Şimdi git sabah gel..

İki gundur cok yalaka hanim bir istegin var mi emret diyor ben seni uzmiycem faln yemekten sonra boyle devam ederse bosanmaya kadar gider bu is demistim acep ondan mi boyle oldu noldu kiii bunaaaaa

Cok guzel yanlis sayfaya cevap yazdim iki gundur emret hanim vs. Takiliyor yemekten sonra boyle gidrse bosaniriz demistim ondan miki noldu ki

kaba şey hasret kalsın bırakta...

İki gundur cok yalaka hanim bir istegin var mi emret diyor ben seni uzmiycem faln yemekten sonra boyle devam ederse bosanmaya kadar gider bu is demistim acep ondan mi boyle oldu noldu kiii bunaaaaa

ehh değerlendir bu günleri :)

d
Yanasir gibi yaptim affettin mi falan dedi evet dedim sonra vergi dairesi acikmidir dedim ne alaka aksam aksam erken uyumam lazim malum gec gidersem bugun git yarin sabah gel diyebilrler dedim pis mikrop didi
siz bence esinizle cok uyumlusunuz bunu asarsiniz hele sen guldurmekten oldurursun adami..

Üslup yanlış ama, eşin belki o akşam gerçekten işyerinde çok yorgun düşmüştür .

halbuki akşam en iyisi
bu akşam yine zarf at

Belki geceleri gerçekten sevmiyordur, hazır hissetmiyordur. Hazır olmadan da ilişki olmaz.

Anlıyorum gururunuz incinmiş ancak büyütmeyin içinizde. Yoksa kopukluk olur aranızda.

Ilk defa cinsellik için adım atmışsiniz sanıyorum. Buradan o anlaşılıyor. Siz eşinizi ret ettiniz mi hiç ?. Ya da cinsellik üzerine sohbet ettiniz mi hiç ?
Kaç yıllık evlisiniz ,ilk defa gecelik giydiginizden söz etmişsiniz.
Üstelik bunca yıllık evlilikte hiç mi tamimadiniz birbirinizi?

Söyleyiş tarzı kötü , kabul , bunu konuşarak halledebilirsiniz. Gece ret edip gündüz yaklasmasaydi, o zaman sorun olabilirdi bunu da giz ardı etmeyin.

bu gibi durumlar sürekli olmadıkça çok abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.
insanın her günü bir değil ki.

Valla bazen yüzsüz olacaksın.
Bendede bir defa olmustu ama brn haksizdim. Adam gercektende yorgundu ben hazirlanana kadar uyumuş :) kaldiramadim. :) kırıldım. Gururum incildi cunku ben istemistim. Ama uzun surmedi cunku yorgundu.
Bizimde dunzesizdir o sey esim vardiyali calistigi icin ama gecen ay tupnbebege baslicaktik ve doktorun verdigi cizergede 1 gun dolu 1 gun bos vardi. Istikrarli sekilde kullandigim ilacla birlikte onuda yaptik. Ve hamile kaldim. Dusuk oldu. Kanamanin bitmesini bekliyordum. Sirf bebek olsun diye simdi yine 1 dolu 1 boş. Adama ben saldiriyorum artik
Yilisiyorum sakalasarak beni gindeiyor. Ben 5 -10 dk ugrastiktan sonr aman iyi be gidiyorum diyip gidiyorum sonra pesimden geliyor. Hersey bebek için. Yoksa bende 2 gunde 1 merakli degilim :)

Sizinde cok abartilacka durum yok uslup tabiki yanlış ama ilk defa yaptı yazmissin dogru hatirliyorsam eger. Ama burnu surtulsun :) o istedigindede goster ama verme :)))

sabah acilan bir konu vardi esi yikanmaya usendigi icin cinsel birlikletilten kaciyomus,
sisiznkide oyle olabilir, bircok kiside bunun oldugunu duymustum,
millet olarak suyu sabunu sevmiyoruz galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…