Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Rica ederim canimm ne demek hepimiz destegiz birbirimize.tek dilegim hepimizin sağlıklı atlatmasi bu donemi.ve gulumsemek sonunda :*
Cokkk tebrik ederim sigara konusunda.basarmana coookk sevindim.

Beta ozelde ne kadar bilmiyorum canim devlette yaptirsana kiz niye ozele gidiosun beta icin?
Burda ozel hastane muayenesi 70 tl.beta kac paradir kimbilir :)
Dr sana şu gun gel demedi mi canim ? Pazartesi git istersen devlete ama ben olsam gitmezdim.beni carsamba cagirmisti doktor kese için.ben cuma gittim.kesin goreyim diye
Gördüm muradima erdim cuma gunu
Bence acele etme ama icin rahat etmeyecekse kadin doguma kendi doktorundan cekiniyosan baska bi dr a randevu al git.fakatt dedigim gibi bence bekle canim

Canim benim de 8 mm yaziyor fotografta.ultrason fotosunda.
Kizz ne dicemm,ben normalde hic nezle grip olmam 3 gun basimi kaldiramadim.burnum bi tıkandı bugun acildi daha yeni.burun kanamasi ve burun tikanikligi hormonlardan oluyormus yukseldigi icin.Hamilelikte burun tikanikligi,yazinca cikiyor googgleee

Birde aklima takilan bir sey var kizlar hamile oldugumu ogrendigim gunden beri esimle munasebetimiz olmuyo daha doğrusu ikimizde korkuyoruz bisi olur mu diye doktorada sormadim soran yada ben gibi yapan varmi sonra adamida sogutmayalim herseyden

Valla ayni durum bende de var.ama sebebi gercekten cok yorgun hissediyorum bi de o burun tikanikligi yuzunden zaten 3 gun nefes alamadim bi yandan goguslerim aciyo.bi yandan uykum var surekli surekli uyumak istiyorum.zaten isteksizlik oluyormus bayanlarda.bu sebeplerden ötürü.her gun esime diyorum yarin senle ilgilenicem diye,10 gundur uyuyorum yani.bunu yazarken bile uykum var uzaniyorum su an zzzz

Bende cok sasirdim ya en son 13 14 yaslarinda hasta olmustum bu nedir dedim bu arada bunyem ciddi derecede saglam hic ama hic hasta olmam 3.5 yasina kadar anne sutunun faydalari zaar

Bende cok sasirdim ya en son 13 14 yaslarinda hasta olmustum bu nedir dedim bu arada bunyem ciddi derecede saglam hic ama hic hasta olmam 3.5 yasina kadar anne sutunun faydalari zaar

Kiz senle baya ortak noktamiz var ben de cok emmisim annemi simdi nasilsin canim gecti mi nezle? Benimki 3 gun falan sürdü, hep surecek sanmistim valla 3 gunde kendimden gectim

Kiz senle baya ortak noktamiz var ben de cok emmisim annemi simdi nasilsin canim gecti mi nezle? Benimki 3 gun falan sürdü, hep surecek sanmistim valla 3 gunde kendimden gectim
Gecmedi canim ya hala devam etmekte simdi bide halsizlik basladi elimi kaldircak halim yok anneme gidiyorum 2 gun orda kalcam

Birde saglik ocagina gittiniz mi kayit yaptitmak gerekiyormus sanirim ben daha gitmedim gitsem napcam napiyolar sart mi gitmesek olmuyo mu :)

Birde saglik ocagina gittiniz mi kayit yaptitmak gerekiyormus sanirim ben daha gitmedim gitsem napcam napiyolar sart mi gitmesek olmuyo mu :)

Aa ne kaydi kiz hic bilmiyorum ben onu :s
Bi arastirayim internetten.
Benim sağlık ocagi kaydim da annemlerin oturduğu yerde kaldi.eyvahh
Annene gidecek olmana sevindim tatlim dinlen orda bol bol.bi kac gune gecer nezlen.bol bol sivi tüket

Alinti

tulipa
27-01-12, 16:01
Daha önce sağlık ocağınd açalıştım.Hamile olduğunuzu bağlı bulunduğunuz sağlık ocağına duyurmanız gerekiyor.Arada kontrole çağrıyorlar.5. ve 6. ayda tetenoz aşısı yapılıyor istisnasız her hamileye; daha önce 5 li tetenoz aşısı yaptırmadıysanız tabi.5 li tetnoza aşısını birkaç yılda tamamlıyorsunuz;onu tamamlayınca bir daha tettonoz aşısına ömür boyu ihtiyaç kalmıyor.Bebek doğunca da oraya duyurmanız gerekiyor fenil ketonüri kanı alınıyor.Bebek de arada kontrole çağrılmaya başlanıyor.Onun aşısına başlanıyor.Eğer başka yerde geçici olarak misafirseniz misafir olarak da kendi aşınızı veya bebeğinizin aşısını yaptırabilrisiniz..

Banada annem soyledi tatlim saglik ocagina kayit olman lazim diye. Basit eve en yakin bi saglik ocagina git kimligini ve kaydimi buraya aldirmak istiyorum ve gebeyim de 5 dk surmuyo kayıt. Su cok iciyorum normaldede cok icerdim zaten gunde en az 3.5 4 lt su tuketirim

Tamam canim halledeyim hafta ici cok teşekkürler valla ilk olunca insan bilemiyo iste.iyi ki uye olmusum buraya.sayenizde ben de cok sey öğreniyorum :)

Iyi geceler muhtemelen siz sabah okursunuz ama ben paylasayim..oglum atesli iki gundur halsiz gece esim isten gec gelince ozele goturduk antibiyotik yazdirmak icin. Gitmisken bende hcg baktirayim dedim kadin dogumdan barkot aldim... Doktor ultrasonla bakalim göremezsek isteriz tahlil d edi.. Veee keseyi cok sukur gordu gosterdi herhangi bir kipirti yok henuz ama.o da olaca iki insallah inanmaya basladim artık..cok sukur allahima gerek gormedi 10 gun sonra kontrole gel dedi bir de folikasit baslatti...

Cok sevindim allah kucagina almayida nasip eder insallah. Oglun icinde gecmis olsun salgin var ondandir bir an once gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…