendromu yapar insanlarda.
Kaldı ki aranızda bir tartışma olmadan uzaktan seni sevmediğini düşünüyorsan belki ön yargılı olan sensindir.

arkadaşın abartmış ne alakası var neyin usunluğunu kabul ettin boşver sen normal konuşunca görümcen sen doğru olanı yapmışsın aslında o adım atmış sana

Herkesin kendi insanligiyla alakali ya bu işler. Karsimda cok tuhaf insanlar oluyor mesela ama benim tavrim kişiligimi yansitir, karsimdakine gore degil karakterime gore davranirim. Karsidaki enayi zannetse de ben duzgun insan miyim buna bakarim. O yuzden bosverin, herkes kendi karakterini ortaya koyar.

boşverin ya resmen geri vites yapmış derler ya o misal. Siz de üzerinde durmayın. Ama yapılanları da unutmayın ki samimiyetinizin derecesini iyi ayarlayın..

Ne kadar saçma küçüklük büyüklük falan sizi sevmeyebilir sizde onu sevmeyebilirsiniz hatta arama amacınız bile farklı olabilir sonuçda aradaki buzlar erimiş yani. Küçük düşme falan nedir ya 3 günlük dünya ölüme hiç bi pişmanlık fayda etmiyo. Ayrıca küçüklüğü bilmem ama büyüklük sizde kalmış o kesin

benim görümcemde benden yaşca kücük, ozamanler erkek arkadasını ailesiyle tanışıtrmayı planlıyordu benim eşimde facebookda resimlerini gördü ve kız kardesıne baya bi kızdı samimi fotogralflar oldugu için
görümcem de bana tavır aldı benimle iki hafta boyunca konusmadı en sonunda aaradım senin benmle derdin ne dedim
aranızı benim bozdugumu düşünüyosun dedim baya bi konustuk en sonunda sadece o an sinirlerim bozuktu dedi
ve benden özür bile dilemedi
bu durumda bende mi kück düştüm? boşver yaptıgımız büyüklüktür onlara ders olur

iyiki kininizi kusmamışsınız. görümceniz herşeyi unutmuş demekki canımlı cicimli konuştuğuna göre. esas 2 sene sonra sert çıksaydınız küçük düşerdiniz.

bence bu kadar kin size zarar. ne derdiniz varsa o an çözsenizde kafanızda büyütmeseniz daha iyi olur

Arama amacın kin kusmakken, onun bir şey olmamışcasına konuşmasına ayak uydurmşsun sen de.
Şahsen 2 yıl sessiz kalıp da ortalığı karıştırmak adına böyle bir arama yapmam.
Ama o amaçla yaptığım aramayı da böyle sonlandırmam çünkü o insanı sevmiyorsam,içim dolu doluysa
eğer bunları boşaltıp konuşmadan rahatlayamam. O insana da ay bundan sonra belki her şey iyi olur evliliğim
için diye düşünerek samimi davranamam..

Yani böyle ilişkiler benim yapıma ters.

Bir insanı sevip sevmediğim bakışlarıma yansır benim.
Karşımdaki kişi çok iyi bilir.

Hal bu iken yalandan uyum sağladığım bir durum benim evliliğime iyi falan gelmez..:)

Ben küçük düştün diye düşünmüyorum ama herkes inanmak istediğine inanır.
Görümcen de ben aramadım ki o beni aradı ben de büyüklük ettim uzatmadım modundadır.
Ve kendini bunun havasını sokmuş olabilir.

Suçlayamayız da hani yerinde kim olsa böyle yapar..

Hiç alakası yok. Bunlar hastalıklı düşünceler. Neden büyüklüğünü kabul etmiş olmak filan o ne demek. Herşeyden önce istesenizde istemesenizde siz bir ailesiniz. Bu yüzden hiç kafanıza takmayın. Belkide gerçekten pişman olmuştur ama aramaya yüzü olmamıştır. Böyle düşünün. Ki tavrı gayet sıcak kanlıymış. Bu sayede eşinizlede herhangi bir tartışma yaşamazsınız artık. Hazır buzlar erimişken tartışma ortamına mahal vermemek adına çok mesafeli olun. Ama aranızdada bi sorun olmasın. Kendiliğinden güzel bir çözüme ulaşmış bence.

Siz o iş yerindeki arkadaslari dinlemeyin...gerilimle beslenen tipler belli. Arayip güzel güzel konusmuşsunuz buzlar az da olsa erimiş...büyüklük küçükluk ne ilgisi var.iyilik kazanmış.aranizda kötü konuşma gececekken allah yardım etmiş barisma vesilesi olmuş konuşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…