- 1 Mayıs 2015
- 617
- 335
- 103
- 39
- Konu Sahibi prensesilya
-
Burasi bagimlilik yapti..prensesilya destegin icin tesekkurler ben de cok sıkıntı yapan bir tip degilimdir normalde ama hassas bir konu iste..sigarayi ise dunku kontrolden sonra biraktim gitti .anca bir iki nefes aliyorum esiminkinden ...kendimizi zehirliyorduk ta masum bir bebeği bile bile zehirleyemem...
Beta testini ozelde ne kadara yapiyorlar??simdi ben carsamba ve cuma yaptirdim ya pazar ya da pazartesi bir daha baktirayim diyorum ama kadin doguma gitmek icin biraz daha sabredecegim ki 3. Sefer de kese görünsün artik insallah???
Bende pazartesi gidicem kontrole gecen hafta cuma gunu keseyi gordum 7mmdi simdi ne durumda acaba bu bekleyis ne zormus hamile kalayim diye bekledim simdi gormek icin bekliyorum gorunce ne zaman kucagima alcam diye bekliycem hep bekle hep beklebirde cok direncli bir insanim hasta olup burnumun aktigini bile hatirlamam agri kesici bile icen bir insan degilim ama 1 haftadir grip oldurcek beni basimi kaldiramiyorum nasil is bu anlamadim
Birde aklima takilan bir sey var kizlar hamile oldugumu ogrendigim gunden beri esimle munasebetimiz olmuyo daha doğrusu ikimizde korkuyoruz bisi olur mu diye doktorada sormadim soran yada ben gibi yapan varmi sonra adamida sogutmayalim herseyden
Bende cok sasirdim ya en son 13 14 yaslarinda hasta olmustum bu nedir dedim bu arada bunyem ciddi derecede saglam hic ama hic hasta olmam 3.5 yasina kadar anne sutunun faydalari zaarCanim benim de 8 mm yaziyor fotografta.ultrason fotosunda.
Kizz ne dicemm,ben normalde hic nezle grip olmam 3 gun basimi kaldiramadim.burnum bi tıkandı bugun acildi daha yeni.burun kanamasi ve burun tikanikligi hormonlardan oluyormus yukseldigi icin.Hamilelikte burun tikanikligi,yazinca cikiyor googgleee
Bende cok sasirdim ya en son 13 14 yaslarinda hasta olmustum bu nedir dedim bu arada bunyem ciddi derecede saglam hic ama hic hasta olmam 3.5 yasina kadar anne sutunun faydalari zaar
Gecmedi canim ya hala devam etmekte simdi bide halsizlik basladi elimi kaldircak halim yok anneme gidiyorum 2 gun orda kalcamKiz senle baya ortak noktamiz var ben de cok emmisim annemisimdi nasilsin canim gecti mi nezle? Benimki 3 gun falan sürdü, hep surecek sanmistim valla 3 gunde kendimden gectim
Insallah yukselir canim boyle olunca cok uzuluyorum benKizlar adetime 2 gun kala beta 355 cikti iki gun sonra 265 dustu..sizce umut yokmu yardim edin..dr gore dusuyooo
Kizlar adetime 2 gun kala beta 355 cikti iki gun sonra 265 dustu..sizce umut yokmu yardim edin..dr gore dusuyooo
Birde saglik ocagina gittiniz mi kayit yaptitmak gerekiyormus sanirim ben daha gitmedim gitsem napcam napiyolar sart mi gitmesek olmuyo mu :)
Banada annem soyledi tatlim saglik ocagina kayit olman lazim diye. Basit eve en yakin bi saglik ocagina git kimligini ve kaydimi buraya aldirmak istiyorum ve gebeyim de 5 dk surmuyo kayıt. Su cok iciyorum normaldede cok icerdim zaten gunde en az 3.5 4 lt su tuketirim
Tebrikler cnmmHormon
Beta- hCG 683.78 < 1.20
Kizlarr bu ne demek ? Sonucum buu
Cok sevindim allah kucagina almayida nasip eder insallah. Oglun icinde gecmis olsun salgin var ondandir bir an once gecer insallahIyi geceler muhtemelen siz sabah okursunuz ama ben paylasayim..oglum atesli iki gundur halsiz gece esim isten gec gelince ozele goturduk antibiyotik yazdirmak icin. Gitmisken bende hcg baktirayim dedim kadin dogumdan barkot aldim... Doktor ultrasonla bakalim göremezsek isteriz tahlil d edi.. Veee keseyi cok sukur gordu gosterdi herhangi bir kipirti yok henuz ama.o da olaca iki insallah inanmaya basladim artık..cok sukur allahima gerek gormedi 10 gun sonra kontrole gel dedi bir de folikasit baslatti...
Bende valla canim iyiki var burasi iyiki sizler varsiniz yoksa her soruya cevap bulamiyorum :)Tamam canim halledeyim hafta ici cok teşekkürler valla ilk olunca insan bilemiyo iste.iyi ki uye olmusum buraya.sayenizde ben de cok sey öğreniyorum :)
3500 cıktı deger canımmmm sanırım laboratuvar hatası kese gorulduDr ne dedi canim , dusmesi iyi degil diye biliyorum ama yukselir mi fikrim de yok inan ki.insallah yukselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?