sen mesafeliysen onlarinda mesafe koyma haklari var iyi yapiyorlarİyi Akşamlar hanimlar.Acikcasi gerçekten yardımınız gerek.Benim kv ve kp aram mesafelidir ben öyle istiyorum yani.Neyse şimdi bunlar bir haller içinde önceleri öyle yapmazlardi.Mesala ben evde yokken isteyken oturmaya gelmeleri yada iste alışverişe falan gitmeleri eşimle yada beni aramıyor bişey olunca eşimi arıyor falan .Önce dedim neyse ama bir değil iki değil bayagi bayagi yok sayılıyorum.Ha annesi falan diyeceksiniz ama durumlar öyle değil inadına yapıyor .Hatta geçenler eşim dediki sen haklısın bizim birbirimizden başka kimsem iz yok ama hiç aynı devam ediyorlar.Ben şimdi pek bişey belli etmedim eşime ama çok rahatsız oluyorum Düşünsenize siz evde yokken gelmeler gitmeleri yada sizin hiç haberiniz yok Esinizi arıyorsunuz annemle geziyoruz demesi.Ne yapayım sizce eşimle kötü olmak ta istemiyorum ama çok sinirimi bozuluyor ve kendimi biliyorum patlar im bir gün.
Pardon da ya allah aşkına nasıl anlamak istiyorsanız öyle anliyorsunuz.Görüşmesine bişey mi diyorum ben.Benim derdim ben evde yokken gizli saklı gibi gelip gitmesi normalde gidip geliyoruz yani .
senin onlara koyduğun mesafeyi,onlarda sana aynı şekilde davranmış ayna misali...
Sen mesafeyi koyunca, onlarda mesafesiz olan evlatlarıyla zaman geçirmek istemiş olabilirler. Bence sorun yok.
Hii evet bu yazdıklarımdan bunu anliyorsaniz bişey demem gerek yok hanımefendi kaç yaşında insanlarız sizin evinizde size yokmussinuz gibi davranılmasi hosmu sizce insan gibi söylese gelmeyin mi diyeceğim ya lütfen bazen gerçekten sırf yazmak için yazmayinSanırım kimseyle görüşmesini istemiyor yada izin gibi birşey istemelerini istiyor ki çok yanlış
Ay Allahim yemin ederim bu aksam herkes bir tatlı gelin modunda.Bakın bu kv ye mesafe koyma neden benim namusuma kadar dil uzatma lari ki kendi oğlu tiksinip konuşmadı yıllarca tabiki öyle bir insani güvenmem mümkün değil zaten suçunu bildiği için de bana yüzü yok şimdi sinsi sinsi gelip gidiyorsa illaki vardır bir hinligi yineO kocanı o kadın o yaşa getirmiş. Sen mesafe istemişsin onlarda uymuş. Doğurup büyüttüğü çocuğuyla görüşmek için kadın izin mi alacak.
Bence yaptığınız çok ayıp sizi esefle kınıyorum... bir ana oğul çarşıya pazara birlikte çıkamayacaksa, hele ki bir ana oğlunun evinde bacaklarını uzatıp oturtmayacaksa o çocuğu doğuracağına taş doğuraymış.!! Bunları yapmak için eşten izin alınmaz hanfendi..sizin gibi bir gelin evlerden ırak olsun diyorum..İyi Akşamlar hanimlar.Acikcasi gerçekten yardımınız gerek.Benim kv ve kp aram mesafelidir ben öyle istiyorum yani.Neyse şimdi bunlar bir haller içinde önceleri öyle yapmazlardi.Mesala ben evde yokken isteyken oturmaya gelmeleri yada iste alışverişe falan gitmeleri eşimle yada beni aramıyor bişey olunca eşimi arıyor falan .Önce dedim neyse ama bir değil iki değil bayagi bayagi yok sayılıyorum.Ha annesi falan diyeceksiniz ama durumlar öyle değil inadına yapıyor .Hatta geçenler eşim dediki sen haklısın bizim birbirimizden başka kimsem iz yok ama hiç aynı devam ediyorlar.Ben şimdi pek bişey belli etmedim eşime ama çok rahatsız oluyorum Düşünsenize siz evde yokken gelmeler gitmeleri yada sizin hiç haberiniz yok Esinizi arıyorsunuz annemle geziyoruz demesi.Ne yapayım sizce eşimle kötü olmak ta istemiyorum ama çok sinirimi bozuluyor ve kendimi biliyorum patlar im bir gün.
ayrica boyle seyler anne babayi evladina daha cok baglar.yani gelin bize soguk oyuzden oglan bizden uzaklasabilir diye dusunup eskisinden daha sık gorusmeye aramaya baslarlar.anne baba olarak hakki bir endisedir bu.bence biraz samimi davranin kv nize eminim degisecektir.cunku kendiniz demissiniz onceden boyle degildi diye.belliki son zamanlarda biseyler hoslarina gitmemis rahatsizlik duymuslar..belliki koydugunuz mesafeye karsi onlarda kendilerince mesafe koymuslar..bence fazla hisettirmissiniz pek samimi olmamaniz gerektigini onlarda sizi rahatsiz etmemek ve kendileride rahatsiz olmamak icin boyle bir cozum bulmuslar kendilerine..bana oyle geldi
Ya bak rahatsız olduğun şeyleri varsa görmüyorsun senin için daha iyi boşver.Hem iyi gelin modu falan ne anlayış karşılıklı olur. Sen rahatsız oluyorsun görüşme çok mantıklı ama eşin onları atamaz.Ay Allahim yemin ederim bu aksam herkes bir tatlı gelin modunda.Bakın bu kv ye mesafe koyma neden benim namusuma kadar dil uzatma lari ki kendi oğlu tiksinip konuşmadı yıllarca tabiki öyle bir insani güvenmem mümkün değil zaten suçunu bildiği için de bana yüzü yok şimdi sinsi sinsi gelip gidiyorsa illaki vardır bir hinligi yine
Eşim evde yokken annem bize gelebiliyor, ona haber verme ihtiyacı hissetmiyorum. Ya da annemle gezmeye gidebiliyorum. Aynısını eşim de yapsa gözüme batmazdi doğal olarak. Ayrıca siz zaten mesafeli olmak istiyormussunuz. Ne güzel iste. Yani siz mesafelisiniz diye adamda mi ailesine yüz cevirsin.İyi Akşamlar hanimlar.Acikcasi gerçekten yardımınız gerek.Benim kv ve kp aram mesafelidir ben öyle istiyorum yani.Neyse şimdi bunlar bir haller içinde önceleri öyle yapmazlardi.Mesala ben evde yokken isteyken oturmaya gelmeleri yada iste alışverişe falan gitmeleri eşimle yada beni aramıyor bişey olunca eşimi arıyor falan .Önce dedim neyse ama bir değil iki değil bayagi bayagi yok sayılıyorum.Ha annesi falan diyeceksiniz ama durumlar öyle değil inadına yapıyor .Hatta geçenler eşim dediki sen haklısın bizim birbirimizden başka kimsem iz yok ama hiç aynı devam ediyorlar.Ben şimdi pek bişey belli etmedim eşime ama çok rahatsız oluyorum Düşünsenize siz evde yokken gelmeler gitmeleri yada sizin hiç haberiniz yok Esinizi arıyorsunuz annemle geziyoruz demesi.Ne yapayım sizce eşimle kötü olmak ta istemiyorum ama çok sinirimi bozuluyor ve kendimi biliyorum patlar im bir gün.
Hii evet bu yazdıklarımdan bunu anliyorsaniz bişey demem gerek yok hanımefendi kaç yaşında insanlarız sizin evinizde size yokmussinuz gibi davranılmasi hosmu sizce insan gibi söylese gelmeyin mi diyeceğim ya lütfen bazen gerçekten sırf yazmak için yazmayin
Ya ben kendimi anlatamıyorum eşimle ailesiayrica boyle seyler anne babayi evladina daha cok baglar.yani gelin bize soguk oyuzden oglan bizden uzaklasabilir diye dusunup eskisinden daha sık gorusmeye aramaya baslarlar.anne baba olarak hakki bir endisedir bu.bence biraz samimi davranin kv nize eminim degisecektir.cunku kendiniz demissiniz onceden boyle degildi diye.belliki son zamanlarda biseyler hoslarina gitmemis rahatsizlik duymuslar..
Tabiki böyle birşey istemem vebalini de almam ama gerçekten dediğim gibi önceki şeyler birde kp öyle değil ama kv çok sinsi dir .Ya bak rahatsız olduğun şeyleri varsa görmüyorsun senin için daha iyi boşver.Hem iyi gelin modu falan ne anlayış karşılıklı olur. Sen rahatsız oluyorsun görüşme çok mantıklı ama eşin onları atamaz.
Esinizle konustyunuzmu hiç sen bana haber ver annenler vermesede sen haber ver diye. Bencede çok gıcık bir durumİyi Akşamlar hanimlar.Acikcasi gerçekten yardımınız gerek.Benim kv ve kp aram mesafelidir ben öyle istiyorum yani.Neyse şimdi bunlar bir haller içinde önceleri öyle yapmazlardi.Mesala ben evde yokken isteyken oturmaya gelmeleri yada iste alışverişe falan gitmeleri eşimle yada beni aramıyor bişey olunca eşimi arıyor falan .Önce dedim neyse ama bir değil iki değil bayagi bayagi yok sayılıyorum.Ha annesi falan diyeceksiniz ama durumlar öyle değil inadına yapıyor .Hatta geçenler eşim dediki sen haklısın bizim birbirimizden başka kimsem iz yok ama hiç aynı devam ediyorlar.Ben şimdi pek bişey belli etmedim eşime ama çok rahatsız oluyorum Düşünsenize siz evde yokken gelmeler gitmeleri yada sizin hiç haberiniz yok Esinizi arıyorsunuz annemle geziyoruz demesi.Ne yapayım sizce eşimle kötü olmak ta istemiyorum ama çok sinirimi bozuluyor ve kendimi biliyorum patlar im bir gün.
Size tek vereceğim cevap oğluna bunu birakmazsan ki bu ben oluyorum seni evlatlıktan ret edrim diyen birisi benim evime ben yokken geliyorsa yada ne bileyim oğluyla görüşüyorsa ki bu olaylardan dolayı senelerce konuşmadı lar pek iyi niyetle gelip gidecegini sanmiyorumkonunuzu okuyup önyargı yapmadan yazıyorum..
Benim kv ve kp aram mesafelidir ben öyle istiyorum,diye yazmışsınız,kadında siz varken gelip ne yapsın ,size mesafeli davranan birinin evine gidermisiniz?kayınvalidenizde oğlunuzu görmek için siz yokken gelmiş,aranızdaki ilişkiyi bilemem,sadece yazdıklarınıza göre yorum yaptım...
Dedim demez olurmuyum çünkü benim eşim nöbetçi gece çalışır gündüz yatar hatta eşime dedim hani yemek falan hazırlardim hafta sonu çağırirz sonra eşim dedi zaten geliyor tek başına oturuyor bende anlamadım niye geliyor yatıyorum ben diyorEsinizle konustyunuzmu hiç sen bana haber ver annenler vermesede sen haber ver diye. Bencede çok gıcık bir durum
Hayır ben yanlış anlaşıldım dediğim gibi ben böyle bişey isteyip te Eşimden onun vebalini almam bakın bundan 3-5 sene öncesine kadar Evimin yedek anahtari bile onlardaydi ama o malum olaylardan sonra hiç birine güvenim kalmadı açıkçasiben eve eşim yokken misafir çağırdığımda ya da biri geldiğinde eşime haber vermiyorum, yani atıyorum haftaiçi arkadaşım kahvaltıya geldi, kuzenim kahve içmeye uğradı falan bunları önceden eşime bildirmiyorum, ille de bildirilmesi gerektiğini de düşünmüyorum.
belli ki kayınvalideniz sizinle mümkün oldukça biraraya gelmek istemiyor ama oğluyla da görüşmek istiyor, o yüzden böyle bir çözüm bulmuş, çok rahatsızsanız söyleyin eşiniz daha sık gitsin annesine, böylece onların size gelme pediyodu azalır.
Esiniz de istemiyor ama napsin annesi gelmemi desinama sizde haklısınız. Benim ablamlarin kayinvalideside öyle hatta kardeslerini falanda alip geliyo ablam sehir disindayken onlarsa oğlumun evi nezaman istersem gelirim kafasi var bellikiDedim demez olurmuyum çünkü benim eşim nöbetçi gece çalışır gündüz yatar hatta eşime dedim hani yemek falan hazırlardim hafta sonu çağırirz sonra eşim dedi zaten geliyor tek başına oturuyor bende anlamadım niye geliyor yatıyorum ben diyor
Yok bizimki gelmezdi pek dediğim gibi yüzü yoktu yani yine ben artık bayramlarda falan eşimi zorlaya zorlaya yolu açtım ama benim huylandigim bişeyler var dediğim gibi pek hayırla gelmez oEsiniz de istemiyor ama napsin annesi gelmemi desinama sizde haklısınız. Benim ablamlarin kayinvalideside öyle hatta kardeslerini falanda alip geliyo ablam sehir disindayken onlarsa oğlumun evi nezaman istersem gelirim kafasi var belliki
O ooo Pardon da bu kadar neye costunuz burda neler okuyoruz görüyoruz bilip bilmeden saçma sapan yorum yapmayın benim derdim kv gelip gitmesi değil anlayarak okursanız be demek istediğimi anlarsınızBence yaptığınız çok ayıp sizi esefle kınıyorum... bir ana oğul çarşıya pazara birlikte çıkamayacaksa, hele ki bir ana oğlunun evinde bacaklarını uzatıp oturtmayacaksa o çocuğu doğuracağına taş doğuraymış.!! Bunları yapmak için eşten izin alınmaz hanfendi..sizin gibi bir gelin evlerden ırak olsun diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?