Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Evet oyüzden sana anlatıyım şimdi ters ilşki yaşadım ben boşalma hiç olmadı zeck suyundan bi ihtimal olurmu vajinaya temas yok ama arkadan sürtününce vajinanın arka tarafına deyip zevk suyu hamile bırakma ihtimali var mı bu yüzden benim sorunum sadece

Ya bu kadar mi cahil olursun kimin makatinda rahim var yumurtalik var zevk suyuyla hamile kalma ihtimali milyonda 1 oda vajina olursa pes diyorum sana baskada bisi diyemiyorum hangi cagdayiz hic mi okumuyosun bisiler 5 yasindamisin adet olunca kan makatindan mi geliyor vajinandan mi valla guleyim mi sinirleneyim mi bilemedim senin ozel hayatin elbetteki kimseyi iglendirmez fakat bu kadar cahil olma baska bir yerede yazma bence bu konuyla ilgili bisey kitu seyler duyabilirsin

Onu biliyorum ama ben nette araştırdım işte yazmışlar vajina üstüne çıplk srtnmede zevk suyula ihtimal var ama çok düşük falan öylede olmaz bu ihtimal dimi sizler evlinsiniz bilirsiniz diye soruyorum kime yerde olmaz zrvk suyundan deniyo kimi yerde olabilir bazılarıda üstüne boşalmada bile düşük ihtimal diyo

Benim anlamadigim ne biliyomusun madem korkuyosun ne diye bu halti yiyosun madem yiyosun onleminide al. Ole bisey olma ihtimali yok senin icin hamilr falan degilsin yani olamazsinda imkansiz

Ohh cok sukur artik anlamistir umarim hamile olmadigini!!!bir daha bir yerde sorarsa yonetime sikayet edecegim valla...sabriniza hayranim kizlar...

Valla ben bugun piknik yaptim canim ....ogretmenim, 1. Siniflarin yil sonu piknigi vardi...masa masa gezip sarma gurmeligi yaptim..cajiniz cekmez insallaj....dik yamaclara tirmandim, cocuklarla yaristim..bir ip atlamadigim kaldi ne olur ne olmaz..,gelince bir guzel dus aldim..
Yarin seker yuklemesi icin yeniden hastanenin yolunu tutacagim...sabirla kalp atisini bekleyecegim...az daha...baska doktor icin acele etmedim hele devlette isim bitsin baktim k.dogumcu "gel bir bakalim" demiyor sonuc gostermeye falan gittigimde ..pasa pasa kadin dogum doktoruna muayene parasini oder giderim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…