Şimdi de izin sorunu !?

Siz kacinci senenizdesiniz ? Kuru sicak ama nem olmasinda yine klima falan idare edilir .. ama dogunun heryeri böyle sicak malesef .. :)
2 yılınız bitecek 2 yıl kaldı :) evet kuru sıcak zaten nem olsa catlardik mesela İzmir buaradm daha az ama nemden gebetiyiruz yapis yapış burada da bogazimiz kuruyor Klima en yakın dostumuz zaten

Ben olsam

Ankara dan İzmir e geçer

Bunu da anneme duyura duyura yapardım yani yol üstünden sana uğramak yerine oraya gittik derdim

Sonrasında dönüşte iki gün vs uğraedım belki ama ailem asla eşinle zaman geçirmemeli

Ben orada annemle kavga ettim zaten dolmsutum .Eşimin haberi olmasa da ben aileme asla laf soykettirmiyorum inanın o kavgada tartışma esnasında söyledi hwspinin cevabını da verdim ama eşim öğrensin istemedim niyeyse ...

Evet eşim o olayda rest çekti insan önce hep onların yanında bana sen kimsin onlar ailem muamelesi yaptığı için bu kadar hadlerini astılar .O yüzden kaç kez boşanmaya kalktık bilmiyorum ha evet ailemin aşağı kalır yanı var mı hayır yok .Yani şuan çok çok acil birşey olsa ve birisine ihtiyaç duysam annem değil kv gelir bunu da biliyorum işte ...

Buradaki yorumların neredeyse hepsi aynı fikirde .Eşimi Bursa konusunda zorkamayacagim

2 yılınız bitecek 2 yıl kaldı :) evet kuru sıcak zaten nem olsa catlardik mesela İzmir buaradm daha az ama nemden gebetiyiruz yapis yapış burada da bogazimiz kuruyor Klima en yakın dostumuz zaten
Iyi az kalmis bizim daha önümüzde iyi bilirim nemli sicaklar iiyy felaket kuru sicaklara hasret kaldim

Öyle mi diyisunuz yok esime karşı aşırı iyidir .Ne seviyorsa üşenmez ona özel yemekler yapar yani eşim hep sagolsunlar kadın ugrasiyo sevdiğim yemekleri yapiyo bana Özel diye anlatıyor ama Banq patlıyor tabi orada çok kalmamin da payı var ayaklarına çağırıyorlar ama 1 hafta geçince fenalık geliyor otekilere de 3 ay kalcam de az değil mi derler :)

ay ilk defa bu kadar haksız bir konu sahibi gördüm, gerçekten şu yazdığınız bir okuyun bence
terbiyesizliğin karşısında özür de dilemişler daha ne istiyorsunuz ki ben anlamadım
bir de 2 ay kalmak nedir
ne bileyim ALLAH EŞİNİZE SABIR İHSAN EYLESİN

Ya o iki ay keyfi olmadi gidiş sebebim öğretim görevliliği için sınava girecektim eşim izin alamıyordu oğlumu mecburen annemlere birakamk için gittim sonrasında biraz kalayım dedim . Sonra tekrar bir sınav durumu oldu vs .Öyle tatil gibi olmadı yani...

Evet özür dilediler ve tekrarlamadilar o an sanırım üste cikmak için yaptım bilmiyorum :/

İÖnce Bursa'ya gidelim senin o ailenin ne yapacagi belli olmuyor bari kafam rahatken kendi memleketime gideyim hem ben o terbiyesiz insanların yüzune bsktiysam sende eşek gibi Bursa'ya geleceksin diye carlqdim .

Eşim bana şu cümlelerin sadece birini kursa değil şehir şehir gezmek kolundan tutar adliyeye giderdim. Eğer geçinmek istiyorsanız önce üslubunuzu düzeltin, bu cümlelerden sonra hiçbir haklılığınız kalmamış

Yaptıkları terbiyesizliği o da kabul ettiği için cevap verniyo emin olun .Yenilir yutulur şeyler eğildi yoksa eşim öyle sessiz ezik birisi değil .ama evet uslubum konusunda haklısınız öyle dememem gerekti

Siz zaten 2 ay kalmışsınız ailenizde. Eşinizin önce Izmır gitmek istemesini anlayışla karşılayabilirdiniz.

Bir de tam olarak esinizin ailesi ile aranizda ne gecti bilmiyorum ama eşinize eşek gibi geleceksin falan demeniz hiç hoş olmamış. Eşim bana böyle bir cümle kursa değil evlerine gitmek o şehre bile ugramam. Daha ılımlı cümleler kursanız kavga gürültü olmaz, birbirinizi kırmamış olursunuz. Halledilemeyecek şeyler değil.

Eski konumu alintilaaymadim ama ciddi şeyler geçti bana hakaretler Edip birde aileme mesaj atıp bunu bize kakaladiniz tarzı laflar söyledi görümce ,diğeri de evlat acısı yasa vs diye beddualar etti .Tek sebep kv nin eşime kendini yıllardır bayılma numarası yaparak acindirip istediğini yaptırması .Bu kez eşim innwmadi ki gelenlerde aynı teşhisi koydu va s yani sebep eşimin bu kez inanmwyip beni koruması senin ailen o değil biziz sen bizim erkegimizsin filan diye kriz geçirmeye çalışması gerçekten çok kötü bir gündü ...

2 yıldır kardeşleriyle gorusmuyor annesiyle de eski samimiyeti yok benden özür dilediler vs ..

Yani bir arkadaş demiş al birini vur ötekine aynen öyle ...

Evet uslubum kötü oldu kabul ediyorum :/

Ya hiç alakası yok ama bende sizi merak etmiştim yorumlardada görmüyorum kaç zamandır.Umarım herşey yolundadır. ❤

Yok zaten söylemeyin asla.
Bu konular çok çirkin. Ama siz annenizin tutumunu da küçümsemeyin bence ve ilişkinizi sınırlandırın. Ayrıca tatili ailelerle geçirmek ne demek ? Yani baş başa kalsanız boşa mı geçmiş oluyor :/

Bende anlamıyorum bı evden çıkıp başka bir eve tikilinca ne oluyor ?? Yani 20 günlük iznin tamamını saçma salak geçirip dinouyirux ben daha da yoruluyorum bin sinirle dönüyorum umarım birgün mantıklı düşünebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…