- 24 Mayıs 2016
- 138
- 156
- 18
- Konu Sahibi prensesilya
-
Simdi soyle ilk evde idrar pozitif cikinca carsamba kan verdim ve sonuc 676 tamam gebelik var gorunuyor....ama ben daha onceden dahiliyeden randevu almistim yarina sabah gidip ona durumumu anlatsam acil kadin doguma yonlendiremez mi acaba beni randevusuz yani...kadin dogumdan bir turlu randevu alamadigim icin carsamba gittigim kisirlik polikliniginden almistim orda da kese goremediler( gec dollenme erken donem gebelik oldugundan )diye dusunmek istiyorum.. Yarin bir sansimi deneyeyim o da olmazsa soz pazartesi paraya kiyip ozele gidecegim...bazilari cimrilikle suclayabilir ama gercekten olumsuz birsey duymak istemedigim icin acele etmiyorum bu durumu yasayanlar beni daha iyi anlayacaktir...
Pardon 13260 çok değilmi nedne böle oldu acaba bilen varmı
Benim endiselendigim konu kilolu olusum 36 yasimda olmam ve sigara kullaniyor oldugumdan ve daha onceki dusugumden dolayi..ee bir de taelusal kullandim tum olumsuzlukla mevcut yani....hayirlisi yarin dahiliyeden de beta hcg isteyecegim 2 gun gecmis olacak bu durumda bakalim artis olacak mi
Tatlım saoll hepimiz inş ama 6 7 haftalk olma ihtmali yok:) çünki 28 nisanda reglm bitmişti ama gene olmaöa ihtmalm yok heralde artk demi doktra gitmeye korkuormSenin 6 7 haftalik fln mi canim bence gayet guzel degerin yuksek olsun daha iyi :) saglikla kucagina alirsin inşallah bebisini
Sansa bak ya yarin icin kadin . dogumdan randevu buldum iptal eden oldu demekk i hadi hayirlisi
Tatlım saoll hepimiz inş ama 6 7 haftalk olma ihtmali yok:) çünki 28 nisanda reglm bitmişti ama gene olmaöa ihtmalm yok heralde artk demi doktra gitmeye korkuorm
Arkadaşlar korkutmak gibi olsun ama bir tanıdığım hamile kaldığı halde sigara içmeye devam etti.. bebeği doğduktan sonra bebeğin sağır olabileceğini ve bunun sebebinin sigara olduğunu söyledi doktor.. mesela diyelim bugün kulak zarı gelişiyor işte siz o gün sigara içerek gelişimi olumsuz yönde etkiliyorsunuz.. değer ki arkadaşlar 2 nefes için bir öbür boyu nefessiz kalıp vicdan azabı çekmeye??
Iyi aksamlar simdi gelelim bugunun gelismelerine..oncelikle randevu aldigim doktoru sevdim.. Beni iyice dinledi ve gobektwn bir bakalim dedi.. Tabiiki kese yine gorunmedi ama umutsuz konusup moralimi de bozmadi daha cok erken dedi.. Beta hcg tekraelayalim carsambadan cumaya 2ye katlamissa simdilik sikinti yok demektir dedi...kani verdim. Sonra dahiliye randevuma gittim o da tum kan sayimlarimi ve idara testimi istedi.. Hatta tokluk kan sekeri de istemis.. Onu vermek icin beklerken nasilsa gec kaliyorum b-hcg yi de ogrenip oyle gideyim dedim ve sansima oyle de yapabildim..tam ogle arasi kadin doguma ciktim doktor beyde odadan bisey almaya gelmis rica ettim sonucuma bakti ve bekledigimiz gibi ikiye katlandigini gorduk?!!! haftaya tum sonuclarimla kese gormeye tekrar gidecegim insallah....tarlusal icin de zarari olsa duserdi dedi... Ama o risk hep olacak zatensigarayla mucadelem devam ediyor...az once bir krize girdim ama evde yokmus bulamadim sakiz attim agzima ben de
Cnm benim yengem de içti sağlıklı bi cocuk doğurdu ama çocuk 8 aylıkken kulaktan ameliyat oldu olmassa Sağır olacaktı Allah korusun belki de sigaradandi birden oldu çünkü cocuktaCok haklisin canim dogru boyle ornekler de var benim de sigara icen arkadaslarim vardi hamile olup,nur topu gibi bebekleri oldu,kimine iyi gelmiyor kimini etkilemiyor ama risk almaya değmez.minicik bi cana kıymaya değmez duman için.eziyettir ben paket almiyorum artik.10 yildir icen biri olarak zor olsa da fedakarlik yapmadan anne olunmuyor
Cnm tarlusalin zarari olmadığını söylemişti doktorum bende adet olamıyordum ya hamileysem dedim oda tarlusal bebege zarar vermez demistiIyi aksamlar simdi gelelim bugunun gelismelerine..oncelikle randevu aldigim doktoru sevdim.. Beni iyice dinledi ve gobektwn bir bakalim dedi.. Tabiiki kese yine gorunmedi ama umutsuz konusup moralimi de bozmadi daha cok erken dedi.. Beta hcg tekraelayalim carsambadan cumaya 2ye katlamissa simdilik sikinti yok demektir dedi...kani verdim. Sonra dahiliye randevuma gittim o da tum kan sayimlarimi ve idara testimi istedi.. Hatta tokluk kan sekeri de istemis.. Onu vermek icin beklerken nasilsa gec kaliyorum b-hcg yi de ogrenip oyle gideyim dedim ve sansima oyle de yapabildim..tam ogle arasi kadin doguma ciktim doktor beyde odadan bisey almaya gelmis rica ettim sonucuma bakti ve bekledigimiz gibi ikiye katlandigini gorduk?!!! haftaya tum sonuclarimla kese gormeye tekrar gidecegim insallah....tarlusal icin de zarari olsa duserdi dedi... Ama o risk hep olacak zatensigarayla mucadelem devam ediyor...az once bir krize girdim ama evde yokmus bulamadim sakiz attim agzima ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?