slm arkadaşlar ben sevgilimi çok seviyorum oda beni cok seviyor ama sadece seviyor beni dinlemiyor,konuşamıyorum onunla birşeyler yapmak istedigimi gezmek falan istedigimde geciştiriyor yaşadıgımız yerde sosyal hayat sıfır bura calışmamın tek sebebi o onun için cok fedakarlık yaptım ama en sonunda kendime bir erkek arkadaş buldum bunu sonra oda ögrendi bana cok kötü şeyler söyledi hatta dövdü bile durumu anşayınca.ayrılmayı denedim olmadı biraz ayrılıktan sonra tekrar döndüm ona şimdi degişmiş gibi ama bilmiyorum hala diger arkadaşımla görüşüyorum sizce ne yapmalıyım ondan vazgecemiyorum oda benden vazgecemşyor ama sorunlarımızıda cözemiyoruz defalarca konuştum onunla ama olmadı ne yapmalıyım ona digeriyle ayrıldım dedim ama hala görüşüyorum
canım ... yazını okudum ve üzüldüm inan. keşke aldattığında tekrar dönmeseydin. şimdi sevdiğim dediğin adamın sana ne güveni olur, ne seni mutlu eder . sen 4*4 lük olsan dahi hep acaba ile bakacak sana ve asla güvenmeyecek.
bence derhal sevdiğim dediğin adamı bırak. zaten onu sevsen başka birisine dönüp bakmazdın bile.
seninki hırs olmuş canım. ** ben onun için buralara bile geldim. o benle ilgilenmiyor bile ** düşüncesi seni çıldırtmış. ve bence sen ona kendine göre ders vermek istemişsin. ** bak benimle ilgilenmedin annda istediğimi elde ederim** psikolojisi ile hareket etmişssin. sen bile bunun farkında değilsin aslında.
şuan çok karmakarışıksın. ne yapacağını billmez duruma gelmişsin. kim ister böyle bir duruma gelmeyi.
bu arada O ADAM ÇOK GENİŞMİŞ YADA 1,2 TOKAT BENİM İÇİN ATSIN DİYEN ARKADAŞLAR.. neden aldatan erkek olunca bir şans daha veriliyorda bayan olunca midesiz filan oluyor. zaten erkekleri bu duruma bu yüzden getirmedikmi? onlar yapınca kabulleniyoruz.. ama kadın yapınca aaa uuuu gibi laflar sözlerle yerin dibine geçiriyoruz..
tabiki İNSAN OLAN ALDATMASIN.. KADIN YADA ERKEK FARKETMEZ..
burda arkadaşımızı yereceğimize ona destek olup bu yanlışından sağlıklı bir şekilde çıkmasını sağlamalıyız.
UNUTMAYIN HERKESİN BİR DÖNEMDE AKILLI VE MANTIKLI DÜŞÜNEMEDİĞİ AN OLACAKKTIR..AMA BU ANLARDA NE SEVGİLİ NE EŞ NEDE DOST ASLA ALDATILMAMALIDIR..
EMPATİ YAP VE KENDİNİ ALDATTIĞIN ADAMIN YERİNE KOY.. NELER HİSSEDERDİN?
zaten seninle ilgilenmeyen insanlaki daha flört dönemindesiniz.. eğer bu iki ilişkiyide devam ettirisen sana yazık olur.. mahvolursun.. öyle bir an gelirki bu iki adamada alışırsın ve karar vermeyecek duruma gelirsin. ne yardan ne serden geçemezsin. hayatını zehir edersin..bırak gitsin derim ben. diğerinide bırak canım.. kendine zaman ver. kendinle başbaşa kal biraz.
ne istediğini ne hedeflediğini.. hayatta ne umduğunu.. bunları düşün. inan bana yalnız kaldığın zaman daha sağlıklı karar vereceksin..sakın ikisinden birine döneyim deme.. çıkar hayatıında ikisinide. allah uygun zamanda karşına öyle güzel insan çıkaracakki. sen ble kendi kendine şaşıracaksın...
UNUTMA HERŞEY SENİN ELİNDE...
VE ASLA BİR DAHA BU TARZ HATALARA DÜŞME. KENDİ ADINI DÜŞÜRÜRSÜN. KİMSEYE BİRŞEY OLMAZ..
sağlıcakla kal.. hakkında hayırlısı olsun.