Yemin ederim bu kadarSadece bu kadarmı yani ?
Üzerine yürüdüm,sonra yatağa düştüm kendim oturur gibi,sonra altımdan çarşafı çekti takla attım gururum çok kırıldıValla ben eşlerin aileleri hakkında yorum yapabilme olayını kafamda hiç oturtamadım. Yani düşünüyorum benim aileme biri bi şey diyecek mahvederim herhalde adamı 1000 km falan gözüm hayatta görmez. İlginç
Ee sonuç? Hala o evdesiniz. Ne duymak istiyorsunuz bizden anlamadımÜzerine yürüdüm,sonra yatağa düştüm kendim oturur gibi,sonra altımdan çarşafı çekti takla attım gururum çok kırıldı
Bu adam değişmicek diceksiniz biliyorum ya kabullen ya boşanEe sonuç? Hala o evdesiniz. Ne duymak istiyorsunuz bizden anlamadım
Tek kavga sebebiniz onun ailesi için yaptığınız olumsuz eleştirilermiş , çokmu darladınız acaba artık adamı , sürekli senin ailen şöyle senin ailen böylemi diyorsunuz acaba . Yani tabi yaptığı normal değilde .Yemin ederim bu kadar
Dediğim gibi ailesini çok seviyorum hanı kendi ailemizi bile eleştiririz ya o kadar sadece yine hakaret etmedim dedim o konuda ben haklıydım neden beni savunmadın.Sen ailemi kıskanıyosun bi tarafların yanıyo dedi ya ağlıyorum geceden beri o uyuyoTek kavga sebebiniz onun ailesi için yaptığınız olumsuz eleştirilermiş , çokmu darladınız acaba artık adamı , sürekli senin ailen şöyle senin ailen böylemi diyorsunuz acaba . Yani tabi yaptığı normal değilde .
Hayır önce çok iyiydik yemek yaptım işten geldik film izledik çay yaptım ne zaman ailesinin konusu açılsa beni harcıyoBence başka şeye sinirlendi senden çıkardı. Tabii hatasını örtmez bu.
O zaman ya adam dengesiz.. Ya da siz çok fazla ailesini kötülüyrosunuzHayır önce çok iyiydik yemek yaptım işten geldik film izledik çay yaptım ne zaman ailesinin konusu açılsa beni harcıyo
Kendi kardeşiniz hakkında hiç konuşmuyor musunuz mesela fatma ablamda yanlış bi cümle kurdu diye kendi aranızda.Herkesin hep iyi tarafı mı olur ki ben burda saygısızlık yapmadım beni niye korumadın dedimCeliskili yazmissin.Hem ailesini cok sevip bir yandan nasil ailesi giyabinda olumsuz elestiri yapiyormussun.Bu bir kez de olmamis cunku bjrkac kez kavga etmissiniz.
Hiç düşünmedimNeden esini evden gondermeyi dusunmuyorsun? Sen gitme. Esyalarini eline ver gonder.
Evet dengesiz psikiyatristi yarım bıraktı ben para dökemem deyipO zaman ya adam dengesiz.. Ya da siz çok fazla ailesini kötülüyrosunuz
Ayy Vallahi biri beni tam anladı.Hiç eleştirmedim.Zaten üzerime öyle bi baskı kurmuş ki ailesi hakkında gık diyemiyorum.Iyi veya kötü ağzımı açamıyorum o karakterli kendine güvenen ben gitti yerine mazlum biri geldi.Hergün annesine gidiyor evine vereceği enerjiyi oraya harcıyor gitmese annesi baskı kuruyor ben neden böyle yapıyor bile diyemiyorum.Eşimle ailesi hakkında tek kelime konuşamıyorum illaki olumsuz tarafı olur insaniz sonuçta ağımızı açamıyorum sonu hüsranBir daha yorum yapmayin madem, sonuçta bu yüzden bosanmazsiniz. Eşinle daha sakince konuş diyecegim ama zaten fevri bir hareket göremedim sizde, bu adamla bu konuda iletişim kurmanjz zor görünüyor.
Ayrica aileler dokunulmaz degil sonucta ve her zaman hakli olacak degiller. Dogru duzgun bir şekilde "ben hakliydim, ailenin şu şu haraketine kirildim, şunu dusunuyorum" diyebilmeli insan eşine. Aile lafi gecer gecmez yakip yikan insanla çok zor.
Ben yeri geldi çok daha sert şekilde eleştirdim eşimin ailesini, oluyor öyle arada. Çok abartmiş eşin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?