Şimdi ben napıyim?

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
Biraz önceye kadar gözyaşlarım sel olmuştu ama ablamla konuşmak rahatlattı.1 yıllık evliyim,eşimle belli başlı Bi kaç kavgamız oldu onların sebebide ailesine karşı olumsuz eleştiri yapıyor olmamdan kaynaklıydı. Ama ne kagva,eşim normalde mükemmel bi eşti anlayışlı herşeye yardımcı cebindeki son parayı bana harcayan biridir.Ailesiyle aram çok iyiydi görümcelerimi kaynımı görmesem duramazdım.Haftada 2 defa görürdüm.Aynı mahallede oturtmayı kabul ettim.Annesi hakkında bi konu oldu bende şurada beni niye savunmadın ben haklıydım dedim gözlerim doldu o anda.Aman Allah'ım sen misin bunu söyleyen şerefsiz dengesiz beyinsiz sülaleni deyince ben bittim orda.Ailem hakkında görüş beyan edemezsin sen kimsin vs..Ben şimdi napıcam sülaleme küfroldu kalmak istemiyorum,gitmek istesem ailem 1000 küsür km uzakta burda kimsem yok.

Valla ben eşlerin aileleri hakkında yorum yapabilme olayını kafamda hiç oturtamadım. Yani düşünüyorum benim aileme biri bi şey diyecek mahvederim herhalde adamı 1000 km falan gözüm hayatta görmez. İlginç

Üzerine yürüdüm,sonra yatağa düştüm kendim oturur gibi,sonra altımdan çarşafı çekti takla attım gururum çok kırıldı

Neden esini evden gondermeyi dusunmuyorsun? Sen gitme. Esyalarini eline ver gonder.

Dediğim gibi ailesini çok seviyorum hanı kendi ailemizi bile eleştiririz ya o kadar sadece yine hakaret etmedim dedim o konuda ben haklıydım neden beni savunmadın.Sen ailemi kıskanıyosun bi tarafların yanıyo dedi ya ağlıyorum geceden beri o uyuyo

Celiskili yazmissin.Hem ailesini cok sevip bir yandan nasil ailesi giyabinda olumsuz elestiri yapiyormussun.Bu bir kez de olmamis cunku bjrkac kez kavga etmissiniz.

Celiskili yazmissin.Hem ailesini cok sevip bir yandan nasil ailesi giyabinda olumsuz elestiri yapiyormussun.Bu bir kez de olmamis cunku bjrkac kez kavga etmissiniz.
Kendi kardeşiniz hakkında hiç konuşmuyor musunuz mesela fatma ablamda yanlış bi cümle kurdu diye kendi aranızda.Herkesin hep iyi tarafı mı olur ki ben burda saygısızlık yapmadım beni niye korumadın dedim

Bir daha yorum yapmayin madem, sonuçta bu yüzden bosanmazsiniz. Eşinle daha sakince konuş diyecegim ama zaten fevri bir hareket göremedim sizde, bu adamla bu konuda iletişim kurmanjz zor görünüyor.

Ayrica aileler dokunulmaz degil sonucta ve her zaman hakli olacak degiller. Dogru duzgun bir şekilde "ben hakliydim, ailenin şu şu haraketine kirildim, şunu dusunuyorum" diyebilmeli insan eşine. Aile lafi gecer gecmez yakip yikan insanla çok zor.

Ben yeri geldi çok daha sert şekilde eleştirdim eşimin ailesini, oluyor öyle arada. Çok abartmiş eşin.

Ayy Vallahi biri beni tam anladı.Hiç eleştirmedim.Zaten üzerime öyle bi baskı kurmuş ki ailesi hakkında gık diyemiyorum.Iyi veya kötü ağzımı açamıyorum o karakterli kendine güvenen ben gitti yerine mazlum biri geldi.Hergün annesine gidiyor evine vereceği enerjiyi oraya harcıyor gitmese annesi baskı kuruyor ben neden böyle yapıyor bile diyemiyorum.Eşimle ailesi hakkında tek kelime konuşamıyorum illaki olumsuz tarafı olur insaniz sonuçta ağımızı açamıyorum sonu hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…