Şimdi ben napıyim?

Boşanmakda çözüm değil,değişmiceğine her kavgada daha kötü olduğuna eminim artık,en zoruda değişceğinden umut kesmek.Ama küfürüde yutamıyorum ve artık gözüm kokuyor yavaş yavaş.Ailesini ağzıma beslmeleyle alacak duruma geldim

Ben böyle cümleler kuramıyroum artık dilimi bağladı telkin telkin kavga çekiniyorum artık bişey demeye

bu gece nöbetçi evde değil.Düşünücem ama yutamıyorum olanları
Yutmayin zaten. Adam hem kufretmis hem de sizi tartaklamis. Altindan carsafi cekmek nedir yahu bir insanin? Sanirsin yatili okulda arkadasina saka yapiyor seviye terk

Herkes kendi ailesinden aldığı terbiyeyi göstermiş oldu, ben sadece eleştirdim sen küfür ettin benim aileme deseydin. Herkes kendine yakışanı yaptı.
Bu kadar sığ kafalı biri dünya iyisi olsa ne olacak.

Hayır önce çok iyiydik yemek yaptım işten geldik film izledik çay yaptım ne zaman ailesinin konusu açılsa beni harcıyo
Hem ailesini seviyorum diyorsunuz hem ailesinin konusu açılınca beni harcıyor diyorsunuz
Yaptığı tabi ki hata fakat sanki siz ara ara yokluyor gibisiniz.
Birbirinin ailesini eleştirmek hiç sağlıklı değil.

Ayrıca siz kendinizi savunabiliyorsaniz, kendinizi ifade edebiliyorsanız eşinizin sizi savunmasına gerek yok ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…