Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

İşte canlısını gorunce videolara hic bakamiuorum kizz :) yani canli dedigim agri kırımlarıydı hastanedeki.
Aslinda ağrıya belki dayanilir da şu suni sanci olmasa olmuuo mu acaba,o beni korkutuyo işte.
Daha bebegi gormedim ne bu acelem di mi
Ama elimde degil aklima geliyo ya.
Sonradan kendimi sakinlestirdim onu o zaman düşün dedim kendi kendime.
Ben de cok pismanim yeni evli birinin ne isi var sabaha kadar hastanelerde di mi...eltime yardimim dokunur diye gitmistim.
Simdi ona soyleyince "aa oyle mi dedim cok mu bagirdim ben hic hatırlamıyorum keske video cekseydin" diyor.
Olaya bak onun umrunda degil olan bana oldu

Ay ne guzel ya
Sanci cekmissin ama cok da uzamamis sanirim canim sezeryana gecince rahatlamissindir.
Valla aklima geldikce bu msjini okuyacagim canim Allah razi olsun.gercekten cok temiz anlatmışsın.sanirim istedigim sey bu inşallah Rabbim bana,bize de nasip eder boyle guzel anlatabilmeyi...boyle rahat yaşayabilmeyi o ertesi günü..o gunu de tabi :)

Bi arkadasim da estetik oldu yapistirmali diye anlatmisti o zamanlar.2 gun yanma oldu sadece demisti.
İyi bi doktor bulmam lazim sanirim doktor da onemli.
Allahim evladina uzun omur versin canim

Sil at kafandan bunlari canim benim daha 7.5 ayimiz var ne olcagini bilemeyiz hem herkese suni sanci verilmiyoki nadir oluyo bi saglikla 9.aya gelelimde normal sezeryan hic onemli degil yeterki saglikli olsunlarda biz herşeye katlaniriz

Gecen cuma dahiliyeye de kan vermistim be mm bbp yarin sabah hem onlarin sonuclarinialma ya hem de bebegimi gormeye ve mumkunse kalbini duymaya gidecegim 2 gundur sabirla bekledim..insallah yarin duyarim yavrumun pitir pitir kalp atisini...benim icin dua edin kizlar ne olur guzel haberlerle geleyim...

Hadi insallah guzel haberler gelir sendende ben duydum rahatladim darisi size insallah haber ver mutlaka

Sil at kafandan bunlari canim benim daha 7.5 ayimiz var ne olcagini bilemeyiz hem herkese suni sanci verilmiyoki nadir oluyo bi saglikla 9.aya gelelimde normal sezeryan hic onemli degil yeterki saglikli olsunlarda biz herşeye katlaniriz

Dogru canim daha coook zaman var,işte bu ara çalışmıyorum evdeyim ondan durup durup insanin aklina bisiler gelebiliyo.
Dedigin gibi artik dusunmemeye calisiyorum en azindan bugün daha iyiydim o konuda.sagolasin canim benimm :*

076, member: 761784"]Gecen cuma dahiliyeye de kan vermistim be mm bbp yarin sabah hem onlarin sonuclarinialma ya hem de bebegimi gormeye ve mumkunse kalbini duymaya gidecegim 2 gundur sabirla bekledim..insallah yarin duyarim yavrumun pitir pitir kalp atisini...benim icin dua edin kizlar ne olur guzel haberlerle geleyim...[/QUOTE]

Nagihancim dualarimiz seninle inşallah duyarsin kalp atışını.
Ben de baska doktora randevu aldim.7sinde gidecektim ya hani,yarin gidiyorumm.
Cunku benim doktor ne kadarlik olduğunu bile soylemedi.arkadasim da baska doktor tavsiye etti.bi de arkadasimdan ilk gidisinde kan almislar tahlil yapip vitamin falan vermis doktor.
Benim doktor hiçbişi yapmadi.
Bende onu terkettim
Yarin gideyim bakayim ben yine keseyi gorurum sanirim kalp icin erken midir,siz de bana dua edin kizlarr ben de kalbi duyayim pir pir pir :)

Hadi insallah guzel haberler gelir sendende ben duydum rahatladim darisi size insallah haber ver mutlaka

Nagihancim dualarimiz seninle inşallah duyarsin kalp atışını.

Macera 87 kiz senin adin ne macera demiyim adını soyliyim
Ben de baska doktora randevu aldim.7sinde gidecektim ya hani,yarin gidiyorumm.
Cunku benim doktor ne kadarlik olduğunu bile soylemedi.arkadasim da baska doktor tavsiye etti.bi de arkadasimdan ilk gidisinde kan almislar tahlil yapip vitamin falan vermis doktor.
Benim doktor hiçbişi yapmadi.
Ben de onu terkettim
Yarin gideyim bakayim ben yine keseyi gorurum sanirim kalp icin erken midir,siz de bana dua edin kizlarr ben de kalbi duyayim pir pir pir :)

Insallah duyarsin canim. Benimde ilk doktorum decavit diye bi vitamin vermisti simdi baska bir doktora gectim kullanmama izin vermiyor ilk 3 ay folik asit sonraki 6 ay vitamin dedi

Bu arada adim seyda canim macera esimle ortak takma ismimiz nereye kaydolsak hep onu kullaniriz

Prensesilya denin adin ne???
Kizlar ben keseyi bu gun onaylattim tamam var ama hala ici goruntulenemiyor
Sabah gittim doktora kan testi ve idrar testi o da istedi.. 10 gun sonra cagirdi
Sonra ben gecen cuma dahiliyeye de kan vermistim ya 2 saat onun sonuclarini almak icin randevulu hastalarin bitmesini bekledim ..bir de girince keske hamileyim deseydin oncelikli hasta diye kaydederlerdi diyor sinir oldum..neyse sonuclar biraz karisik kolestrolve aclik sekeri yuksek..seker yuklemesini hemen yapamalim dedi...sonuclarimla kadin doguma tekrar gittim ona da gosterdim yaptir onun sonucuyla gel dedi...
Bakalim ben de baska doktora gitmeden duramam gibime geliyor yine

Yurekten cani gönülden soyluyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hic bir kadinin kucağını bos birakmasin aminnnn

amın canım amin..vardır bı bıldıgı mevlamın elden ne gelırkı o nasıp etmedıkten snra sabır ve duayla beklemek en ıyısı

Baska doktorada bi git bakalim ben 8 haftada 3 doktor gezdim sonuncuda karar kildim ilgi ve aciklama benim icin cok onemli sende mutlaka baska bi doktora daha git

amın canım amin..vardır bı bıldıgı mevlamın elden ne gelırkı o nasıp etmedıkten snra sabır ve duayla beklemek en ıyısı
Aynen canim hayirlisini iste her zaman mevlam ne eylerse guzel eyler kenzul ars diye bi sure var onu oku bol bol ben dualarin gucune inaniyorum

Kizlar inanilmaz bi bogaz agrim var naptiysam gecmek bilmiyor 2 haftadir hastayim ilacta kullanamiyorum napcam ben bole halsizlik migde bulantisi cabasi su bile aci geliyor basimi kaldirmak istemiyorum

Kizlar inanilmaz bi bogaz agrim var naptiysam gecmek bilmiyor 2 haftadir hastayim ilacta kullanamiyorum napcam ben bole halsizlik migde bulantisi cabasi su bile aci geliyor basimi kaldirmak istemiyorum
Canım bol bol su iç bende çok kötüyüm gripöoldım halsizlk cabası nefes alamıyorm resmen bird eüzerine mantar oldum;(

Birde aklima takilan bir sey var kizlar hamile oldugumu ogrendigim gunden beri esimle munasebetimiz olmuyo daha doğrusu ikimizde korkuyoruz bisi olur mu diye doktorada sormadim soran yada ben gibi yapan varmi sonra adamida sogutmayalim herseyden
Caanm bana doktor sormadan sölemişti , karnımı sürttüm , korktum, ilşkiye girdim doktor bey çocuguma bişe olurmu ?? Hayır olmaz dedi ayrıca ben hamile oldgmu öğrenmeden ilşkye girmiştm zaten ama insan pskljknetkılenıo ya

Bir su bardaginin icine tatli kasigi tohum atip ustune kaynar su koyuyodum 10 15 dk demlendirip iciyodum gunde 2 defa sabah aksam adetim bitince basladim 21 gun icip biraktim bir sonraki adetime kadar
Bende de bişeyin etksinim oldgna çok inanıyorum öünkü 4 yıldır korunmaszm ve hamıle kalamıyordum neyse bu duurmla alaksz diyete başladm ben bı akradam maydonoz kürüni önerdi bana o ay kullandım rrgl oldum reglm bitti 3. Gebe kaldım inanamadım ama ben maydonzla alakası oldugmu düşünüorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…