Şimdi ben ne yapayım ?

Herkes eltiden yana dertli galiba
Lanlar, döverimler havada uçuşmuş
Bilmem ben selam vermem sanırım, bu kadar
Eltim yok gerçi

Daha yeni evliyiz eşimle, babasının ilk evliliğinden olan abisini ziyarete gittik.
Oturduk, hoş sohbet. Sonra durduk yere eltim başladı eşime soruyo:
"Ya x, sizin iş yerinde şöyle şöyle bi kız var, bizim bi arkadaşın kardeşi gördün mü?"
Eşim diyor:
"Hiç dikkat etmemişim yenge. Görmedim"
Eltim diyor:
"Aaa nasıl görmezsin, uzun saçlı sarışınca fıstık gibi kız, uzun boylu. A-a çok şaşırdım, fark edilmeyecek kız değil, yeni de boşanmış. Geçende konuşuyoduk, ...'da işe başladım demişti"

Benim yanımda... Ortalama 2 sene önce söylenmiş laflar. Mıh gibidir kafamda hala durur.
Ay hiç unutmam ya, gevrek gevrek bi de.
Benim saf kocacım da anlamadı bile, evde söylüyorum, ne var diyo, tanıdık diye soruyo diyo.
Hee tanıdık diye hee.

Kadınlar tilki oluyo biraz
Eşin gerçekten anlamamış bence
Amacı seni gıcık etmekmiş herhalde, yoksa sorarsın da uzatmazsın ve sırıtmazsın

Arkadaşlar yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim..Kendi iş yerimiz çalışanlarda çok sevdiğim dostlarım.Beni tanıdıkları için problem etmiyorum.
Eltim gelmedi hala merak da etmiyorum doğrusu.Ben onun bu kadar insanın içerisin de laf söyleyebileceğini düşünmüyorum büyük olasılıkla gelmeyecektir.Hatta hiç birşey olmamış gibi devam edecektir.

Benim sinirlendiğim nokta bu konularla uğraştırması çünkü çok zor bir dönem geçiriyoruz eşimle hiç kimseden bu dönemde destek istemedik ama rica ediyorum köstek de olmayın dedik.Borçlarımız var bu Ağustos ayında kısmetse rahata ulaşacağız.Şu an 2 kira 1 kredi ödüyoruz.Eşim evliliğimiz ilk aylarını bana keyifli yaşatamadığı için çok üzgün bende onun üzülmesine üzülüyorum eşim kalp hastası ben onu sıkıntıdan uzak tutmaya hiç bir şeyi düşündürmemeye çalışıyorum ama o çok hassas ve kalbi hemen kırılıyor.
Biraz da ailesinin bu tavırlarından ötürü utanıyor..Ben sadece onun için susuyorum Allah ondan razı olsun ki hayatıma girdiği günden itibaren her zaman yanımda oldu..

İşte arkadaşım sormuş az önce yorumunda nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsun diye bence tamamen sebebi bu.

Seni de esini de tebrik ederim
Esya derdine dusmus cahil beyinsizler ancak kitap ile esyayi kiyaslayabilir zaten

Kadınlar tilki oluyo biraz
Eşin gerçekten anlamamış bence
Amacı seni gıcık etmekmiş herhalde, yoksa sorarsın da uzatmazsın ve sırıtmazsın

Yani nasıl belli etti kendini. Hani kadın kadını anlar, o hesap. Ne eşim ne abisi çakozlamadı zaten :)
Artık niye yaptıysa durduk yere, bi şey de yapmadım kadına. Hayır gidip kocamın iş yerinde pusuya filan mı yatmamı bekliyodu ne istiyodu. Maksat kurtlandırmak, bariz :)

Eşimin anlamadığına sinirlenmiştim o zamanlar. Toyduk.
Şimdiyse onun anlamasına gerek yok, sokup geçiyorum lafı. En temizi o :)

Anti Depresan gerçekten sabrınıza ve aşkınıza hayran kaldım. bendim soran nasıl sabrettiniz diye ki gerçekten merak etmiştim, çünkü bir yerden sonra patlamaktan korkuyordum. dışarıdan insanlar onlar huzur bozmamalı ama bi yerde insan gerçekten bunalıyor. çok güzel bir şekilde atlatmışsınız siz, Rabbim bundan sonrası için de kolaylıklar versin size inşallah

Çok teşekkür ederim güzel yüreğiniz için.Bir dönem çok fazla takıyorsun ama bunun zararını kendiniz dışında kimse görmeyince dur bakalım diyorsun. :)

İşte yapacak birşeyi olmayan, hayatın sadece perde halı mobilya olduğundan ibaret sanan biri..
O yüzden siz hiçbirşey dememişsiniz.
Ama ne oldu ne konuştunuz neye vardınız merak ettim
Elinden geldiğince onunla tek başına aynı ortamda durma

Çok teşekkür ederim güzel yüreğiniz için.Bir dönem çok fazla takıyorsun ama bunun zararını kendiniz dışında kimse görmeyince dur bakalım diyorsun. :)

ne zevk alıyorlar başkalarını mutsuz etmekten çok garip geliyor bana. herkes kendi hayatı ile ilgilense keşke. ama siz en güzelini yapmışsınız, kimseye boyun eğmeden kendi gücünüz neye yeterse o kadarını yaparak mutluluğunuzu elde etmişsiniz. eşya, para, altın diye ortalarda gezinen çok insana da ders olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…