Şimdi herşeyi aileme nasıl anlatırım...

off....çok zor bir durum seni anlıyorum ama bu da geçecek sen sakinliğini korumaya çalış.
seni artık daha fazla üzmesine izin vermeden sığın ailene.elbette ki biz sana demiştik diyecekler ama neticede ailen mutlaka seni bağırlarına basacaklar.
artık arkana sakın bakma git ailenin yanına onlarında yardımıyla kendine yepyeni ve mutlu bir hayat kur.unutma sen ne yaparsan yap annen baban seni yinede sever.onlara sığınmaktan çekinip bu zulümü daha fazla yaşatma kendine.

canim benim kendini oldugundan daha fazlaa üzmemeye calis,ailen tabiki üzülür ama,onlar senin ailen yinede.canim insan gercekten hep göremiyor erkegin gercek yüzünü.

Ailen onu niye istememisti?yani niye kactin?

o ilkokul ben üniv. Mezunu old için istemediler ailem..
Kaçmadım kaçırıldım ve sevgiisne inanıp kaderim dedim geri gitmedim hakettiğim buymuş ama :2:

Bence en başta güçlü ol. kendi kendine bunu adapte ett. Sakın ağlama sızlama. Ve emin ol ailen senın yanında olacaktır. Evlenmek için çokmu acele ettınızki _? Okumussun heryerde iş bulursun.. Ne güzel ailende hayatta üniv. mezunusun. sakın ama sakın seni üzen bi adam için hayatını karartma kabuğuna cekılme negatıf düşünmee. Bende evlenmeden once hayal kırıklıkları yasadım uzuldum. dogru ınsanı buldum sonunda. her insan hata yaparak ögrenır bazı seyleri böyle düşün. önemli olan yaptıgımız hatalardan ders almak. Sakın korkma ve dik durrr canım..Herşeyin üstesinden geliriz biz kadınlar çok şükür.Kendini sürekli bunlara adapte et ben ne yapcamne etcem dıe uzulmektense ben gucluyum bı adammı benımahvetcek dye dusunnnn :34:

Nedemek beni isterlermi tabiki bi aile asil kötü günde cocugunun arkasinda durmali!!!!

Ayrica sen kendine niye bukadar stress yapiyosun ne derler diye, ne diyosa desinler insanlar herzaman konusur sen evli olsanda dul olsanda mutlu olsanda mutsuz olsanda salla gitsin.

Korkma bunlarda gelip gecicek. Unutma Caresizsen Care sensin. Sen güclü ol, gün gelir gözünden akan her damla yasin hesabi sorulur ;)

canım eski konuna bi göz attım da; üniversite mezunusun ne güzel kendi ayaklarının üstünde durabilirsin.. bana kalırsa kpss ye kadar ayrılma kpss ye hazırlan kazandıktan sonra vurursun tekmeyi kendi ayaklarının üzerinde durabildiğin sürece herkes yanında olmaya çalışır zaten ailen de dahil buna merak etme.. ben de aldatıldım bi yıl içerisinde ben de ayrıldım ikiz çocuklarımla..

sizin fikirlerinize aynen katiliyorum.once ayaklarinin ustunde dur.ekonomik ozgurlugunu kazan.sonra tekmeyi bas.bu arada sakin cocuk felan yapma.

Cok gecmis olsun canim durumuna üzüldüm gercektende.
Okudugum kadariyla üniversite mezunuymussun,bu cok sevindirici birsey.Su an calisiyormusun bilmiyorum ama bir an önce is bulmaya bak.Ailen bu duruma nasil yaklasir seni desteklerlermi yoksa sürekli hatani yüzüne vurup incitmeyemi calisirlar?Eger imkanin varsa ailenin yanina gitme canim,bir is bulup kendi düzenini kurarsin,kimseninde cenesini cekmek zorunda kalmazsin cünkü ailede olsa bazi laflar cok agir olur bence.

Ve buradan bütün genc arkadaslara sesleniyorum:LÜTFEN AMA LÜTFEN KENDI AYAKLARINIZIN ÜZERINDE DURMADAN YABANCI BIR ERKEK ICIN AILENIZI KARSINIZA ALMAYIN RICA EDIYORUM!!!

yaşadıkların büyük hayal kırıklığı olmuş sana ama yine de güçlü olmaya çalış canım
ailen de mutlaka sana sahip çıkacaktır.her insan hata yapar sen de yanlış insana güvenerek hata yapmışsın ama zararın neresinden dönsen kardır
kim ne der ne düşünür diye düşünme güçlü ol canım

canım cok üzüldüm gercekten insan kimseyi tanıyamıyormus seninkide kısa bi zaman tanımak icin. Ben altı yıllık evliyim hala esimi tanıyorum her gecen gün yeni bisey ögreniyorum onunla ilgili. Degisti deme cünkü o zaten buymus gercekte. Asıl degismiş hali senin gördugün , seni sevdigi haliymis bence. Simdi özüne döndü. Üzülme ailen yanında olacaktır. Sen onlara güven hicbir duygu evlattan daha degerli olmamalı. Onlarda anne ve baba yanında olacaklardır sen yeterki güclü ol

Yani zorla mi kacirdi?
ya canim bi canimiz var bu hayatta.kendine lütfen hak ettim diyerek eziyet etme.
ailene anlatmalisin!sana burada yazan kisileri göremiyorsun,kimler,neler diye bilmiyorsun ama inan bir cok insanin böyle zor durumu oldu veya suan hala bu süreci yasiyor!!!mesela ben yasamaktayim.

canım benim yaşadıklaraını çok ii anlıorum bi farklısını ben yaşadım benimki çabuk gösterdi gerçek yüzünü ne olursa olsun anlatıcaksın ailene onlara snei anlarlar seni sahipsiz sanmaısn her insan hata yapar ben ce bir an önce sil at hayatından ailenle hemen konuşş sonuçta evlatlarısının kıyamazlar sana...

Aileme nasıl anlatırım... :(
Biçoğunuz yaşadıklarımı daha önce açmış olduğum başlıklardan biliyorsunuz. Benim için ölümü göze alan, aşkına sevgisine kandığım, ailemi herkesi arkamda bırakıp evlendiğim eşim beni aldattı. Hem de beni hiiç sevmemiş. Hep aklında olan biriyle.. Sözleri, gözyaşları herşeyi yalanmış. Bu dünyadaki tek güvencem ve mutluluk sebebim onun sevgisiydi.. Ve aileme karşı onu savunduğum tek iyi yani bana olan sadakati ve sevgisiydi. şimdi öğrendim ki herşey gibi sevgiside yalanmış.. Aylardır aileme mutlu olduğumu, beni çok sevdiğini, benim için herşeyi yapacak bi insan olduğunu, zamanla onlarında anlayacağını falan söyleyip durdum.. şimdi kaç aydır mutlu olduğumu düşünüp avunan aileme ben mutsuzum ayrılıyorum nasıl derim ?
Beni isterler mi yine
Ben kaçarak gittiğim o memlekette nasıl yaşarım. Nasıl ayakta kalırım
Her kafadan bi ses çıkacak herkes bişey söyleyecek bu günleri nasıl atlatırm
Noluur akıl verin nasıl başlamalıyım bu sonu hazırlamaya ???[/QU:47:OTE]

Nerden biliyorsun nerden bu kadar eminsin eşin mi söyledi sana bunları..Hep aklında olan biriyle demişsin..Aklında birinin olduğunu mu biliyordun?Bunu da mı sana eşin söyledi?Gözünle mi gördün anlmadım ki? Daha 11 aylık evlisiniz taşlar yerine oturmamış Hemen pişmanlık cümlelerini kurmaya başlamışsın nasıl yaşarım nasıl ayakta kalırım diye...Bu kadar basit değil işte evlilik evden arkana bakmadan çıkmaya benzemiyormuş dimi? Eğer bunu sen yaptıysan bütün zorlukları sırtına almayı kabuıl etmişsin demektir.Madem öyle güçlü olacaksın...Sevmeyen birinin sevgisinden bu derece emin olamazdın...Açık yazmamışsın sana boşanalım mı dedi ne dedi bu adam bu kadar karamsarlığa sürükledi seni...İkinizde daha acemisiniz..Dua et ve en önemlisi sabret bekle ve gör Evden pat diye çıktığın gibi ordan da pat diye çıkıp gitme...Allah sabredenlerden yanadır...Sabret sabret sabret...

arkadasim konundan devam etsene millet her ayni konuna yorum mu yapacak?:20::20::20:
haklısın canım ama konu aynı içerik farklı diye düşünmüştüm. :26: yorumlarınızı ben sadece burdan alayım o zaman..

yaşadıkların büyük hayal kırıklığı olmuş sana ama yine de güçlü olmaya çalış canım
ailen de mutlaka sana sahip çıkacaktır.her insan hata yapar sen de yanlış insana güvenerek hata yapmışsın ama zararın neresinden dönsen kardır
kim ne der ne düşünür diye düşünme güçlü ol canım

teşekkür ederim cnm evet yaşadıklarım büyük hayal kırıklığı yarattı bende hala inanamıyorum. kabus gibi :59:
yanlış insana inandım ve güvendim.. en büyük hatam ona inanmaktı.. :50:

Yani zorla mi kacirdi?
ya canim bi canimiz var bu hayatta.kendine lütfen hak ettim diyerek eziyet etme.
ailene anlatmalisin!sana burada yazan kisileri göremiyorsun,kimler,neler diye bilmiyorsun ama inan bir cok insanin böyle zor durumu oldu veya suan hala bu süreci yasiyor!!!mesela ben yasamaktayim.
biliyorum cnm..hatta benden daha kötü durumda olanlarda var ama işte inssana kendi acısı daha büyükmüş gibi geliyo hep.. ve hiç bi söz hafifletmiyo bazen içindeki acıyı :19:

Evet malesef insan derdine tümüyle odaklanabiliyor,kolay degil be güzelim,birde burda yazdiklarimizdan haric bir hayatimiz var.

Hayatta herşeyi ilk kez yapıyoruz sonuçta sende iyi olacak diye düşünerek gitmişsindir.Aileni bile arkanda bıraktığına göre ama ömür boyu mutsuz olmaktansa bir kere ailen ve çevrenle yüzleşip atlattın mı en azından hayatının kalanı daha güzel geçeçektir umarım zararın neresinden dönersen kardır.

az önce şt yöneticimiz istifamı kabul etmediğini ve işe devam etmem grektiğini söyledi ısrar etti. biraz düşneceğimi söyledim. napayım şimdi ben :26: iyice karıştı kafam.tek başına işime devam edip yaşasam mı? eşim bu şekilde rahat verir mi bana ? bu şehirde hiç kimsem yok ailemin yanına gittsem oraa nasıl karsılanırım.. işi bıraksam mı bırakmasam mı napsam ben yaa :5:

az önce şt yöneticimiz istifamı kabul etmediğini ve işe devam etmem grektiğini söyledi ısrar etti. biraz düşneceğimi söyledim. napayım şimdi ben :26: iyice karıştı kafam.tek başına işime devam edip yaşasam mı? eşim bu şekilde rahat verir mi bana ? bu şehirde hiç kimsem yok ailemin yanına gittsem oraa nasıl karsılanırım.. işi bıraksam mı bırakmasam mı napsam ben yaa :5:
sen nıye ıstıfa edıyosun kı saçmalama aılenın yanına donersen daha kötu o sehırde kendıne yenı bı hayat kur canım bence bırazda bırıkıntın varsa once bı yerde ev tut sonra ayrıldıgınızda kendıne kalan esyalarla tasınırsın,bence aılenın yanına gırersen bı de calısmazsan orda kafayı yersın

Üzüntüden tabi. Ben üzüldüğüm zaman kasıklarıma vurur. Ayaklarım tutmaz... Senin ailen nerde oturuyor? şuanda sen nerdesin?

Back
X