Şimdi de izin sorunu !?

Bana da oyle gelmisti ama konu sahibinin baskasina yazdigi bir cevapta cidden agir seyler duydugunu gordum. Iki tarafin da elle tutulur yani yok.

Ben de is yerinizden izin alamiyorsunuz gibi bir konu bekledim :) illa gidilecekse yol ustunde bursaya ugramak daha mantikli tabi ama anneniz resmen gelmeyin demis. Ben gitmezdim acikcasi.
Yok kötü anlatmıştım gerçekten ruh halim yazıya geçmiş resmen ..yani zaten Bursa'da 2-3 gün duracağım anneme de diyecek lafım var elbet .
Gitmeyelim dersem eşim anlar ve onunda eline fırsat geçebilir benim ailem kötü ama seninki çok mu iyi diye ne bileyim söylemek istemedim belki de ben hataliyim

Hem Ailenizde sorunlar varken Esinizle oraya gitmek istemenizde bana cok dogru gelmedi acikcasi .. söylenen bir Anneniz var gibi geldi bu durumda Esinizle kavga ederek oraya gitmeniz sonrasinda Esinizden „gördün mü geldik nelerle karsilastik“ demesini istemezsiniz sanirim .. kendiniz söylemissiniz bide Esimin Ailesi daha ilimli diye ..

Ben anladim sizi. Benim ailemde de var boyle dengesizlikler. Ozellikle babam bir oyle konusur bir boyle. Onu dikkate alsam suratina bile bakmamam lazim. Oyle ya da boyle minimum da olsa gorusmek istiyor insan. Siz guzelce istediginizin mantikli oldugunu anlatin. Yani oyle esek gibi geleceksin gibi laflar sizi cozume ulastirmaz, aksina iyice inatlasir. Tabi ki ankaradan bursaya ugramak cok daha mantikli. Size tavsiyem ziyaretleri mumkun oldugunca kisa tutun. Iki tarafin da gonlu olsun yeter.

Evet kötü yazmışım gerçekten :/ ya o laflarin devamı da var da.
Eşim benim yüksek lisaansta aldığım kredi borcunu ödemek zorundaymis (16bin) çünkü benim altinlarimi bozdurup araba almsiiz .Kardeşim memur araba alacağı zaman eşime danismisti.Esim de alabiliyosan önce ev almaya çalış daha sonra zor oluyor araba almak daha kolay vs demiş İstanbul'da başlayan bir proje vardı o dönem onu söylemiş .kardeşim arabasıyla ufak kazalar yaptı öğrenirken neymiş esimin gözü kaldığı için olmus onun kardeşimin parasinda gözü varmış filan filan ...ondan sonrada bunları soyl di .

Eşimin ailesi bu şekilde alırsa evet daha eglenceliler .Yani uzatmiyirlar en kotu oğlunun hattı için katlanıyor ama belli etmiyor tabi o kavgaya kadar fenalardi

Ay vallahi evlenecek adamdan çok aileler sorunlu ya, gıcık bir durum Allah size yardım etsın...
Yani eşimle de illaki sorun yaşadığınız oluyor ama o kadar eften puften seywer ki ..Ama bu aileler yedi bizi ...Allah razı olsun amin inşallah

Gitmezsek eşim anlar bir sorun yasadigimi ve ne yalan söyleyeyim bir sorun anninda bunu bana kullanabilir diye düşünüyorum .
Ya işte öyle bir ortam olqmsin diye 2-3 günle sinirkayacgim geriye neredeyse 20 gün kalıyor İzmir için

Eşimin ailesi o kavgadan önce bizjmkierden berbatti .Şimdi daha ilimlilar tabi inşallah öyle kalirlar aslında iki tarafta haketmiyor

Esinizin bu durumu kullanacagini neden düsünüyorsunuz ki ? Ben söyle düsünüyorum illa ki her iki tarafada ugranmali mi yani bu izin oraya diger izinde Ailenize gitseniz hem Aileniz sizi özlemis olur daha tatli olursunuz birbirinize ..

Evet haklsiiniz daha geçen gün bir ev mevzusu var nasil konuşayım diye konu açtım çünkü çok pat pat konuşuyorum böyle :/

Eşim anlamiyor halbuki oraya gidince daha 3.gun sıkılıyor yani diyorum ki senin aielnlede 1 haftayi gecmesin birazda gezip dolaşalım .Adamin bir kalabalık tutkusu var Bursa'da da aynı bütün sulale birarada gezsek mutluluktan ölecek :) belki zamanla kısalır su ziyaret :)

Yılda bir izin var onda da mutlaka bir olay olup cagirikiyoruz eşim polis ve şuan ailelere 23-24 saat uzakliltayiz maalesef .

Onun ailesinin yaptığı bir olayı hatirlatirsam o da senin annen bile seni istemiyor diye işte çıkabilir .Damarına basarsam buna benzer birşey duyabilirim ki zaten annemin o lafının ustune asla asla birdaha Bursa'ya ayak basmaz

Anneniz de pek kırmızı mumlu davetiyeyle cağırmamıs sizi ama?
Niye böyle bir diyaloğa girdinz ki?
Ayrıca size iyi davranmışlar,eskiyi ısıtıp ısıtp gündeme getirmenin manası ne?
Terbiyesiz falan ayıp olmuş.

Şimdi araya zaman girince ne zaman geleceksiniz filan deyip duruyor :) yani ben onun ailesine o laflara rağmen gittim benim ailemin onun yuzune birşeyi olmadı 2-3 gün o da ugramali diye düşündüm sanırım ne bileyim çok fevei olmus haklsiiniz

Ailen sana sizden rahatsız oluyoruz diyor, 3 ay önce 2 ay kalmışsınız bir de ben olsam uğramam bile.
Eşin bilmiyor olabilir ama sen biliyorsun annenin ne dediğini, istenmediğini bile bile nasıl duracaksın?

Öyle mi benim esimde polis ne tesadüf..

Anladigim kadariyla esiniue firsat vermek istemiyorsunuz Aileniz konusunda .. o zaman ilimli konusarak halletmeye calisin biraz fazla olmus söyledikleriniz gereksiz olmus böyle seyler yüzünden tatsizlik cikmasina cok yazik diyorum ben

Annenizin söylediğini eşinize söylemeyin tabi, ama ben olsam bu sene gitmezdim. Annem gelmediniz diye sitem ederse, sen gelmeyin dedin diye üste çıkardım. Ayrıca sizin için izin konusu bir problem olmuş. Zaten kendi ailenizde 2 ay kalmışsınız siz, eşinizin ailesine gitseniz ne olacak ki. Biz de eşimle benim memleketime gidince de sürekli geziyoruz, çünkü bizim tatilimiz dinlenmek kafa dağıtmak için gidiyoruz. Evde oturmak için gitseydik kendi evimizde otururduk.

2 tarafında ailede karşılıklı biseyler olmuş sanırım,
Bence siz senin ailen,benim ailem konusuna girmeyin.
Esinizden yana olun,asıl aile sizsiniz sonuçta.
Benim tarafım dicek.cephe alacak bi aile yok ortada anladığım kadarıyla.

Ailen sana sizden rahatsız oluyoruz diyor, 3 ay önce 2 ay kalmışsınız bir de ben olsam uğramam bile.
Eşin bilmiyor olabilir ama sen biliyorsun annenin ne dediğini, istenmediğini bile bile nasıl duracaksın?
Yani konu eşimin benim öğrenim kredimi ödemesi gerektiğinden bir açıldı oradan eşime geldi .
bu ufak bir kısmı açıkçası o zamanlar konu acmistim gerçekten çok.coo kırıcı şeyler oldu aramızda ama yuzsuzluk mu dersiniz ,sevgi açlığını bilmiyorum kaldım .
Şimdi de belkide bir kaç gün uğramak istedim .Aslında eşimle her gittiğimizde dedemin mezarına ve anneanneme giderim rutin gibi oldu minnetim çok fazla onlara ilk böyle konuşmuştuk dün birden laf değişince sinirlendim işte .Tabi anneannem bahanem değil .Lafı değiştirmek için söylemiyorum yani teokimde haksız oldugum aşikar .
Sadece Ankara Bursa'ya daha yakın olduğu için oraya uğrar ordan geçeriz diye düşündüm .
Evet ailem yada annem haketmiyor ,ama eşimin ailesi de haketmiyor esasen off ne bileyim gerçekten kafam Bir milyon

Yani konu eşimin benim öğrenim kredimi ödemesi gerektiğinden bir açıldı oradan eşime geldi .
bu ufak bir kısmı açıkçası o zamanlar konu acmistim gerçekten çok.coo kırıcı şeyler oldu aramızda ama yuzsuzluk mu dersiniz ,sevgi açlığını bilmiyorum kaldım .
Şimdi de belkide bir kaç gün uğramak istedim .Aslında eşimle her gittiğimizde dedemin mezarına ve anneanneme giderim rutin gibi oldu minnetim çok fazla onlara ilk böyle konuşmuştuk dün birden laf değişince sinirlendim işte .Tabi anneannem bahanem değil .Lafı değiştirmek için söylemiyorum yani teokimde haksız oldugum aşikar .
Sadece Ankara Bursa'ya daha yakın olduğu için oraya uğrar ordan geçeriz diye düşündüm .
Evet ailem yada annem haketmiyor ,ama eşimin ailesi de haketmiyor esasen off ne bileyim gerçekten kafam Bir milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…