Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Cok tesekkurler ama dedigim gibi tek korkum tarlusal degil ki yas(36),kilo(158 cm boya 93 kg),dusuk gecmis(2 yil once atmayan kalp),sigara bagimliligi...hepsi birlesince bu kadar tedirgin olmam normal degil mi???

Cok tesekkurler ama dedigim gibi tek korkum tarlusal degil ki yas(36),kilo(158 cm boya 93 kg),dusuk gecmis(2 yil once atmayan kalp),sigara bagimliligi...hepsi birlesince bu kadar tedirgin olmam normal degil mi???

Annemlerin orda bi komsumuz var 100- 110 kilo yillardir.yalan olmasin daha da üstü olabilir cok kilolu.5xl bile olmaz yani oyle.gunde de bi paket sarma sigara içiyor hala.yasi kizi dogdugunda 37 38di.zaten kilolu oldugu icin hamile oldugu hic anlasilmiyordu.ama kendi kafa olarak cok rahat bi insan.oyle dert tasa etmez bisiyi.biz ona gidince bile kahveyi oturdugu yerden yapar yaninda kucuk tüpte :) nese konuyu dagitmayayim.onun kizi doğdu da su an okula gidiyor 8.sinifta.kendi hala kilolu hala da sigaraya bagimli.kizi da genetik sanirim kilolu o da bi tek o sorun var ki onlara gore sorun degil kilo,yapi meselesi....yani diyecegim su ki canim senin evladinin alacagi nefes varsa zaten doğar,büyür...senin dusecek mi bisi olur mu diye düşüncelerin var anlıyorum ama bunlari takinti haline getirme.sigara konusunda dedigimi uygula ve sonra canin istemeyecek zaten,insan vicdan yapıyor.dusuk 2 yil onceymis o kadar zaman gecmis ki üstünden...gecmisi düşünme simdi.sen kendine dikkat et is falan yapma.ye ic yat,bi tek yemek yap tabi ,ben oyle yapiyorum :)

Kızlar benım 13240 dı hcg dün yazdm yuksek dıe korkmuştum doktora gittim bugun hersey normal dedi 5 haftalkk dedi keseyide gördükk çok şükür rabbime

Ben sana demistim yavrucum bisi olmaz diye , yuksek olsun no problemoo :) kesenin resmini de verdi mi , bana verdi keseye bakip bakip oturuorum

Cnm benim yengem de içti sağlıklı bi cocuk doğurdu ama çocuk 8 aylıkken kulaktan ameliyat oldu olmassa Sağır olacaktı Allah korusun belki de sigaradandi birden oldu çünkü cocukta

Allah korusun doğrudur canim.8 aylik cok da küçükmüş ya
Cok gecmis olsun

Alırsın tabi cnm neden almayasin ne kadınlar var doğuruyor ne kilolarla ne sıkıntılarla

Aynenn ben de onu diyorum işte.yukarda da anlattım bi örneğini.onemli olan can taşıdığının farkinda ol,kendini uzme,kafani rahat tut,takinti yapma,is de yapma,bol bol dinlen.yas konusuna da takilma annem beni tam 40 yaşında doğurmuş.hem de cok kolay bi dogum olmuş, ebeler gelene kadar gelivermisim pat diye
3.dogum olduğu icin kolay olmus.ilk dogumlar zor oluyomus enemmm benim de ilk,ben de dogum olayından korkuyorum ama bak hic belli ediyor muyum

Burasi bagimlilik yapti..prensesilya destegin icin tesekkurler ben de cok sıkıntı yapan bir tip degilimdir normalde ama hassas bir konu iste..sigarayi ise dunku kontrolden sonra biraktim gitti .anca bir iki nefes aliyorum esiminkinden ...kendimizi zehirliyorduk ta masum bir bebeği bile bile zehirleyemem...
Beta testini ozelde ne kadara yapiyorlar??simdi ben carsamba ve cuma yaptirdim ya pazar ya da pazartesi bir daha baktirayim diyorum ama kadin doguma gitmek icin biraz daha sabredecegim ki 3. Sefer de kese görünsün artik insallah???

Bende pazartesi gidicem kontrole gecen hafta cuma gunu keseyi gordum 7mmdi simdi ne durumda acaba bu bekleyis ne zormus hamile kalayim diye bekledim simdi gormek icin bekliyorum gorunce ne zaman kucagima alcam diye bekliycem hep bekle hep bekle birde cok direncli bir insanim hasta olup burnumun aktigini bile hatirlamam agri kesici bile icen bir insan degilim ama 1 haftadir grip oldurcek beni basimi kaldiramiyorum nasil is bu anlamadim

Gexmis olsun firsat bu firsat yatin dinlenin azicik nazlanin...sizin beta degerleriniz hakkinda bilgi alabilir miyim???
Valla tadini cikariyorum esim bir dedigimi iki etmiyor bende dalga geciyorum sen hamileyken hep boyle yaparsan ben her sene bi cocuk dogururum artik diyorum ayin 20sinde 5700du benim bhcg bi daha gitmedim doktor 10 gun sonra gel dedi pazartesi gitcem tekrar kanda bakarmi bilmiyorum

Birde inanamiyorum ben hamilemiyim diye 8 yillik evliyim 2 yil cok ugrastik olmadi kendimi bildim bileli pkoluyum en son biraktim herseyi esimle konustum bu ay adet olayim asilama yapalim diye tamam dedi bi baktim hamileyim hayit tohumu kullanmistim 2 ay onun cok buyuk etkisi olduguna inaniyorum

Birde aklima takilan bir sey var kizlar hamile oldugumu ogrendigim gunden beri esimle munasebetimiz olmuyo daha doğrusu ikimizde korkuyoruz bisi olur mu diye doktorada sormadim soran yada ben gibi yapan varmi sonra adamida sogutmayalim herseyden

Son düzenleme:
H
Hayit tohumunu nasil kullandiniz

Birde aklima takilan bir sey var kizlar hamile oldugumu ogrendigim gunden beri esimle munasebetimiz olmuyo daha doğrusu ikimizde korkuyoruz bisi olur mu diye doktorada sormadim soran yada ben gibi yapan varmi sonra adamida sogutmayalim herseyden
Kanama yoksa düşük riski yoksa normalde doktorlar müsaade ediyor bana yasak demedi ilk hamileliğimde 12 haftaya kadar yasaktı sonra serbest bıraktı kanama yoksa relax yani

Yok cok sukur kanamam yok ama iste ne bilim korkuyorum bisi olmasinda 9 ay beklerim diyorum
Içinden geldiği gibi davran ben kızımda da çok kısa bir süre mola vermiştim doğuma bir ay kalana kadar çok sık olmasa da devam ettik son dönem normal doğum için devam dedi doktor ama eşim yoktu zaten son bir ay da şimdide kesinlikle yasak yokken herşey yolundayken neden engel olayım kendime arada takılıyoruz zaten çünkü hormonlar in etkisiyle çok çabuk uykum geliyor benim

Sagol canim tesekkur ederim bosuna eziyet etmiyim adamcagizima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…