Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Gecmis olsun canimm oglusuna.
Ayricaa demistim rahat ol diye :) cok sevindimm.daha kipirti bende de yok kiz ancak keseyi gordum iste daha bana yetti :) Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallah

Bugun 2.30da randevum var dua edin canlarim bebisimi goreyim cok heycanliyim nasil guzel bi duygudur bu rabbim sukurler olsun sana

Yarim saatiN kalmis randevuya canim hadi bakalim dualarimiz seninle inşallah nur topu gibi bi bebis gorursun ekrandan :)
Haber et canimm senle tarihlerimiz aynı merak ediorumm:)

Yarim saatiN kalmis randevuya canim hadi bakalim dualarimiz seninle inşallah nur topu gibi bi bebis gorursun ekrandan :)
Haber et canimm senle tarihlerimiz aynı merak ediorumm:)
Gordum gormekle kalmadım kalp atisinida duydum nefesimi tuttum o an tarifi imkansiz bi duygu allahim herkese nasip etsin insallah

Aa kalbi hemen duyuluyo mu kizz,aaa 7sini beklemeyip gitsem mi dr a acaba :)
Valla duydum kuzum ya doktor yeni baslamis dedi kalp atisi cok derinden geliyodu yani 1 hafta sonra gitsem daha net duyulurdu bence bekle ama inanilmaz bir duyguuu anlatamam haftaya yasa ne demek istedigimi anliycan bunun ustunde bi duygu varsa oda kucaginda aldigin duygudur sanirim birlikte gun sayalim seninle 7sine ne kaldi canim az daha bekle 6+4 dedi doktor bana adetime gorede 6+6 olmasi lazim o onemli degilmis ultrason olcumu onemliymis bide 7.38mm yaziyo pirinc tanem

Waww sen anlatirken yasamis gibi oldum kuzum :) nasip olsun tik tak tik tak duyalim inşallah :)

Yaa bi saat once oyle bi uyku bastirdi ki.yattim.dusunmekten uyuyamadim.ben eltimin doguma sahit olmustum yeni evliydim o zamanlar.normal dogum olmustu.
Simdi her bos kaldigimda aklima geliyo geriliyorum takinti yaptim sanirim.kendi kendime aa aa falan nasi bagiracagimi düşünüyorum
Ay güldüğüme bakma kız valla kafayi yiyecegim ya.simdiden basladi bende korku.
Nasil aşacağım bunu?
Kendi kendime diyorum sezeryan ol diye.ama sezeryanda da her sogukta agri oluyormuş,valla kafami toparlayamıyorum
Uykum da kacti düşünürken,kalktim ben de şimdi

Beni guldurdun ya allahta seni guldursun kiz dunyanin en guzel seyi bence normal dogum buyuk konusmak gibi olmasinda ben normal istiyorum catir catir dogurcam yani ameliyat cidden zor is bel fitigindan ameliyat oldum kisin cok sizladi dikis yerleri ki karin daha yagli daha gec iglesiyor o yuzden ben normal istiyorum korkmuyorum tam tersi cok hosuma gidiyor normal dogum videolari izledikce daha cok hosuma gidiyo benimkide garip biliyorum ama normal dogum izlemek cok guzel geliyo hamilr kalmadan oncede izlerdim simdide izliyorum

Canim hicccc strese girme . Ben de ilk hamileligimde normal istiyodum hatta butun gece dogum sancisini cektim ama son anda benim.kendim den kaynakli problemden dolayi yumurtaligimda kist oldu son ayda ve bebegin cikis yerine dogru buyuyunce bebek cikamayacagini doktorum farketti . Ve sezeryan oldum yani nerdeyse iki dogumuda yasadim normal dogumun sancusini cek sezeryan ol :) . Doktoruna guven ben gubeniyordum.ve hic korkmadim . Sezeryanin soguklarda da hic agrisini hissetmedim hatta izi bile.kalmadi dr um cok iyi di dikisli olmadi estetik yapti orayi. Hic endiselenme cok rahat bir sekilde gecicegini dusun stres yapma hic yani .. ayni doktora hem ben hem arkadasim dogum yaptik o normal ben sezeryan. Atkadasim ertesi gun eve ciktiginda.cocugunu yatakta bagdas kurarak emziriyodu dikisli olmasina ragmen.ole rahatti. Ben de ayni sekilde.hic yatmadim diyebilirim. Boyle guzel seyler dusun. İnsallah seninkide boyle rahat olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…