Aileme nasıl anlatırım...
Biçoğunuz yaşadıklarımı daha önce açmış olduğum başlıklardan biliyorsunuz. Benim için ölümü göze alan, aşkına sevgisine kandığım, ailemi herkesi arkamda bırakıp evlendiğim eşim beni aldattı. Hem de beni hiiç sevmemiş. Hep aklında olan biriyle.. Sözleri, gözyaşları herşeyi yalanmış. Bu dünyadaki tek güvencem ve mutluluk sebebim onun sevgisiydi.. Ve aileme karşı onu savunduğum tek iyi yani bana olan sadakati ve sevgisiydi. şimdi öğrendim ki herşey gibi sevgiside yalanmış.. Aylardır aileme mutlu olduğumu, beni çok sevdiğini, benim için herşeyi yapacak bi insan olduğunu, zamanla onlarında anlayacağını falan söyleyip durdum.. şimdi kaç aydır mutlu olduğumu düşünüp avunan aileme ben mutsuzum ayrılıyorum nasıl derim ?
Beni isterler mi yine
Ben kaçarak gittiğim o memlekette nasıl yaşarım. Nasıl ayakta kalırım
Her kafadan bi ses çıkacak herkes bişey söyleyecek bu günleri nasıl atlatırm
Noluur akıl verin nasıl başlamalıyım bu sonu hazırlamaya ???[/QU

OTE]
Nerden biliyorsun nerden bu kadar eminsin eşin mi söyledi sana bunları..Hep aklında olan biriyle demişsin..Aklında birinin olduğunu mu biliyordun?Bunu da mı sana eşin söyledi?Gözünle mi gördün anlmadım ki? Daha 11 aylık evlisiniz taşlar yerine oturmamış Hemen pişmanlık cümlelerini kurmaya başlamışsın nasıl yaşarım nasıl ayakta kalırım diye...Bu kadar basit değil işte evlilik evden arkana bakmadan çıkmaya benzemiyormuş dimi? Eğer bunu sen yaptıysan bütün zorlukları sırtına almayı kabuıl etmişsin demektir.Madem öyle güçlü olacaksın...Sevmeyen birinin sevgisinden bu derece emin olamazdın...Açık yazmamışsın sana boşanalım mı dedi ne dedi bu adam bu kadar karamsarlığa sürükledi seni...İkinizde daha acemisiniz..Dua et ve en önemlisi sabret bekle ve gör Evden pat diye çıktığın gibi ordan da pat diye çıkıp gitme...Allah sabredenlerden yanadır...Sabret sabret sabret...