- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
benim de yok ama ilerde olursa diye takipteyimHerkes eltiden yana dertli galiba
Lanlar, döverimler havada uçuşmuş
Bilmem ben selam vermem sanırım, bu kadar
Eltim yok gerçi
Benim kaynım olmadığı için eltimin olma ihtimali de yokbenim de yok ama ilerde olursa diye takipteyim
benim var ufukta elti de var bena dokunmayan yılan bin yıl yaşasın ama ya dokunursaBenim kaynım olmadığı için eltimin olma ihtimali de yok
Belki de yılan değildirbenim var ufukta elti de var bena dokunmayan yılan bin yıl yaşasın ama ya dokunursa
hadi inşallahBelki de yılan değildir
Pıtırcık bi eltidir
Herkes eltiden yana dertli galiba
Lanlar, döverimler havada uçuşmuş
Bilmem ben selam vermem sanırım, bu kadar
Eltim yok gerçi
Kadınlar tilki oluyo birazDaha yeni evliyiz eşimle, babasının ilk evliliğinden olan abisini ziyarete gittik.
Oturduk, hoş sohbet. Sonra durduk yere eltim başladı eşime soruyo:
"Ya x, sizin iş yerinde şöyle şöyle bi kız var, bizim bi arkadaşın kardeşi gördün mü?"
Eşim diyor:
"Hiç dikkat etmemişim yenge. Görmedim"
Eltim diyor:
"Aaa nasıl görmezsin, uzun saçlı sarışınca fıstık gibi kız, uzun boylu. A-a çok şaşırdım, fark edilmeyecek kız değil, yeni de boşanmış. Geçende konuşuyoduk, ...'da işe başladım demişti"
Benim yanımda... Ortalama 2 sene önce söylenmiş laflar. Mıh gibidir kafamda hala durur.
Ay hiç unutmam ya, gevrek gevrek bi de.
Benim saf kocacım da anlamadı bile, evde söylüyorum, ne var diyo, tanıdık diye soruyo diyo.
Hee tanıdık diye hee.
Kadınlar tilki oluyo biraz
Eşin gerçekten anlamamış bence
Amacı seni gıcık etmekmiş herhalde, yoksa sorarsın da uzatmazsın ve sırıtmazsın
Anti Depresan gerçekten sabrınıza ve aşkınıza hayran kaldım. bendim soran nasıl sabrettiniz diye ki gerçekten merak etmiştim, çünkü bir yerden sonra patlamaktan korkuyordum. dışarıdan insanlar onlar huzur bozmamalı ama bi yerde insan gerçekten bunalıyor. çok güzel bir şekilde atlatmışsınız siz, Rabbim bundan sonrası için de kolaylıklar versin size inşallah
Özür dilemeye de, ne yaparsanız yapın.
Manyak insan dolu her yer.
Çok teşekkür ederim güzel yüreğiniz için.Bir dönem çok fazla takıyorsun ama bunun zararını kendiniz dışında kimse görmeyince dur bakalım diyorsun. :)
Kesinlikle benden duyamacaktır :)
Geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?