Şimdi herşeyi aileme nasıl anlatırım...

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
Aileme nasıl anlatırım...
Biçoğunuz yaşadıklarımı daha önce açmış olduğum başlıklardan biliyorsunuz. Benim için ölümü göze alan, aşkına sevgisine kandığım, ailemi herkesi arkamda bırakıp evlendiğim eşim beni aldattı. Hem de beni hiiç sevmemiş. Hep aklında olan biriyle.. Sözleri, gözyaşları herşeyi yalanmış. Bu dünyadaki tek güvencem ve mutluluk sebebim onun sevgisiydi.. Ve aileme karşı onu savunduğum tek iyi yani bana olan sadakati ve sevgisiydi. şimdi öğrendim ki herşey gibi sevgiside yalanmış.. Aylardır aileme mutlu olduğumu, beni çok sevdiğini, benim için herşeyi yapacak bi insan olduğunu, zamanla onlarında anlayacağını falan söyleyip durdum.. şimdi kaç aydır mutlu olduğumu düşünüp avunan aileme ben mutsuzum ayrılıyorum nasıl derim ?
Beni isterler mi yine
Ben kaçarak gittiğim o memlekette nasıl yaşarım. Nasıl ayakta kalırım
Her kafadan bi ses çıkacak herkes bişey söyleyecek bu günleri nasıl atlatırm
Noluur akıl verin nasıl başlamalıyım bu sonu hazırlamaya ???

Her hatanın bir bedeli vardır demişler ama aynı zamanda Sezen ablamız; hiçbir acı sonsuza kadar sürmezde demiş

nasıllar niçinler bir müddet kafanda dönüp duracak .. olacakmış bunlarda yaşanmalıymış belkide.. senin ihtiyacın olan azıcık sabır ve zaman ..inan herşey geçiyor ..düzeliyor taşlar tek tek yerine oturuyor.. sakin ol ve nekadar zor olsada kendini üzme güçlü ol canım.. rabbim yar ve yardımcın olsun ..

çok üzüldüm durumuna ama hayatta herşey olabiliyor malesef ama kendine güvenini kaybetme öncelikle. ailenede yavaş yavaş konuyu aç, yani herşeyi pat diye söyleme, başta geçinememeye başladık falan de, sonra bazı sıkıntılardan bahset yani onlarıda yavaş yavaş alıştır, bu arada çalışma hayatına dönmeye çalış birşeylerle meşgul et kendini, ailen her zaman arkanda olur merak etme kızarlar ederler ama yinede bırakmazlar seni.

kaç yıllık evlisiniz?
daha 1 yıl bile omadı 11 aylık evliyiz cnm
allah razı olsun çook teşekkür ederim cnm

haklısın galiba.. yavaş yavaş alıştırmak lazım allah belamı versin bnim yine yakıp yıkacağım ailemi

haklısın galiba.. yavaş yavaş alıştırmak lazım allah belamı versin bnim yine yakıp yıkacağım ailemi [/QUOTE]
şşşşttt bu ne biçim laf böyle .. hata hepimiz için yüklenme kendine.. en düzgün insalar bile hata yapabiliyor.. sen böyle kendini bırakırsan suçlarsan oooo çok işin var o zaman..

11 ayda nasıl değişir bi adam inanasım gelmiyor yanlış anlıyor olabilirmisin dicem diğer konularına da bakamadım..ailenin sana karşı tavrı nasıl...sakin ol önce akılcı karar alman lazım..

hemen bi anda ailene anlatma yavaş yavaş önce kendin sindir yaşadıklarını kendini alıştır önce herşeye devam edersen ne olur bırakır gidersen ne olur iyice tart kafanda herşeyi düşünmeden öfkeyle hareket etme yeni evliymişsin heralde bebek falan yok bu bi artı senin için sadece kendin için ver kararını ailenin yanında neler yaşıcaksın nasıl olcak hayat bi düşün ve şimdiden daha kolay bi hayat ve huzur bekliyosa seni boşuna yıpranma ama yok eşin pişman ve üzgünse yaptıklarında af bekliyosa bunuda göz ardı etme

11 ayda nasıl değişir bi adam inanasım gelmiyor yanlış anlıyor olabilirmisin dicem diğer konularına da bakamadım..ailenin sana karşı tavrı nasıl...sakin ol önce akılcı karar alman lazım..

adam hala yalanlarla kandırmaya çalışıyo beni. Onun hayatı yalan olmuuş
Ailem kaşıma gözüme bakıyo. Içleri hiç rahat değil ben onlara hep iyiyim dedim ama uzakta olduğumdan onların içinde h ep kuşku vardı.. Ama bu durumda tavırları ne olur bilmiyorum... Ben kendim ettim kendim buldum.. Bide üstüme gelinirse hiç kaldıramammm

Umarım aileniz sert tutumlu değildir çok zor allah yardımcınız olsun zor bir sürece girdiniz

herşeyin bi bedeli oluyo hayatta hayat bununda bedelini ödeticek sana bi şekilde ama çok büyükde bi tecrübe katmıştır sana bu yaşadıkların allah yardımcın olsun

canım eski konuna bi göz attım da; üniversite mezunusun ne güzel kendi ayaklarının üstünde durabilirsin.. bana kalırsa kpss ye kadar ayrılma kpss ye hazırlan kazandıktan sonra vurursun tekmeyi kendi ayaklarının üzerinde durabildiğin sürece herkes yanında olmaya çalışır zaten ailen de dahil buna merak etme.. ben de aldatıldım bi yıl içerisinde ben de ayrıldım ikiz çocuklarımla..

Son düzenleme:
ya cnm son konunda masumane bir yalan olduğunu seni çok sevdiğini çok pişman olduğunu yazmıştın.
noldu birden başka neler yaşadın bak üzüldüm şimdi...

ailen nolursa olsun seni kabul eder ilk başta zorlasalarda ama sen dedikoduları göze alarak dönerim diyosan dön kimseyi dinleme
dünkü konuda işinden ayrılcağını yazmışsın bence hiç dönme ve işine devam et yeni bir hayat kur kendine ayrıca o evden birisinin gitmesi gerekiyosa o sen değil eşin olmalı benim düşüncem bu yönde
bence yalnız başına kendine bi hayat kur orda kardeşin falan varsa al yanına mesela ama ailenin yanına dönmen çok zorlayıcı olur kaldırabilirsen o da bi seçenek tabiki iyi şanslar

allah seninde yardımcın olsun cnm.. Aynı kaderi paylaşıyoruz kısmen senle. Haklısın kpss ye hazırlanırım ama bu çok uzun sürer sınava 3 ay var daha. Sonrasındada zaten devlet alım yapacakda atacağım da en az 1,5 yıl.. O kadar süre onla aynı evde nasıl yaşarım

ya cnm son konunda masumane bir yalan olduğunu seni çok sevdiğini çok pişman olduğunu yazmıştın.
Noldu birden başka neler yaşadın bak üzüldüm şimdi...
beni kandırmış.. Meğer hep aldanmışım..aklı hep başkasındaymış... Bunca zaman sevgisine inandım ve katladım hepsi yalanmış...

Canim benim kendini oldugundan daha fazlaa üzmemeye calis,ailen tabiki üzülür ama,onlar senin ailen yinede.canim insan gercekten hep göremiyor erkegin gercek yüzünü.

ailen onu niye istememisti?yani niye kactin?

Ayakta nasıl kalırsın biliyor musun? Nasıl ayakta kalırım sorusuna pek takılmayarak. Her kafadan sese gelince, onların pek de bir önemi yok. Senin hissettiklerin önemli. Şimdi biz sana "üzülme, etme" desek de sen bizi hemen dikkate alıp üzülmeyi bir kenara atabilecek misin? Hayır. Dolayısıyla o kafalardan çıkan herhangi bir söze karşıda böyle yaklaşmalısın. Mutsuzum ayrılıyorum nasıl denir demişsin. Mutsuzluk, "mutsuzum" cümlesinden daha net, daha açık bir şekilde nasıl ifade edilir? Direk mutsuzum, ayrılıyorum diyeceksin. Aklına geldiği gibi, dolandırmadan. Senin yapman gereken tek şey, incinen gururuna bakmak. Nelere incindin. Ve sevdiğin kişi için, kendinin yapmayacağını bildiğin şeyleri ne kdr yaptın, yani kendinden ne kadar ödün verdin? Bunlara bak. Ve kendine olan saygını kaybetmeye başladıysan.Ayrılma kararını netleştir. Burda önemli olan tek şey karar. Gerisi gelir. Ve kaçarak gitmişsin sanırım. Benim annemde öyle kaçarak evlendi. Dönünce kabul ediyorlar. Annen ve baban onlar. Kabul etmezler mi hiç? Evlatlar hata yapar, ama anne-baba affetmeyecekse kim affedecek başka. SANA Kucaklarını açacaklardır. Ne istiyorsan karar ver ve asla pişman olmayacak şekilde düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…