- 1 Mayıs 2015
- 617
- 335
- 103
- 39
- Konu Sahibi prensesilya
-
Beni guldurdun ya allahta seni guldursun kizdunyanin en guzel seyi bence normal dogum buyuk konusmak gibi olmasinda ben normal istiyorum catir catir dogurcam yani ameliyat cidden zor is bel fitigindan ameliyat oldum kisin cok sizladi dikis yerleri ki karin daha yagli daha gec iglesiyor o yuzden ben normal istiyorum korkmuyorum tam tersi cok hosuma gidiyor normal dogum videolari izledikce daha cok hosuma gidiyo benimkide garip biliyorum ama normal dogum izlemek cok guzel geliyo hamilr kalmadan oncede izlerdim simdide izliyorum
Canim hicccc strese girme . Ben de ilk hamileligimde normal istiyodum hatta butun gece dogum sancisini cektim ama son anda benim.kendim den kaynakli problemden dolayi yumurtaligimda kist oldu son ayda ve bebegin cikis yerine dogru buyuyunce bebek cikamayacagini doktorum farketti . Ve sezeryan oldum yani nerdeyse iki dogumuda yasadim normal dogumun sancusini cek sezeryan ol :) . Doktoruna guven ben gubeniyordum.ve hic korkmadim . Sezeryanin soguklarda da hic agrisini hissetmedim hatta izi bile.kalmadi dr um cok iyi di dikisli olmadi estetik yapti orayi. Hic endiselenme cok rahat bir sekilde gecicegini dusun stres yapma hic yani .. ayni doktora hem ben hem arkadasim dogum yaptik o normal ben sezeryan. Atkadasim ertesi gun eve ciktiginda.cocugunu yatakta bagdas kurarak emziriyodu dikisli olmasina ragmen.ole rahatti. Ben de ayni sekilde.hic yatmadim diyebilirim. Boyle guzel seyler dusun. İnsallah seninkide boyle rahat olucak
Sil at kafandan bunlari canim benim daha 7.5 ayimiz var ne olcagini bilemeyiz hem herkese suni sanci verilmiyoki nadir oluyo bi saglikla 9.aya gelelimde normal sezeryan hic onemli degil yeterki saglikli olsunlarda biz herşeye katlanirizİşte canlısını gorunce videolara hic bakamiuorum kizz :) yani canli dedigim agri kırımlarıydı hastanedeki.
Aslinda ağrıya belki dayanilir da şu suni sanci olmasa olmuuo mu acaba,o beni korkutuyo işte.
Daha bebegi gormedim ne bu acelem di mi
Ama elimde degil aklima geliyo ya.
Sonradan kendimi sakinlestirdim onu o zaman düşün dedim kendi kendime.
Ben de cok pismanim yeni evli birinin ne isi var sabaha kadar hastanelerde di mi...eltime yardimim dokunur diye gitmistim.
Simdi ona soyleyince "aa oyle mi dedim cok mu bagirdim ben hic hatırlamıyorum keske video cekseydin" diyor.
Olaya bak onun umrunda degil olan bana oldu
Hadi insallah guzel haberler gelir sendende ben duydum rahatladim darisi size insallah haber ver mutlakaGecen cuma dahiliyeye de kan vermistim be mm bbp yarin sabah hem onlarin sonuclarinialma ya hem de bebegimi gormeye ve mumkunse kalbini duymaya gidecegim 2 gundur sabirla bekledim..insallah yarin duyarim yavrumun pitir pitir kalp atisini...benim icin dua edin kizlar ne olur guzel haberlerle geleyim...
Sil at kafandan bunlari canim benim daha 7.5 ayimiz var ne olcagini bilemeyiz hem herkese suni sanci verilmiyoki nadir oluyo bi saglikla 9.aya gelelimde normal sezeryan hic onemli degil yeterki saglikli olsunlarda biz herşeye katlaniriz
Sil at kafandan bunlari canim benim daha 7.5 ayimiz var ne olcagini bilemeyiz hem herkese suni sanci verilmiyoki nadir oluyo bi saglikla 9.aya gelelimde normal sezeryan hic onemli degil yeterki saglikli olsunlarda biz herşeye katlaniriz
076, member: 761784"]Gecen cuma dahiliyeye de kan vermistim be mm bbp yarin sabah hem onlarin sonuclarinialma ya hem de bebegimi gormeye ve mumkunse kalbini duymaya gidecegim 2 gundur sabirla bekledim..insallah yarin duyarim yavrumun pitir pitir kalp atisini...benim icin dua edin kizlar ne olur guzel haberlerle geleyim...[/QUOTE]Gecen cuma dahiliyeye de kan vermistim be mm bbp yarin sabah hem onlarin sonuclarinialma ya hem de bebegimi gormeye ve mumkunse kalbini duymaya gidecegim 2 gundur sabirla bekledim..insallah yarin duyarim yavrumun pitir pitir kalp atisini...benim icin dua edin kizlar ne olur guzel haberlerle geleyim...
Hadi insallah guzel haberler gelir sendende ben duydum rahatladim darisi size insallah haber ver mutlaka
Insallah duyarsin canim. Benimde ilk doktorum decavit diye bi vitamin vermisti simdi baska bir doktora gectim kullanmama izin vermiyor ilk 3 ay folik asit sonraki 6 ay vitamin dediNagihancim dualarimiz seninle inşallah duyarsin kalp atışını.
Macera 87 kiz senin adin ne macera demiyim adını soyliyim
Ben de baska doktora randevu aldim.7sinde gidecektim ya hani,yarin gidiyorumm.
Cunku benim doktor ne kadarlik olduğunu bile soylemedi.arkadasim da baska doktor tavsiye etti.bi de arkadasimdan ilk gidisinde kan almislar tahlil yapip vitamin falan vermis doktor.
Benim doktor hiçbişi yapmadi.
Ben de onu terkettim
Yarin gideyim bakayim ben yine keseyi gorurum sanirim kalp icin erken midir,siz de bana dua edin kizlarr ben de kalbi duyayim pir pir pir :)
Bu arada adim seyda canim macera esimle ortak takma ismimiz nereye kaydolsak hep onu kullanirizNagihancim dualarimiz seninle inşallah duyarsin kalp atışını.
Macera 87 kiz senin adin ne macera demiyim adını soyliyim
Ben de baska doktora randevu aldim.7sinde gidecektim ya hani,yarin gidiyorumm.
Cunku benim doktor ne kadarlik olduğunu bile soylemedi.arkadasim da baska doktor tavsiye etti.bi de arkadasimdan ilk gidisinde kan almislar tahlil yapip vitamin falan vermis doktor.
Benim doktor hiçbişi yapmadi.
Ben de onu terkettim
Yarin gideyim bakayim ben yine keseyi gorurum sanirim kalp icin erken midir,siz de bana dua edin kizlarr ben de kalbi duyayim pir pir pir :)
Yurekten cani gönülden soyluyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hic bir kadinin kucağını bos birakmasin aminnnn
Baska doktorada bi git bakalim ben 8 haftada 3 doktor gezdim sonuncuda karar kildim ilgi ve aciklama benim icin cok onemli sende mutlaka baska bi doktora daha gitPrensesilya denin adin ne???
Kizlar ben keseyi bu gun onaylattim tamam var ama hala ici goruntulenemiyor
Sabah gittim doktora kan testi ve idrar testi o da istedi.. 10 gun sonra cagirdi
Sonra ben gecen cuma dahiliyeye de kan vermistim ya 2 saat onun sonuclarini almak icin randevulu hastalarin bitmesini bekledim ..bir de girince keske hamileyim deseydin oncelikli hasta diye kaydederlerdi diyor sinir oldum..neyse sonuclar biraz karisik kolestrolve aclik sekeri yuksek..seker yuklemesini hemen yapamalim dedi...sonuclarimla kadin doguma tekrar gittim ona da gosterdim yaptir onun sonucuyla gel dedi...
Bakalim ben de baska doktora gitmeden duramam gibime geliyor yine
Aynen canim hayirlisini iste her zaman mevlam ne eylerse guzel eyler kenzul ars diye bi sure var onu oku bol bol ben dualarin gucune inaniyorumamın canım amin..vardır bı bıldıgı mevlamın elden ne gelırkı o nasıp etmedıkten snra sabır ve duayla beklemek en ıyısı
Kuzum verdi aynen bende ondurumdayım dünde kalp atışlarnı dinledkk allahım herkese nasip etsn bu mucizeyiBen sana demistim yavrucum bisi olmaz diye , yuksek olsun no problemoo :) kesenin resmini de verdi mi , bana verdi keseye bakip bakip oturuorum
Canım bol bol su iç bende çok kötüyüm gripöoldım halsizlk cabası nefes alamıyorm resmen bird eüzerine mantar oldum;(Kizlar inanilmaz bi bogaz agrim var naptiysam gecmek bilmiyor 2 haftadir hastayim ilacta kullanamiyorum napcam ben bole halsizlik migde bulantisi cabasi su bile aci geliyor basimi kaldirmak istemiyorum
Caanm bana doktor sormadan sölemişti , karnımı sürttüm , korktum, ilşkiye girdim doktor bey çocuguma bişe olurmu ?? Hayır olmaz dedi ayrıca ben hamile oldgmu öğrenmeden ilşkye girmiştm zaten ama insan pskljknetkılenıo yaBirde aklima takilan bir sey var kizlar hamile oldugumu ogrendigim gunden beri esimle munasebetimiz olmuyo daha doğrusu ikimizde korkuyoruz bisi olur mu diye doktorada sormadim soran yada ben gibi yapan varmi sonra adamida sogutmayalim herseyden
Bende de bişeyin etksinim oldgna çok inanıyorum öünkü 4 yıldır korunmaszm ve hamıle kalamıyordum neyse bu duurmla alaksz diyete başladm ben bı akradam maydonoz kürüni önerdi bana o ay kullandım rrgl oldum reglm bitti 3. Gebe kaldım inanamadım ama ben maydonzla alakası oldugmu düşünüormBir su bardaginin icine tatli kasigi tohum atip ustune kaynar su koyuyodum 10 15 dk demlendirip iciyodum gunde 2 defa sabah aksam adetim bitince basladim 21 gun icip biraktim bir sonraki adetime kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?