Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Canim cimrilikle ne alakasi var ben de devlete gidiyorum.randevu neden alamadin ki ,randevusuz da gidiyorum ben kadin doguma.yani orda sira aliyorum sadece bekleme suresi biraz daha uzun oluo.hem benim de 680di ben de keseyi goremedim.2.gidisimde de goremedim bin kusurdu.yarin gidicem ben de dr a.sen kani ne zaman vermistin canim dun mu,kese icin daha erkendir ona takma kafani ama evde bi idrar testi daha yap bence.ay cok merak ettim ya haberdar et olur mu ,inşallah pozitiftir :)

Canim sali ve carsamba idrar testi pozitif cikti zaten carsamba aile hekimine verdigim kanin sonucu bugun paylastigim..hamilelik var gorunuyor yani..

Benim endiselendigim konu kilolu olusum 36 yasimda olmam ve sigara kullaniyor oldugumdan ve daha onceki dusugumden dolayi..ee bir de taelusal kullandim tum olumsuzlukla mevcut yani....hayirlisi yarin dahiliyeden de beta hcg isteyecegim 2 gun gecmis olacak bu durumda bakalim artis olacak mi

Hayirli ugurlu olsun canimmm :)
Sigarayi azalttim ben de icime cekmiyorum en azindan :) bence artis olmustur betanda ama sigarayi azaltt bu donemler önemliymiş cunkuu.yarin ben de didiorum doktoraaa keseyi gorsem icim rahatlayacak vallahi benim de :)

Gelismeleri mutlaka burdan paylasalim,, hepsini takip etmek zorunda kalmayayaim diye tek senin konuna yazdim...insallah saglikli bir gebeliktir yasadigimiz

Senin 6 7 haftalik fln mi canim bence gayet guzel degerin yuksek olsun daha iyi :) saglikla kucagina alirsin inşallah bebisini
Tatlım saoll hepimiz inş ama 6 7 haftalk olma ihtmali yok:) çünki 28 nisanda reglm bitmişti ama gene olmaöa ihtmalm yok heralde artk demi doktra gitmeye korkuorm

Tatlım saoll hepimiz inş ama 6 7 haftalk olma ihtmali yok:) çünki 28 nisanda reglm bitmişti ama gene olmaöa ihtmalm yok heralde artk demi doktra gitmeye korkuorm

Korkmaa git tabi ki canim biz tahminlerimizi soyluyoruz en doğrusunu dr soyleyecek .korkma bisi olmaz inşallah.

Arkadaşlar korkutmak gibi olsun ama bir tanıdığım hamile kaldığı halde sigara içmeye devam etti.. bebeği doğduktan sonra bebeğin sağır olabileceğini ve bunun sebebinin sigara olduğunu söyledi doktor.. mesela diyelim bugün kulak zarı gelişiyor işte siz o gün sigara içerek gelişimi olumsuz yönde etkiliyorsunuz.. değer ki arkadaşlar 2 nefes için bir öbür boyu nefessiz kalıp vicdan azabı çekmeye??

Cok haklisin canim dogru boyle ornekler de var benim de sigara icen arkadaslarim vardi hamile olup,nur topu gibi bebekleri oldu,kimine iyi gelmiyor kimini etkilemiyor ama risk almaya değmez.minicik bi cana kıymaya değmez duman için.eziyettir ben paket almiyorum artik.10 yildir icen biri olarak zor olsa da fedakarlik yapmadan anne olunmuyor

Iyi aksamlar simdi gelelim bugunun gelismelerine..oncelikle randevu aldigim doktoru sevdim.. Beni iyice dinledi ve gobektwn bir bakalim dedi.. Tabiiki kese yine gorunmedi ama umutsuz konusup moralimi de bozmadi daha cok erken dedi.. Beta hcg tekraelayalim carsambadan cumaya 2ye katlamissa simdilik sikinti yok demektir dedi...kani verdim. Sonra dahiliye randevuma gittim o da tum kan sayimlarimi ve idara testimi istedi.. Hatta tokluk kan sekeri de istemis.. Onu vermek icin beklerken nasilsa gec kaliyorum b-hcg yi de ogrenip oyle gideyim dedim ve sansima oyle de yapabildim..tam ogle arasi kadin doguma ciktim doktor beyde odadan bisey almaya gelmis rica ettim sonucuma bakti ve bekledigimiz gibi ikiye katlandigini gorduk?!!! haftaya tum sonuclarimla kese gormeye tekrar gidecegim insallah....tarlusal icin de zarari olsa duserdi dedi... Ama o risk hep olacak zatensigarayla mucadelem devam ediyor...az once bir krize girdim ama evde yokmus bulamadim sakiz attim agzima ben de

Canimm cok sevindim iyi bari doktorunu da buldun artik hep ona gitt.kendine cok dikkat etmen lazim simdi.hayirli olsun tekrar bebisin :) ben de gittim bugün dr a ,keseyi gördüm minicik bisi.7sinde gel dedi bana da.test yapacakmis.

.ne kadarlik dedim,5 6 haftalik falan,dedi.
Senin dr soyledi mi canim ne kadarlik olduğunu?

Tarlusali dusunme canim artik.hamileliginin tadini cikar.

Paket alma sigaraa paketi canim.
Hic dayanamazsan icine cekmeden ufle direk bogazindan bile gecmesin duman.bole icince hic zevk alamiosun sonra canin da istemio

Ben de bugun başımı kaldiramiyorum ya hep yatmak istiyorum zzzZzzz

Cnm benim yengem de içti sağlıklı bi cocuk doğurdu ama çocuk 8 aylıkken kulaktan ameliyat oldu olmassa Sağır olacaktı Allah korusun belki de sigaradandi birden oldu çünkü cocukta

Cnm tarlusalin zarari olmadığını söylemişti doktorum bende adet olamıyordum ya hamileysem dedim oda tarlusal bebege zarar vermez demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…