canim benim kendini oldugundan daha fazlaa üzmemeye calis,ailen tabiki üzülür ama,onlar senin ailen yinede.canim insan gercekten hep göremiyor erkegin gercek yüzünü.
Ailen onu niye istememisti?yani niye kactin?
canım eski konuna bi göz attım da; üniversite mezunusun ne güzel kendi ayaklarının üstünde durabilirsin.. bana kalırsa kpss ye kadar ayrılma kpss ye hazırlan kazandıktan sonra vurursun tekmeyi kendi ayaklarının üzerinde durabildiğin sürece herkes yanında olmaya çalışır zaten ailen de dahil buna merak etme.. ben de aldatıldım bi yıl içerisinde ben de ayrıldım ikiz çocuklarımla..
Aileme nasıl anlatırım...
Biçoğunuz yaşadıklarımı daha önce açmış olduğum başlıklardan biliyorsunuz. Benim için ölümü göze alan, aşkına sevgisine kandığım, ailemi herkesi arkamda bırakıp evlendiğim eşim beni aldattı. Hem de beni hiiç sevmemiş. Hep aklında olan biriyle.. Sözleri, gözyaşları herşeyi yalanmış. Bu dünyadaki tek güvencem ve mutluluk sebebim onun sevgisiydi.. Ve aileme karşı onu savunduğum tek iyi yani bana olan sadakati ve sevgisiydi. şimdi öğrendim ki herşey gibi sevgiside yalanmış.. Aylardır aileme mutlu olduğumu, beni çok sevdiğini, benim için herşeyi yapacak bi insan olduğunu, zamanla onlarında anlayacağını falan söyleyip durdum.. şimdi kaç aydır mutlu olduğumu düşünüp avunan aileme ben mutsuzum ayrılıyorum nasıl derim ?
Beni isterler mi yine
Ben kaçarak gittiğim o memlekette nasıl yaşarım. Nasıl ayakta kalırım
Her kafadan bi ses çıkacak herkes bişey söyleyecek bu günleri nasıl atlatırm
Noluur akıl verin nasıl başlamalıyım bu sonu hazırlamaya ???[/QUOTE]
Nerden biliyorsun nerden bu kadar eminsin eşin mi söyledi sana bunları..Hep aklında olan biriyle demişsin..Aklında birinin olduğunu mu biliyordun?Bunu da mı sana eşin söyledi?Gözünle mi gördün anlmadım ki? Daha 11 aylık evlisiniz taşlar yerine oturmamış Hemen pişmanlık cümlelerini kurmaya başlamışsın nasıl yaşarım nasıl ayakta kalırım diye...Bu kadar basit değil işte evlilik evden arkana bakmadan çıkmaya benzemiyormuş dimi? Eğer bunu sen yaptıysan bütün zorlukları sırtına almayı kabuıl etmişsin demektir.Madem öyle güçlü olacaksın...Sevmeyen birinin sevgisinden bu derece emin olamazdın...Açık yazmamışsın sana boşanalım mı dedi ne dedi bu adam bu kadar karamsarlığa sürükledi seni...İkinizde daha acemisiniz..Dua et ve en önemlisi sabret bekle ve gör Evden pat diye çıktığın gibi ordan da pat diye çıkıp gitme...Allah sabredenlerden yanadır...Sabret sabret sabret...
haklısın canım ama konu aynı içerik farklı diye düşünmüştüm. :26: yorumlarınızı ben sadece burdan alayım o zaman..arkadasim konundan devam etsene millet her ayni konuna yorum mu yapacak?
yaşadıkların büyük hayal kırıklığı olmuş sana ama yine de güçlü olmaya çalış canım
ailen de mutlaka sana sahip çıkacaktır.her insan hata yapar sen de yanlış insana güvenerek hata yapmışsın ama zararın neresinden dönsen kardır
kim ne der ne düşünür diye düşünme güçlü ol canım
biliyorum cnm..hatta benden daha kötü durumda olanlarda var ama işte inssana kendi acısı daha büyükmüş gibi geliyo hep.. ve hiç bi söz hafifletmiyo bazen içindeki acıyıYani zorla mi kacirdi?
ya canim bi canimiz var bu hayatta.kendine lütfen hak ettim diyerek eziyet etme.
ailene anlatmalisin!sana burada yazan kisileri göremiyorsun,kimler,neler diye bilmiyorsun ama inan bir cok insanin böyle zor durumu oldu veya suan hala bu süreci yasiyor!!!mesela ben yasamaktayim.
sen nıye ıstıfa edıyosun kı saçmalama aılenın yanına donersen daha kötu o sehırde kendıne yenı bı hayat kur canım bence bırazda bırıkıntın varsa once bı yerde ev tut sonra ayrıldıgınızda kendıne kalan esyalarla tasınırsın,bence aılenın yanına gırersen bı de calısmazsan orda kafayı yersınaz önce şt yöneticimiz istifamı kabul etmediğini ve işe devam etmem grektiğini söyledi ısrar etti. biraz düşneceğimi söyledim. napayım şimdi ben :26: iyice karıştı kafam.tek başına işime devam edip yaşasam mı? eşim bu şekilde rahat verir mi bana ? bu şehirde hiç kimsem yok ailemin yanına gittsem oraa nasıl karsılanırım.. işi bıraksam mı bırakmasam mı napsam ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?