- Konu Sahibi prensesilya
-
canım tarlusal adet söktürücüdür fakat hamileysen ve bilmeden tarlusal kullandıysan adet olmazsın aksine bebeğinin tutunmasını sağlar benim bildiğim ve burdan okuduğum kadarı ile böyleSize bişey sorabilirmiyim hamile olan biri tarlusal içince adet olur mu hamile olduğu için olmaz mı
Normalde gunde 3.5 4 lt su icerim canim ama simdi almiyo midem. Demekki hamilelik yapiyo boyle. Mantar bendede var onu pek takmiyorum cunku hamilelerde normal 1 2 haftaya geçecekCanım bol bol su iç bende çok kötüyüm gripöoldım halsizlk cabası nefes alamıyorm resmen bird eüzerine mantar oldum;(
Canim seni uzmek istemem ama deger hamile olmadigini gosteriyorPeki ben hamilemiyim kızlar. Adetten sonraki testim
Üstüne görmüş olabilir miyim
Nagihansel diye bi arkadasimiz var burda tarlusal kullanmis ve hamile masallah hic bir sorunuda yok suan icin cok sukur korkma yani bisi olmaz hamileysen degilsen zaten adet olursunHamileyken tarlusal adet söktürür mü söktürmez mi bilen varmı kesin cevabı olan
Hic o tarihte dusunuyoz yaza denk gelsin kisa denk gelsin deme simdiden baslayin calismalara bence biz sozde eylulde baslayip yaza dogar falan dusunurken ustunden 4 eylul geçtiYaaaa bir ihtimal bir umut dedim 1 ay önce folik.asit içmeye başladım ve ağustos givi. Düşünüyoruz. Ama.geçen korunması ilişki yaşayınca bide üstüne adet olunca az da olsa umut bağlamıştım teşekkür ederim çok
Hamileysen hic bir sorun olmuyormus canim bebege zarari yokmusBen kullandım adet oldum o yüzden soruyorum hamilelikte kullanınca da adet olur mu bu ilaçla
Burun ameliyatı olacam ama 4 ağustosta. Ameliyattan hemen sonra çalışmalara başlasak olurmu zararı olmaz dimi bebişe Marko etkisi kaç gün kalır vücuttaHic o tarihte dusunuyoz yaza denk gelsin kisa denk gelsin deme simdiden baslayin calismalara bence biz sozde eylulde baslayip yaza dogar falan dusunurken ustunden 4 eylul geçti
Hamileyken adet olunmuyo ki onu icince hamileyken adet olasinAnladımda demek istediğim o değil eğer hamileysen bunu içince adet olur mu olmaz mı
Hic bilmiyorum valla canim onu doktorunla gorus istersen belki 1 2 ay bekleyin der belkide hemen yapin bisi olmaz der ama mutlaka sorBurun ameliyatı olacam ama 4 ağustosta. Ameliyattan hemen sonra çalışmalara başlasak olurmu zararı olmaz dimi bebişe Marko etkisi kaç gün kalır vücutta
Bu kadar tereddut icinde kalacagina bi hastaneye gitsende kan versen daha kolay olmaz miO zaman adet olduğuma göre hamilelik yok dimi adet söktürücü ya o yüzden dedim hamilelik varsada adet olur mu bunla olmaz mı yani içsende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?