- Konu Sahibi prensesilya
-
3500 cıktı canım sanırım laboratuvar hatası kesemı gordu:)Dr ne dedi canim , dusmesi iyi degil diye biliyorum ama yukselir mi fikrim de yok inan ki.insallah yukselir
Iyi geceler muhtemelen siz sabah okursunuz ama ben paylasayim..oglum atesli iki gundur halsiz gece esim isten gec gelince ozele goturduk antibiyotik yazdirmak icin. Gitmisken bende hcg baktirayim dedim kadin dogumdan barkot aldim... Doktor ultrasonla bakalim göremezsek isteriz tahlil d edi.. Veee keseyi cok sukur gordu gosterdi herhangi bir kipirti yok henuz ama.o da olaca iki insallah inanmaya basladim artık..cok sukur allahima gerek gormedi 10 gun sonra kontrole gel dedi bir de folikasit baslatti...
Tebrikler cnmm
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Bugun 2.30da randevum var dua edin canlarim bebisimi goreyim cok heycanliyim nasil guzel bi duygudur bu rabbim sukurler olsun sana
3500 cıktı canım sanırım laboratuvar hatası kesemı gordu:)
ınsallh kucagıma almayıda nasıp eder rabbım :)Ah be kizim bosuna korkuttun bizi :)
Hadi hayirli olsun bakalimm :)
Artik kendine dikkat etme zamani ,
Cok sevindim senin adina :*
Gordum gormekle kalmadım kalp atisinida duydum nefesimi tuttum o an tarifi imkansiz bi duygu allahim herkese nasip etsin insallahYarim saatiN kalmis randevuya canim hadi bakalim dualarimiz seninle inşallah nur topu gibi bi bebis gorursun ekrandan :)
Haber et canimm senle tarihlerimiz aynı merak ediorumm:)
masaALLAH.Hormon
Beta- hCG 683.78 < 1.20
Kizlarr bu ne demek ? Sonucum buu
Hayırlı uğurlu olsunHormon
Beta- hCG 683.78 < 1.20
Kizlarr bu ne demek ? Sonucum buu
ınsallh kucagıma almayıda nasıp eder rabbım :)
Gordum gormekle kalmadım kalp atisinida duydum nefesimi tuttum o an tarifi imkansiz bi duygu allahim herkese nasip etsin insallah
Hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederim canimm hepimize uğur getirsinler Hayirlisiyla iNS.Canimm teşekkürler senin de ugur getirsin bebişin inşallah.imzandan gördüm :)
Valla duydum kuzum ya doktor yeni baslamis dedi kalp atisi cok derinden geliyodu yani 1 hafta sonra gitsem daha net duyulurdu bence bekle ama inanilmaz bir duyguuu anlatamam haftaya yasa ne demek istedigimi anliycan bunun ustunde bi duygu varsa oda kucaginda aldigin duygudur sanirimAa kalbi hemen duyuluyo mu kizz,aaa 7sini beklemeyip gitsem mi dr a acaba :)
Yurekten cani gönülden soyluyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hic bir kadinin kucağını bos birakmasin aminnnnallahım bızlerede gostersın bu gunlerı hayrlısıyla inşaallah.. aminnn
Valla duydum kuzum ya doktor yeni baslamis dedi kalp atisi cok derinden geliyodu yani 1 hafta sonra gitsem daha net duyulurdu bence bekle ama inanilmaz bir duyguuu anlatamam haftaya yasa ne demek istedigimi anliycan bunun ustunde bi duygu varsa oda kucaginda aldigin duygudur sanirimbirlikte gun sayalim seninle 7sine ne kaldi canim az daha bekle 6+4 dedi doktor bana adetime gorede 6+6 olmasi lazim o onemli degilmis ultrason olcumu onemliymis bide 7.38mm yaziyo pirinc tanem
Beni guldurdun ya allahta seni guldursun kizWaww sen anlatirken yasamis gibi oldum kuzum :) nasip olsun tik tak tik tak duyalim inşallah :)
Yaa bi saat once oyle bi uyku bastirdi ki.yattim.dusunmekten uyuyamadim.ben eltimin doguma sahit olmustum yeni evliydim o zamanlar.normal dogum olmustu.
Simdi her bos kaldigimda aklima geliyo geriliyorum takinti yaptim sanirim.kendi kendime aa aa falan nasi bagiracagimi düşünüyorum
Ay güldüğüme bakma kız valla kafayi yiyecegim ya.simdiden basladi bende korku.
Nasil aşacağım bunu?
Kendi kendime diyorum sezeryan ol diye.ama sezeryanda da her sogukta agri oluyormuş,valla kafami toparlayamıyorum
Uykum da kacti düşünürken,kalktim ben de şimdi
Canim hicccc strese girme . Ben de ilk hamileligimde normal istiyodum hatta butun gece dogum sancisini cektim ama son anda benim.kendim den kaynakli problemden dolayi yumurtaligimda kist oldu son ayda ve bebegin cikis yerine dogru buyuyunce bebek cikamayacagini doktorum farketti . Ve sezeryan oldum yani nerdeyse iki dogumuda yasadim normal dogumun sancusini cek sezeryan ol :) . Doktoruna guven ben gubeniyordum.ve hic korkmadim . Sezeryanin soguklarda da hic agrisini hissetmedim hatta izi bile.kalmadi dr um cok iyi di dikisli olmadi estetik yapti orayi. Hic endiselenme cok rahat bir sekilde gecicegini dusun stres yapma hic yani .. ayni doktora hem ben hem arkadasim dogum yaptik o normal ben sezeryan. Atkadasim ertesi gun eve ciktiginda.cocugunu yatakta bagdas kurarak emziriyodu dikisli olmasina ragmen.ole rahatti. Ben de ayni sekilde.hic yatmadim diyebilirim. Boyle guzel seyler dusun. İnsallah seninkide boyle rahat olucakWaww sen anlatirken yasamis gibi oldum kuzum :) nasip olsun tik tak tik tak duyalim inşallah :)
Yaa bi saat once oyle bi uyku bastirdi ki.yattim.dusunmekten uyuyamadim.ben eltimin doguma sahit olmustum yeni evliydim o zamanlar.normal dogum olmustu.
Simdi her bos kaldigimda aklima geliyo geriliyorum takinti yaptim sanirim.kendi kendime aa aa falan nasi bagiracagimi düşünüyorum
Ay güldüğüme bakma kız valla kafayi yiyecegim ya.simdiden basladi bende korku.
Nasil aşacağım bunu?
Kendi kendime diyorum sezeryan ol diye.ama sezeryanda da her sogukta agri oluyormuş,valla kafami toparlayamıyorum
Uykum da kacti düşünürken,kalktim ben de şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?