Zaten siz konunuzun başında cevabını vermişsiniz.İyi Akşamlar hanimlar.Acikcasi gerçekten yardımınız gerek.Benim kv ve kp aram mesafelidir ben öyle istiyorum yani.Neyse şimdi bunlar bir haller içinde önceleri öyle yapmazlardi.Mesala ben evde yokken isteyken oturmaya gelmeleri yada iste alışverişe falan gitmeleri eşimle yada beni aramıyor bişey olunca eşimi arıyor falan .Önce dedim neyse ama bir değil iki değil bayagi bayagi yok sayılıyorum.Ha annesi falan diyeceksiniz ama durumlar öyle değil inadına yapıyor .Hatta geçenler eşim dediki sen haklısın bizim birbirimizden başka kimsem iz yok ama hiç aynı devam ediyorlar.Ben şimdi pek bişey belli etmedim eşime ama çok rahatsız oluyorum Düşünsenize siz evde yokken gelmeler gitmeleri yada sizin hiç haberiniz yok Esinizi arıyorsunuz annemle geziyoruz demesi.Ne yapayım sizce eşimle kötü olmak ta istemiyorum ama çok sinirimi bozuluyor ve kendimi biliyorum patlar im bir gün.
İşte onu diyorum mesafe derken tabiki gidip geliriz ama öyle vicik vicik değil sadece benim kızdığım benim hiç haberim olmuyor gelip gittiğinden falan eşim söylerse yani çok saçma değilmipatlayana kadar bekleme sakince al karşına konuş daha etkili olursun.seni yok saydıklarını bu durumdan rahatsız olduğunu açıkça belirt.aa ne demek canım evin hanımı yokken teftişe gelir gibi...
can sıkıcı..
valla o evde beraber yaşıyorsak benim ailemde dahil haber verilmeli .Biz yeni evli falanda değiliz yani ki kv yapıyor diyelim .E sen mesafeliymişsin ne yapsınlar?
Oğlunu arayacak tabiki.
Sen evde yokken kapıyı anahtarla açıp girmiyorlar ki eşin evde oluyor ne gibi bir zararı var?
Ayrıca kv senden izin mi almalı oğlumla gezebilir miyim diye?
Eşin söylemeliydi annemle dışarı çıkıyorum diye.
Tabi eş yerine kv kpye bilenmek daha kolay dimi.
Tabiki izin almaz kimse ailesiyle görüşmek için ama allah aşkına biz karı kocayiz ve kv ile
İşte onu diyorum mesafe derken tabiki gidip geliriz ama öyle vicik vicik değil sadece benim kızdığım benim hiç haberim olmuyor gelip gittiğinden falan eşim söylerse yani çok saçma değilmi
senin onlara koyduğun mesafeyi,onlarda sana aynı şekilde davranmış ayna misali...Şimdi eşi işte iken kadınların anneleri gelince ya da arayınca sıkıntı oluyor mu
Yani damat annen geleceği zaman bana haber versin diyor mu
Sen yokken gelsinler Gül yüzlerini görmezsin işte
Dışarıda görüşmelerinde de Kv senden izin mi alacak birisi haber verecekse -bence gerek yok da- bu kişi de eşin
İyiliğinemi kötülügünemi bende bilmiyorum yahu bizim bunlarda aile baglari öyle kuvvetli falan değildir bayramda anneler gününde ben zorlarim esimi.Aylarca görüşmese aramaz kv.Öyle de soğuk bir karakter son zamanlar böyle yapınca şaşırdım ben de isteGezsin yahu kendi annesiyle ne var
ben mi göremiyorum gözüm mü kör gercekten.
Ya yakin zamanda nisanlim araba aldi o günde kar tatili oldu. Alir almaz seni gezdirecegim diye sözü vardi. Tatil de olunca hadi annen de tatil ilk onunla gezin bunca yıllık hakki var üzerinde dedim.
Ben yokken teftis gibi bir amacla gelmiyorlarsa evde esim veya cocuklarim varken geleceklerse gelsinler tabiki.
Pardon da ya allah aşkına nasıl anlamak istiyorsanız öyle anliyorsunuz.Görüşmesine bişey mi diyorum ben.Benim derdim ben evde yokken gizli saklı gibi gelip gitmesi normalde gidip geliyoruz yani .Sizin istediğinizi yapmış insanlar işte, sorun ne? Adam anne babasıyla görüşmesin mi bunu mu istiyorsunuz?
Sanırım kimseyle görüşmesini istemiyor yada izin gibi birşey istemelerini istiyor ki çok yanlışSizin istediğinizi yapmış insanlar işte, sorun ne? Adam anne babasıyla görüşmesin mi bunu mu istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?