Şimdi git sabah gel..

çok alemsin ya.
Olayın ortası

bence kırılmanı gerektirecek bir şey yok az raht ol. bunca yıllık kocan istemediğini söylemiş. iyi sabahta senin canın istemez sende ona dersin. akşamı ikinizinde canı ceker olur.. bunlar üzülmeye ağlamaya değmez boşver..
ayrıca evlilik süresi uzadıkça eger iki tarafında libidosu düşükse ayda bir olması normal. hafta 1 -2 hafta da 1 ise baya normal... anormal bir şey göremedim..

Evli degilim yorumumu ona gore degerlendirin.. bana cok buyuk problem gibi gelmedi yasadiginiz.. yani istemeyebilir bu psikolojik ve fizyolojik bi durum kafasini biseye takmistir uyku bastirmistir. Aranizdaki iletisim geregi sabah gel demistir.. gecelik vs almayip almayip bu gunu mu buldun gibi.. bence erkegin de istememe hakki olabilir.. basi agriyodur

Şimdi ben bi anımı anlatayım, aynısını eşim yaptı uykum var sabah olsun vs. Ertesi gün regl oldum ama söylemedim. Bu hazırlamış kendini tam gaz geliyo hic caktirmiyorum. İş tam o aşamaya geliyordu. Bi anda pat diye dedim ki anavatan kan ağlıyor.
Yaşadığım zevki o suratını unutamam. Yukarıda bi arkadaşın dedigi gibi eli böğründe

kocana resmen darbe olmus

Bir yerde metobolizmanın sabah daha fazla hızlı çalıştığını duymuştum . Hatta sabah saatlerinde spor daha faydalı diyeKonuyla ne alakası var diye sormayın bende bilmiyorum

Bu konuda üzerine gidecekseniz de, üslubuna bundan sonra biraz dikkat et diye uyarın derim. Yani yorgun olabilir tabi, uykusu vardır, olabilir de ama kim olsa gururu kırılır böyle bir lafa tabi ki. Üzmeyin yine de kendinizi bu kadar. Herhalde tavrınızdan sonra zaten bir daha öyle laflar etmez diye tahmin ediyorum.

Tamam sende ona bundan sonraki randevu fişi ver ... Bu nedir böle be tam bir odun kusura bakma konu sahibi kocana da odun dedim ama en iyimser kelime de bu oldu ...

Ben de hastane sekreterlerinden ya da doktorlardan şikayet ediyorsunuz sandım Bu ne ayol adam memur zihniyetli gayet, sabah 9 akşam 5 mesai

Valla gecenlerde dayanamadim herif dedim gay falan misin elimin tersini goruyon mu dedi :)

Bende bi kez isteksiz davraninca kocama cok kizip gay misin dedim, yok ayoolll gay olur muyum diyo sesini incelterek, bir de dalga geciyo benle yaa. Gay degil.odun bunlar

Aynen kizlarrrrr oyle yaptim da bugun kacarim yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…