Şimdi ben ne yapayım?

seni mutlu eddecek ve senin de mutlu edeceğin biriyle birlikte olmanı tavsiye ediyorum canım...belli ki ikinizde birbirinizin mutsuzluk kaynağısınız...yarardan çok zararınız var birbirinize...çok çarpıklaşmış ve laçkalaşmış bir durum var ortada..

Konuyu açan arkadaş tepkilerden sonra çevir kazı yanmasın yapmış.
Neyse, benim söyleyeceğim tek şey var, siz aldatıyorsunuz sevgiliniz affediyor, siz aldatmaktan vazgeçemiyorsunuz. Anladığım bu. Açıkcası ikinizde birbirinize uygunsunuz, bence böyle erkek zor bulursun. Tam kafa dengisiniz. Bu ilişkiyi bitirme yola devammmmmm.
Allahım evlatlarımızı korusun.

dayak olayı yüzünden ayrıldım zaten o ilk bunu duyunca bana inanmadı sonra onla konuştuklarımı duydu ve inandı cok pişman oldu benim sorunum onunla birşeyler paylaşamamk veya onu degiştirememek onunla konuşamamak konuşmak çözğm olmuyo çünkü bunun için diger erkeke arkadaşımla hala görüşüyorum onunla konuşmak bana iyi geliyo çünkü

aldatmak kelimesini ,niye yazdın. o zaman.... hala anlamıyorum. aldatmamışsın , madem,neden aldattım, dedin .. neyse :delphin:.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle birilerini bulmuşsun daha ne.Biri küserse değerine gidersin boş kalmassın.İkisini de bırakma.:sm_cool:

dayak olayı yüzünden ayrıldım zaten o ilk bunu duyunca bana inanmadı sonra onla konuştuklarımı duydu ve inandı cok pişman oldu benim sorunum onunla birşeyler paylaşamamk veya onu degiştirememek onunla konuşamamak konuşmak çözğm olmuyo çünkü bunun için diger erkeke arkadaşımla hala görüşüyorum onunla konuşmak bana iyi geliyo çünkü

canım bir kere sevmek demek; kişiyi olduğu gibi kabul etmektir... Değiştirmeden,değiştirmeye çalışmadan....
Arkadaşlarında dediği gibi seven insan sevdiğiyle vait geçirmek ister.
Yaşını bilmyorum ama yazış tarzın falan 18 den yukarı değildir gibime geliyor...
yanılıyorsam affolayerimseniben

slm arkadaşlar ben sevgilimi çok seviyorum oda beni cok seviyor ama sadece seviyor beni dinlemiyor,konuşamıyorum onunla birşeyler yapmak istedigimi gezmek falan istedigimde geciştiriyor yaşadıgımız yerde sosyal hayat sıfır bura calışmamın tek sebebi o onun için cok fedakarlık yaptım ama en sonunda kendime bir erkek arkadaş buldum bunu sonra oda ögrendi bana cok kötü şeyler söyledi hatta dövdü bile durumu anşayınca.ayrılmayı denedim olmadı biraz ayrılıktan sonra tekrar döndüm ona şimdi degişmiş gibi ama bilmiyorum hala diger arkadaşımla görüşüyorum sizce ne yapmalıyım ondan vazgecemiyorum oda benden vazgecemşyor ama sorunlarımızıda cözemiyoruz defalarca konuştum onunla ama olmadı ne yapmalıyım ona digeriyle ayrıldım dedim ama hala görüşüyorum

iki kişiyi birdenmi idare ediyorsunuz...
pes yaniiii....
yaptığınız hoş bişeymi sizce....:mymeka:
bide biz kadınlar erkeklere kızıyoruz böyle yapınca...:mymeka:

:uhm:Madem arkadaş gibi konuşmak iyi geliyor diğeriyle , karışmak gibi olmasın ama kız arkadaşınız hiç mi yok?

Mersinde mi sosyal hayat yok???????
bu arada siz öğretim görevlisi misiniz gerçekten lütfen bu işi bırakıp kendinize bir şeyler öğretin acele !!!

helal olsun ne deyimmm
hem aldatıyosun,hem yakalnıp dayak yiyorsun
hem tekarar gidip kendini kabul ediyorsun,aynı zamanda onu tekrara aldatıyorsun
ve aşk diyosun
vallahi onlar sana iyi katlanıyor
allah sevgililerine sabır versin

slm arkadaşlar ben sevgilimi çok seviyorum oda beni cok seviyor ama sadece seviyor beni dinlemiyor,konuşamıyorum onunla birşeyler yapmak istedigimi gezmek falan istedigimde geciştiriyor yaşadıgımız yerde sosyal hayat sıfır bura calışmamın tek sebebi o onun için cok fedakarlık yaptım ama en sonunda kendime bir erkek arkadaş buldum bunu sonra oda ögrendi bana cok kötü şeyler söyledi hatta dövdü bile durumu anşayınca.ayrılmayı denedim olmadı biraz ayrılıktan sonra tekrar döndüm ona şimdi degişmiş gibi ama bilmiyorum hala diger arkadaşımla görüşüyorum sizce ne yapmalıyım ondan vazgecemiyorum oda benden vazgecemşyor ama sorunlarımızıda cözemiyoruz defalarca konuştum onunla ama olmadı ne yapmalıyım ona digeriyle ayrıldım dedim ama hala görüşüyorum

-----------------------------------------------------------------------------

Ben sebep her ne olursa olsun, kadın yada erkeğin birbirini aldatmasını asla onaylamıyorum. Eğer anlaşamıyorsan, konuşamıyorsan ve bu iş düzelmiyorsa açıkca söylersin durumu, ondan sonra ayrılırsın. Kiminle birlikte olmak istiyorsan olursun.
Ayrıca baktım yaşınızda 27'ymiş. Yani artık bazı değerlerin ve değersizliklerin farkında olmanız lazım. Kaldı ki siz erkek arkadaşınızdan bahsediyorsunuz, çoğu evli bayan bende dahil eşlerimizin ilgisizliğinden şikayetçiyizdir.
Ama bu onları yada onların bizi aldatması haklarını asla vermez.
Bence bir an önce ne yapacağınıza karar verip, ne kendinizi, ne de bu insanları daha fazla kandırmadan ve ortam iyice kötüleşmeden bu duruma bir son vermelisiniz.

Çünkü bu yaptığınız her ne sebeple olursa olsun, ne akla, ne mantığa, ne de ahlaka uygun birşey değildir...

Canım yaa ben hiç bişey anlamadım.Sevgilin seni dövüyo seninle ilgilenmiyo sende bir erkek arkadaşın var onunla konuşuyorsun rahatlıyorsun.Sevgilinle konuşamıyorsun gezemiyorsun eğlenemiyorsun öyle mi.Ama sevgilinle birbirinizi çok seviyorsunuz.
Walla canım sen en başta konuşmayı deneseydin güzelce erkek arkadaşınlas nasıl konuşuyorsan sevgiline anlatsaydın bu durumu.Bir de dayak atmış sevgilin ilk vurduğu zaman tavrını koyup ayrılsaydın

ne yorum yazsam boş
yazılacak pek birşey de yok
dünyanın çivisi çıkmış....
şiddete karşıyım ama erkek arkadaşınıza hak verdim.
aldatılan kadınların fiziksel gücü yetse inan ki onlar da kocalarını döver...
erkek arkadaşınızda ne kadar genişmiş.tekrar sizle beraber.
yine kendimi tutamadım yazdım........

bence sen onu sevmiyorsun seven insan aldatmaz,yalan söylemez benimde sevdiğim vazgeçemediğim biri var ama ona ne yalan söylerim nede aldatırım

iki kişiyi idare etmek genelde erkeklere has bir özellik.onlar bu durumdan rahatsız olmadan mutlu mesut yaşayabiliyorlar.ancak kadınların buna yeltenmesi onları mutluluktan çok.kocaman bir çıkmaza ve vicdan muhasebesine sokuyor.eminim sizde bu muhasebeyi yapıp doğru ve mantıklı davranmadığınızı anlayacaksınız.o aşk sandığınız malesef alışılmış bir tutku sadece,tek bir kişiyle huzurla sevgiyle aşk yaşamak varken.böyle çıkmaz sokaklarda dolaşmanın hiçbir getirisi olmadığı gibi,size zararlarıda çokfazla olacaktır.biraz mantık lütfen

canım ... yazını okudum ve üzüldüm inan. keşke aldattığında tekrar dönmeseydin. şimdi sevdiğim dediğin adamın sana ne güveni olur, ne seni mutlu eder . sen 4*4 lük olsan dahi hep acaba ile bakacak sana ve asla güvenmeyecek.

bence derhal sevdiğim dediğin adamı bırak. zaten onu sevsen başka birisine dönüp bakmazdın bile.

seninki hırs olmuş canım. ** ben onun için buralara bile geldim. o benle ilgilenmiyor bile ** düşüncesi seni çıldırtmış. ve bence sen ona kendine göre ders vermek istemişsin. ** bak benimle ilgilenmedin annda istediğimi elde ederim** psikolojisi ile hareket etmişssin. sen bile bunun farkında değilsin aslında.

şuan çok karmakarışıksın. ne yapacağını billmez duruma gelmişsin. kim ister böyle bir duruma gelmeyi.

bu arada O ADAM ÇOK GENİŞMİŞ YADA 1,2 TOKAT BENİM İÇİN ATSIN DİYEN ARKADAŞLAR.. neden aldatan erkek olunca bir şans daha veriliyorda bayan olunca midesiz filan oluyor. zaten erkekleri bu duruma bu yüzden getirmedikmi? onlar yapınca kabulleniyoruz.. ama kadın yapınca aaa uuuu gibi laflar sözlerle yerin dibine geçiriyoruz..

tabiki İNSAN OLAN ALDATMASIN.. KADIN YADA ERKEK FARKETMEZ..

burda arkadaşımızı yereceğimize ona destek olup bu yanlışından sağlıklı bir şekilde çıkmasını sağlamalıyız.

UNUTMAYIN HERKESİN BİR DÖNEMDE AKILLI VE MANTIKLI DÜŞÜNEMEDİĞİ AN OLACAKKTIR..AMA BU ANLARDA NE SEVGİLİ NE EŞ NEDE DOST ASLA ALDATILMAMALIDIR..

EMPATİ YAP VE KENDİNİ ALDATTIĞIN ADAMIN YERİNE KOY.. NELER HİSSEDERDİN?

zaten seninle ilgilenmeyen insanlaki daha flört dönemindesiniz.. eğer bu iki ilişkiyide devam ettirisen sana yazık olur.. mahvolursun.. öyle bir an gelirki bu iki adamada alışırsın ve karar vermeyecek duruma gelirsin. ne yardan ne serden geçemezsin. hayatını zehir edersin..bırak gitsin derim ben. diğerinide bırak canım.. kendine zaman ver. kendinle başbaşa kal biraz.
ne istediğini ne hedeflediğini.. hayatta ne umduğunu.. bunları düşün. inan bana yalnız kaldığın zaman daha sağlıklı karar vereceksin..sakın ikisinden birine döneyim deme.. çıkar hayatıında ikisinide. allah uygun zamanda karşına öyle güzel insan çıkaracakki. sen ble kendi kendine şaşıracaksın...

UNUTMA HERŞEY SENİN ELİNDE...

VE ASLA BİR DAHA BU TARZ HATALARA DÜŞME. KENDİ ADINI DÜŞÜRÜRSÜN. KİMSEYE BİRŞEY OLMAZ..

sağlıcakla kal.. hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
bu arada O ADAM ÇOK GENİŞMİŞ YADA 1,2 TOKAT BENİM İÇİN ATSIN DİYEN ARKADAŞLAR.. neden aldatan erkek olunca bir şans daha veriliyorda bayan olunca midesiz filan oluyor. zaten erkekleri bu duruma bu yüzden getirmedikmi? onlar yapınca kabulleniyoruz.. ama kadın yapınca aaa uuuu gibi laflar sözlerle yerin dibine geçiriyoruz..
ben adam nasıl affetmiş ,dedim. .erkek aldatınca kabul ederim,affederim, asla ,demeyenlerdenim. benim için aldatmanın kadını ve erkeği yok..ben bu konuda görüşümü yazdım. ve erkeğin affetmesine şaşırdığımı belli ettim ama kadın affetsin diyede bir şey söylemedim. neden böyle bir ithamda bulundunuz.. çünkü o yazanlardan biri de benim... nereden biliyorsunuz ki aldatan erkeği affedebileceğimi yada affedilmesi gerek dediğimi.:kahve:

Back
X