Şimdi gerçekten yardımınız gerek

Yanlış anlamissiniz önceden böyle değildi derken gelip gitmezdi daha doğrusu eşim beni bırakmadı diye oğlunu silmişti.Ha bana bu kadar hakaret edenlerde bir zahmet mesafeli oluyum benim sinir omdugum benimle hala düşmanlık cekisipte arkamdan is çevirmesi

O ooo Pardon da bu kadar neye costunuz burda neler okuyoruz görüyoruz bilip bilmeden saçma sapan yorum yapmayın benim derdim kv gelip gitmesi değil anlayarak okursanız be demek istediğimi anlarsınız
Bencede fazla abartmis yani yorum yapmak için yapmış yorumu

Ama siz mesafeli olmak istiyorsunuz onlarda mesefeli davranıyorlar neden şimdi sıkıntı yaptınız ki

Ayrıca bırak kayın valideyi insan evinin anahtarını komşusuna bırakıyor yeri gelince.. ana bu be sana mı soracak oğlunun evine çıkıp girerken.. sizin gibi evlatlar yüzünden çocuk doğurmuyorum.

O ooo Pardon da bu kadar neye costunuz burda neler okuyoruz görüyoruz bilip bilmeden saçma sapan yorum yapmayın benim derdim kv gelip gitmesi değil anlayarak okursanız be demek istediğimi anlarsınız
Ooo luk bir durum yok hanfendi objektif olarak yorum yaptım.. sizin tarafınızdan onaylanmayı beklemiyorum..! Başkalarının yazdıkları beni bağlamaz neler gördüklerinizde sizi ilgilendirir.. hayatta saygı duyulmayı bekliyorsanız saygılı olmak zorundasınız.. söz konusu hergece birlikte yatağa girdiğiniz eşinizi dokuz ay karınında taşıyan ana.! Bu kadın oğlunun evine girip çıkarken sizden izin almak zorunda değil.! Aslında derdiniz yok .. derdi yaratan sizsiniz.. sormuşsunuz cevapladım Hoş görülü olup huzura erebilirsiniz diye düşünüyorum.. saygılar

Ayrıca bırak kayın valideyi insan evinin anahtarını komşusuna bırakıyor yeri gelince.. ana bu be sana mı soracak oğlunun evine çıkıp girerken.. sizin gibi evlatlar yüzünden çocuk doğurmuyorum.
İsabetli bir karar bence de doğurmayın zaten

Şimdi işi baştan anlatsanız daha net olur esasen, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ailesi sizi istememiş hatta oğullarını bile reddettmiş, şimdi ise size gelmeye başlamışlar siz yokken değil mi? Eşiniz evdeyken gelmelerinde bir mahsur yok bence size haber vermeleri de gerekmez, benim annem bana geldiği zaman eşime haber vermiyoruz, onun da vermesine gerek yok, annesiyle benim haberim olmadan bi yerlere de gidebilir, bunda da sorun yok, bence haksızsınız. Aile zaten sizi kaale almadığını oğullarını bile redderek çok net belli etmişler, bence aile yumuşamış, eşinizle arası iyiyken bozmayın

Neler gördüklerim beni ilgilendirirse niye orda kinayarak yorum yapıyorsun yapmayın hanımefendi ortada kinanarak bir durum yok ora benim evim özelim mahremim eğer sizin dediğiniz gibi istediği gibi girip çikılacaksa ne manası var özel hayatın iki kişi bir yuva hayat kuruyor tabiki bize ait bir hayatımız olacak madem öyle herkes beraber yaşasın kv Kp bütün aile .Çok yanlış düşünüp carpitiyorsunuz .Saygı demissiniz ya hani bencede önce insana özel hayatına saygı duyulmali

Şimdi söyle anlatayım eşimle biz severek evlendik kimse karşı çıkmadı haa noldu derseniz kv kaynana lik yapmak istedi yaptida!!!Bardağı taşıtın son damla ise eşim hastanedeyken benim Karnım burnuMDA 8 aylık hamileydim ve eşim çok kötü bir kaza geçirmişti neyse bir gün evindeki ve Allahtan eltim ve Kaynim çocukları ile bende kalıyorlar di kv güya bana gelmiş ben kapıyı açmamisim Günahım boynuma evde heralde biri varmis.Düşünün 8 aylık hamileydim Karnım burnunda eşime üzüömekten Kahrolmusum.ve bu iftira ya hakarete uğruyorum ve kv bunu komada çıkan oğluna gidip hastanede söylüyor.Allahim büyük eğer Kaynim ve eltim orda olmasalardi belki bu iftira yi temizleyemezdim.Kaynim kendi oğlu yüzüne tükürdü .Sindi size soruyorum hani bayagi elestirildimya siz olsanız hicbirsey olmamış gibi yapabilirmisiniz?

Valla bugun herkes iyi gelin modunda bende şaşırdım,yıldızlarla alakası varmı acaba

Siz direk eşimin ailesiyle arama mesafe koydum derseniz kınanırsınız ve kötü eleştiride alırsınız malesef.. konuyu detaylıca anlatsaydınız belki bukadar tepki almazdınız diye düşünüyorum..üslubum sert olmuş olabilir ama kesinlikle sizi üzmek için yazmadım.. kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz ben yazdıklarımda herhangi bir anneyi korudum.. sizin kayınvalidenizin insanlığını kesinlikle bilemem... ne yaşadığınızıda bilemem.. neyse allah yardım etsin diyerek konuyu kapatıyorum.hayırlı akşamlar

Haklısınız belki ama o zamanları hatırlamak bile istemiyorum mecbur açıklamak zorunda kaldim.Hem Hangimiz evlenirken direkt kötü olalım kv Kp diye düşünürkü illa ki bişeyler olur da mesafe koyulur ki kim istemez sorunsuz huzurlu bir yuva ama olmuyor iste neyse umarım kendimi biraz olsun anlatabilmisimdir.Sizede hayırlı geceler

Hakkını helal et kardeşim üzdüysemde özür dilerim.. kimsenin günahına girmek istemem

Ben o kaynananin yüzüne bakmazdim. Beni kaale almiyo beni hiçe sayiyo diye düşünmezdim. Mumkunse beni görmesin bende yüzünü gormeyeyim diye düşünürdüm. Bu sebeple de böyle bir derdim olmazdi.

Ben o kaynananin yüzüne bakmazdim. Beni kaale almiyo beni hiçe sayiyo diye düşünmezdim. Mumkunse beni görmesin bende yüzünü gormeyeyim diye düşünürdüm. Bu sebeple de böyle bir derdim olmazdi.
Öyleyim zaten bayagi bir görüşmedik en son baktım ne olursa olsun esim bayramlarda falan boynu bükük duruyor Kp iyidir torunları falan deyince arasıra görüşmeye başladık.Ama Allah yukarda biliyor hep fırsat kolladi ne yaşamda ayağını kaydırsam diye .Dediğim gibi bu yüzden istemiyorum ben yokken evime gelmesini

O zaman eşinle konuşmalısın bunu.

Birde en basta bahsetseydin tepki almazdın. Burada kayinvalidesi ile kavgasi gürültüsü olmadigi halde incir cekirdegini doldurmayacak meselelerden mesafe koyan o kadar çok gelin var ki. Kendi adıma bende oyle sandim ve o şekilde yorum yaptım. Ama konuyu açarken yaptığın yorum cok farklıydı.

şimdi böyle cadılıklar yapan bir kv için size üzüldüm, allah korusun gerçekten. İnsan ister istemez bileniyoi belki normal ilişkileriniz olsa böyle düşünmezdiniz siz de ama ne olursa olsun o eşinizin annesi ve maalesef sizin yapabildiğiniz tavrı o yapamaz, yine de oğlunun evine oğlu varken geliyosa ve sizden habersiz geziyolarsa yine anormal bir durum yok, benim eşimde yapıyo çünkü ve benim kv ile aram iyidir, yani durum normal ama siz onlara içinizde bilendiğiniz için istemiyosunuz o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…