- 24 Mayıs 2016
- 138
- 156
- 18
- Konu Sahibi prensesilya
-
Cnm hersey kismet Allahın izniyle bişey olmaz bebeğineCok tesekkurler ama dedigim gibi tek korkum tarlusal degil ki yas(36),kilo(158 cm boya 93 kg),dusuk gecmis(2 yil once atmayan kalp),sigara bagimliligi...hepsi birlesince bu kadar tedirgin olmam normal degil mi???
Cok tesekkur ederim bugun biraz umitlendim insallah daim olur kucagima alirim hayirlisiyla...Cnm hersey kismet Allahın izniyle bişey olmaz bebeğine
Alırsın tabi cnm neden almayasin ne kadınlar var doğuruyor ne kilolarla ne sıkıntılarlaCok tesekkur ederim bugun biraz umitlendim insallah daim olur kucagima alirim hayirlisiyla...
Cok tesekkurler ama dedigim gibi tek korkum tarlusal degil ki yas(36),kilo(158 cm boya 93 kg),dusuk gecmis(2 yil once atmayan kalp),sigara bagimliligi...hepsi birlesince bu kadar tedirgin olmam normal degil mi???
Kızlar benım 13240 dı hcg dün yazdm yuksek dıe korkmuştum doktora gittim bugun hersey normal dedi 5 haftalkk dedi keseyide gördükk çok şükür rabbime
Cnm benim yengem de içti sağlıklı bi cocuk doğurdu ama çocuk 8 aylıkken kulaktan ameliyat oldu olmassa Sağır olacaktı Allah korusun belki de sigaradandi birden oldu çünkü cocukta
Alırsın tabi cnm neden almayasin ne kadınlar var doğuruyor ne kilolarla ne sıkıntılarla
Valla tadini cikariyorum esim bir dedigimi iki etmiyor bende dalga geciyorum sen hamileyken hep boyle yaparsan ben her sene bi cocuk dogururum artik diyorumGexmis olsun firsat bu firsat yatin dinlenin azicik nazlanin...sizin beta degerleriniz hakkinda bilgi alabilir miyim???
Hayit tohumunu nasil kullandinizBirde inanamiyorum ben hamilemiyim diye 8 yillik evliyim 2 yil cok ugrastik olmadi kendimi bildim bileli pkoluyum en son biraktim herseyi esimle konustum bu ay adet olayim asilama yapalim diye tamam dedi bi baktim hamileyim hayit tohumu kullanmistim 2 ay onun cok buyuk etkisi olduguna inaniyorum
Kanama yoksa düşük riski yoksa normalde doktorlar müsaade ediyor bana yasak demedi ilk hamileliğimde 12 haftaya kadar yasaktı sonra serbest bıraktı kanama yoksa relax yaniBirde aklima takilan bir sey var kizlar hamile oldugumu ogrendigim gunden beri esimle munasebetimiz olmuyo daha doğrusu ikimizde korkuyoruz bisi olur mu diye doktorada sormadim soran yada ben gibi yapan varmi sonra adamida sogutmayalim herseyden
Bir su bardaginin icine tatli kasigi tohum atip ustune kaynar su koyuyodum 10 15 dk demlendirip iciyodum gunde 2 defa sabah aksam adetim bitince basladim 21 gun icip biraktim bir sonraki adetime kadarH
Hayit tohumunu nasil kullandiniz
Yok cok sukur kanamam yok ama iste ne bilim korkuyorum bisi olmasinda 9 ay beklerim diyorumKanama yoksa düşük riski yoksa normalde doktorlar müsaade ediyor bana yasak demedi ilk hamileliğimde 12 haftaya kadar yasaktı sonra serbest bıraktı kanama yoksa relax yani
Içinden geldiği gibi davran ben kızımda da çok kısa bir süre mola vermiştim doğuma bir ay kalana kadar çok sık olmasa da devam ettik son dönem normal doğum için devam dedi doktor ama eşim yoktu zaten son bir ay da şimdide kesinlikle yasak yokken herşey yolundayken neden engel olayım kendime arada takılıyoruz zaten çünkü hormonlar in etkisiyle çok çabuk uykum geliyor benimYok cok sukur kanamam yok ama iste ne bilim korkuyorum bisi olmasinda 9 ay beklerim diyorum
Sagol canim tesekkur ederim bosuna eziyet etmiyim adamcagizimaIçinden geldiği gibi davran ben kızımda da çok kısa bir süre mola vermiştim doğuma bir ay kalana kadar çok sık olmasa da devam ettik son dönem normal doğum için devam dedi doktor ama eşim yoktu zaten son bir ay da şimdide kesinlikle yasak yokken herşey yolundayken neden engel olayım kendime arada takılıyoruz zaten çünkü hormonlar in etkisiyle çok çabuk uykum geliyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?