- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
5.Sayfada yazmıştım.
Hala gelmedi sanırım gelmeyecek :)
"Ne yapacaksın boşver kitabı git perde ile halı al evine yeni gelin evine benzesin elalem ne der " dedi.
Siz cok güzel cvp vermişsiniz
Bir araya geldiğinizde muhatap olma sakin olay çıkartır senin üstüne kalır
Cnm bu arada cok iyisin hala o aileye iyi davranıyorsun evlat ayırdıkları halde
Evet ağlasın dursunsenin eltin çok fena düşman başına denilen türden. senlik bi suç yok. onunla muhattap olma. gelince de sen çemkir özür dileme üste çık. arkamdan nasıl dedikodumu yaparsın sen kimsin diye. terbiyesiz
kesinlikleSes kaydı alın konusmanızı, tehlikeli bi elti bu
Az bile demişsin ben olsam sayende evimin eksigi çok der bi güzel haşlar bırakırdım. Arsıza bak birde yüzlü yüzlü milleti kışkırtıyor. Hiç altta kalma bu eltinin niyeti bozuk seni çekemiyor. Bir kere alttan alırsan bu hep senin üstüne gelir.Merhaba arkadaşlar
Sabah erkenden kayınvalidemlerin bulunduğu semtte tanıdık bir mobilyacıya gittim.Yeni evli sayılırım baba evimde ki kitaplarımı anneme söyledim koli ile bana gönderecek..Bende yaptırabileceğim kitaplık modellerine baktım.Sonra da gelmişken kayınvalidemlere uğramak istedim. Büyük eltim de oradaydı Kayınvalidem ise süt almaya gitmiş.İşte nasılsın iyimisin hayırdır iş yok mu muhabbetinden sonra böyle böyle dedim kitaplık yaptıracağım ondan geldim.
Büyük eltim de "Ne yapacaksın boşver kitabı git perde ile halı al evine yeni gelin evine benzesin elalem ne der " dedi.
( Halılarım kendi öğrenci evimde ki halılarım , Perdelerde düz beyaz perde evimde mobilya ve beyaz eşya hariç bir çok şeyim daha önce kullanılmış eşyalar. Sebebi ise tam düğün arafesinde eltimin kredi çektirip ev aldırması ve evini komple eşyalarını yenilemesi.Yani K.P düğünüme 1 ay kala bizim değil onların evini yeniledi. Sonra eşim baba yardımcı olurmusun dediğinde ise oğlum borcum çok kusura bakma dedi.Düğünü ve eşyaları ikimiz birden birazda benim ailemden destek alarak kurduk ve bir çok eksiğimiz var hala eltim sürekli evime geldiğinde burnunun ucu ile bakar.. )
Eltim bana bu şekilde cevap verince ben ilk başta pek ciddiye almadım.
Sonra buradan malzeme çıkmayınca " Bu kitap okuyanlarda çok bilmiş oluyor sende biraz çok bilmişsin " dedi.
Bende cahiller kadar bilemem dedim. İşte sonra bir 5 , 10 dakika sonra Kayınvalidem geldi.Bende öptüm kısa ayak üstü konuştuk işe geç kalmamak için çıktım.Tam dolmuşa bindim telefonum çaldı arayan Kayınvalidem.
Kızım ne oldu X ağlıyor sen birşeyler demişsin kavgamı ettiniz dedi.Ne demişim anne dedim.
Sen çok cahilsin çok bilmişsin demişsin.Terslemişsin onu çok üzülmüş.
Dedim anne sana gerçekten böyle mi anlattı X abla ?
Eğer gerçekten böyle anlattı ise çok ta yanlış birşey söylememişim dedim.
Boşver kızım üzmeyin birbirinizi ne diye kavga ettiniz ki dedi.Anne dolmuştayım sonra ararım dedim.İşte yarım saat önce telefon çaldı.Eşimi kaynım aramış eltim çok ağlıyormuş arayıp özür dileyecekmişim.Eşim de Antidepresan kimseyi ağlatacak kadar kırıcı konuşmaz aralarında bir problem varsa kendileri çözsün biz karışmayalım demiş..
Şimdi oturdum bekliyorum iş yerindeyim eltim buraya gelecekmiş gereksiz bir muhabbetin nasıl bu hale geldiğine inanamıyorum.Allah aşkına bir terbiyesizlik var mı yaptığımda !
eltiniz kompleksli maalesef.Ben aslında görmemeye çalışıyorum çünkü muhattap oldukça kendim üzülüyorum o ise hemen unutuyor..Olan bana oluyor :)
Bu arada güzel yorumun için çok teşekkür ederim o sizin yüreğinizin iyiliği
En fazla ayda 1 defa karşılaşırız.Ama her karşılaşmamız da sürekli laf sokmaya çalışır.Birde sürekli ağlar yani anlayamazsınız söylemez neden ağladığını.İşimde gücümde bir insanım kafamı tartışmaktan daha yoracağım işlerim var zaten bir de sıkıntılarım..
Bizim hayat gailemizde yeterince sorunlar var bir de aile içi gerçekten uğraşamıyorum..
O değilde kitaplığa takıldım ben
Bir okuma odası hayalim var
Eşyalar eski olsun hiç mühim değil
Kitaplık, kitaplar büyülü gibi aklımı alıyor yerinden =)
Yaptırınca resmini koyar mısın kitaplığın
Tabi memnuniyetle hemde şimdi yeni evime taşınıyorum küçük bir odası var hayalim o odayı doldurmak eskimiş ahşap dokulu birşeyler istiyorum..Küçük bir okuma koltuğu felan..İnsallah hayalime kavuşurum..Diğer odalarım pek içime sinmiyor ama bu odaya çok emek veriyorum :)
Ahhhhh içim gitti
Ahşap bambaşka bir dünya
Hayırlı uğurlu olsun inş, Allah nazardan saklasın
KK hatırası olarak bir kaç kitapla katkıda bulunmak da isterim kabul edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?