nasıllar niçinler bir müddet kafanda dönüp duracak .. olacakmış bunlarda yaşanmalıymış belkide.. senin ihtiyacın olan azıcık sabır ve zaman ..inan herşey geçiyor ..düzeliyor taşlar tek tek yerine oturuyor.. sakin ol ve nekadar zor olsada kendini üzme güçlü ol canım.. rabbim yar ve yardımcın olsun ..Aileme nasıl anlatırım...
Biçoğunuz yaşadıklarımı daha önce açmış olduğum başlıklardan biliyorsunuz. Benim için ölümü göze alan, aşkına sevgisine kandığım, ailemi herkesi arkamda bırakıp evlendiğim eşim beni aldattı. Hem de beni hiiç sevmemiş. Hep aklında olan biriyle.. Sözleri, gözyaşları herşeyi yalanmış. Bu dünyadaki tek güvencem ve mutluluk sebebim onun sevgisiydi.. Ve aileme karşı onu savunduğum tek iyi yani bana olan sadakati ve sevgisiydi. şimdi öğrendim ki herşey gibi sevgiside yalanmış.. Aylardır aileme mutlu olduğumu, beni çok sevdiğini, benim için herşeyi yapacak bi insan olduğunu, zamanla onlarında anlayacağını falan söyleyip durdum.. şimdi kaç aydır mutlu olduğumu düşünüp avunan aileme ben mutsuzum ayrılıyorum nasıl derim ?
Beni isterler mi yine
Ben kaçarak gittiğim o memlekette nasıl yaşarım. Nasıl ayakta kalırım
Her kafadan bi ses çıkacak herkes bişey söyleyecek bu günleri nasıl atlatırm
Noluur akıl verin nasıl başlamalıyım bu sonu hazırlamaya ???
daha 1 yıl bile omadı 11 aylık evliyiz cnmkaç yıllık evlisiniz?
allah razı olsun çook teşekkür ederim cnmnasıllar niçinler bir müddet kafanda dönüp duracak .. olacakmış bunlarda yaşanmalıymış belkide.. senin ihtiyacın olan azıcık sabır ve zaman ..inan herşey geçiyor ..düzeliyor taşlar tek tek yerine oturuyor.. sakin ol ve nekadar zor olsada kendini üzme güçlü ol canım.. rabbim yar ve yardımcın olsun ..
çok üzüldüm durumuna ama hayatta herşey olabiliyor malesef ama kendine güvenini kaybetme öncelikle. ailenede yavaş yavaş konuyu aç, yani herşeyi pat diye söyleme, başta geçinememeye başladık falan de, sonra bazı sıkıntılardan bahset yani onlarıda yavaş yavaş alıştır, bu arada çalışma hayatına dönmeye çalış birşeylerle meşgul et kendini, ailen her zaman arkanda olur merak etme kızarlar ederler ama yinede bırakmazlar seni.
şşşştttbu ne biçim laf böyle .. hata hepimiz için yüklenme kendine.. en düzgün insalar bile hata yapabiliyor.. sen böyle kendini bırakırsan suçlarsan oooo çok işin var o zaman..
11 ayda nasıl değişir bi adam inanasım gelmiyor yanlış anlıyor olabilirmisin dicem diğer konularına da bakamadım..ailenin sana karşı tavrı nasıl...sakin ol önce akılcı karar alman lazım..
canım eski konuna bi göz attım da; üniversite mezunusun ne güzel kendi ayaklarının üstünde durabilirsin.. Bana kalırsa kpss ye kadar ayrılma kpss ye hazırlan kazandıktan sonra vurursun tekmeyi kendi ayaklarının üzerinde durabildiğin sürece herkes yanında olmaya çalışır zaten ailen de dahil buna merak etme.. Ben de aldatıldım bi yıl içerisinde ben de ayrıldım ikiz çocuklarımla..
beni kandırmış.. Meğer hep aldanmışım..aklı hep başkasındaymış...ya cnm son konunda masumane bir yalan olduğunu seni çok sevdiğini çok pişman olduğunu yazmıştın.
Noldu birden başka neler yaşadın bak üzüldüm şimdi...
Aileme nasıl anlatırım...
Biçoğunuz yaşadıklarımı daha önce açmış olduğum başlıklardan biliyorsunuz. Benim için ölümü göze alan, aşkına sevgisine kandığım, ailemi herkesi arkamda bırakıp evlendiğim eşim beni aldattı. Hem de beni hiiç sevmemiş. Hep aklında olan biriyle.. Sözleri, gözyaşları herşeyi yalanmış. Bu dünyadaki tek güvencem ve mutluluk sebebim onun sevgisiydi.. Ve aileme karşı onu savunduğum tek iyi yani bana olan sadakati ve sevgisiydi. şimdi öğrendim ki herşey gibi sevgiside yalanmış.. Aylardır aileme mutlu olduğumu, beni çok sevdiğini, benim için herşeyi yapacak bi insan olduğunu, zamanla onlarında anlayacağını falan söyleyip durdum.. şimdi kaç aydır mutlu olduğumu düşünüp avunan aileme ben mutsuzum ayrılıyorum nasıl derim ?
Beni isterler mi yine
Ben kaçarak gittiğim o memlekette nasıl yaşarım. Nasıl ayakta kalırım
Her kafadan bi ses çıkacak herkes bişey söyleyecek bu günleri nasıl atlatırm
Noluur akıl verin nasıl başlamalıyım bu sonu hazırlamaya ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?