- Konu Sahibi prensesilya
-
Gayet açıklayıcı bir cevap yazmıştım sana daha neyi soruyorsun kiAnladımda demek istediğim o değil eğer hamileysen bunu içince adet olur mu olmaz mı
Sanırım hamileydin veya hamilesin ama kanaman var dememizi bekliyor ben artık öyle anladım önüne gelene özel mesajlada sormuş tatmin olmuyor cevaplardan...Gayet açıklayıcı bir cevap yazmıştım sana daha neyi soruyorsun ki
Heryer de karşıma çıkıyor hangi konuya girsem bi de konu açmış trol müdür nedir anlamadımSanırım hamileydin veya hamilesin ama kanaman var dememizi bekliyor ben artık öyle anladım önüne gelene özel mesajlada sormuş tatmin olmuyor cevaplardan...
Iyide arkadasim soru sordun cevap verildi defalarca tatmin olmuyorsan eger gidersin bi hastaneye kan verirsin 1 saate cikiyor burda saatlerce cevap arayacagina 1 saatte istedigin tum sorularin cevabini alirsin dimi amaTamam k.bakmayın
Bide kafama takildi gizli kalmasi gereken ne niye gizli kalcakHep gitcektimte eğer bişey çıkarsa gizli kalıyomu kalmıyomu o yüzden tedirginim
Ya sabir ya selamet yok hastanedekiler aliyor eline megafonu mahalle mahalle dolasip senin durumunu bildiriyolar var mi ole bi sacmalik kimseye soylemezsen gizli kalirda nedir bu tedirginlik gizli bi iliski yasadin ondan mi korkuyosunÖylede gizli kalıyomu hastanede herşey
Ya bu kadar mi cahil olursun kimin makatinda rahim var yumurtalik var zevk suyuyla hamile kalma ihtimali milyonda 1 oda vajina olursa pes diyorum sana baskada bisi diyemiyorum hangi cagdayiz hic mi okumuyosun bisiler 5 yasindamisin adet olunca kan makatindan mi geliyor vajinandan mi valla guleyim mi sinirleneyim mi bilemedim senin ozel hayatin elbetteki kimseyi iglendirmez fakat bu kadar cahil olma baska bir yerede yazma bence bu konuyla ilgili bisey kitu seyler duyabilirsinEvet oyüzden sana anlatıyım şimdi ters ilşki yaşadım ben boşalma hiç olmadı zeck suyundan bi ihtimal olurmu vajinaya temas yok ama arkadan sürtününce vajinanın arka tarafına deyip zevk suyu hamile bırakma ihtimali var mı bu yüzden benim sorunum sadece
Benim anlamadigim ne biliyomusun madem korkuyosun ne diye bu halti yiyosun madem yiyosun onleminide al. Ole bisey olma ihtimali yok senin icin hamilr falan degilsin yani olamazsinda imkansizOnu biliyorum ama ben nette araştırdım işte yazmışlar vajina üstüne çıplk srtnmede zevk suyula ihtimal var ama çok düşük falan öylede olmaz bu ihtimal dimi sizler evlinsiniz bilirsiniz diye soruyorum kime yerde olmaz zrvk suyundan deniyo kimi yerde olabilir bazılarıda üstüne boşalmada bile düşük ihtimal diyo
Bosver canim seen onu naptin hastaneye gitcektin noldu anlat bakimOhh cok sukur artik anlamistir umarim hamile olmadigini!!!bir daha bir yerde sorarsa yonetime sikayet edecegim valla...sabriniza hayranim kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?