- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
Eşiniz saçmalamak öyle olmaz, böyle olur demek istedi bence. :)
kesinlikle öyel.. biraz da can yakmak istemiş..
çünkü yersiz bi muhabbet o eski gereksiz kişiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz saçmalamak öyle olmaz, böyle olur demek istedi bence. :)
buna benzer birşey bizde yaşamıştık 2 haftalık evliydik sanırım.
dediğin gibi küstüm, ağladım gece, aç yattım. eşim dönüp bakmadı bile :)
sonradan farkettim, çocukluk yapmışım..
daha yeni evlisiniz, küs yatmayın . bugünlerin tadını çıkarın.
akşam eve gidince neşeli,mutlu görün. eşine sarıl. surat asarak eşini de üzme.
kesinlikle öyel.. biraz da can yakmak istemiş..
çünkü yersiz bi muhabbet o eski gereksiz kişiler
ya ben filmin ismini değil şakasını yaptım ona oda oturdu bana kızın ismini söledi offf çıkış saati yaklaştıkça karnıma ağrılar giriyor![]()
canım benim biraz abartmışssn sanki
yani filmn adı bu sonuçta ve filmdede kıza güllüşah deniyordu..
eski sevgilisini hatrlamış olsa bile artık bitmiş o..
biz şanslıyız ki eşlerimiz bizi sevmiş ve bizimle evlenmiş..
kıskançlık çok kötü bence yaa..ben eşime şimdiye kadar eskilerini hiç sormadm hiçde kıskançlığımı belli etmem..
dediği gibi seni seçmiş eşin var mı ötesi..
keşke öyle davranmasaydın..ama iş işten geçmiş
sinirlerini yatıştır ve akşama kusura bakma abarttım dün biraz,bu aralar gerginim sana patladım demelisn bence
erkeler kıskançlığa hiç ama hiç gelmiyolar :26:
ayy bende bu konuda kendime kızıyorum
eşimin bir tane uzun süreli bir ilişkisi olmuş
ki benden 2 yıl önce bitmiş, eşim bitirmiş, ortada kızın esamesi bile yok
ama ben salak gibi
bazen dayanamıyorum kurcalıyorum, sonra bakıyorum o hiç sallamıyor bile
ben kıskançlık yapıp, üstüne küsüp o anı zindan etmekle kalıyorum, senin gibi de yatağa küs giriyorum
o da küsmek için bahane arıyorsun diyor, hiç üstelemiyor bile
baktım bunlardan ben huzursuz oluyorum kendi kendime söz verdim artık bu konuyu açıpta kendi kendime huzursuzluk çıkarmıycam
olan bize oluyor
seni anlıyorum, ama boşver unut gitsin
sen ona sunduğun huzurunla fark yarat...
ve küs yattığımız o gece de sabah çok özlediğimi farkediyorum, akşa olsada yatak da sarılarak öperek uyusak diye bekliyorum.
canım nacizane ben sana şöyle açıklayayım..
şayet onu unutmamış olsa şu an senin mutfağında senin nikahında değil onunkinde olurdu bir kere bunu görmelisin
evet kıskançlık ilişkiyi diri tutar lakin böyle küsüp vurdukırdı halinde oldugunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim
kocan kıskanılmak istemiş geyik yapmış yapmasaymış iyiymiş ama erkekler egolarının tatmin edilmesinden inanılmaz haz alıyor ya hani
bence sende dudak büküp ufacık bir surat asıklığıyla çözebilirdin
sonrasında yatağa gitmek ve o gelmediği taktirde gidip onu yanına almamakla bence hata etmişsin
akşama bence hiç birşey olmamış gibi davran ufak tefek kur cilve derken çözülür gider.. güler yüzünü eksik etme bence bu akşam..
ağzınızın tadı da bol olsuuuunnnnnn![]()
canım eşinin yaptığı biraz ters olmuş
erkekler düz mantık biliyorsun belki o an düşünmeden söylemiştir
akşam düzelir herşey.. güzelce konuş "adı geçince çok fevri davranıyorum, elimde değil çünkü seni çok seviyorum" gibi
uzatma bence boşver.. inş. oda hatasını kabul eder de daha iyi olur :)
sonra bize yazıver gelişmeleri :)
Evet canım ya benim eşim tipik bi oğlak inadı inat öyle kolaylıkla kızgınlığıda geçmez yani b süre o surat sallanır bende dünn içimden dedimki ben onu aç yatağa sokmazdım hatalı bile olsam kaldırır yemeğini yedirirdim ama o saolsun yedi içti tv sini izledi yattı bide üstümden yorganı çekiyo neyse sesimi çıkarmadım:kıyamam yaa..kendimi senn yerine koydum
sanırım bazen derslere ihtiyacmz var..
şimdi ben gidince yanına kocamın yine minik popocuğu kalkçak biliyom ben onu özürde dilemicek ama küste durmak istemiyorum hafta sonu geldi ne güzel istediğimiz saate kadar oturabilcez oofffff hatasını anlasa nolur sanki(((((
Kızı o unutmuş ama sen unutamamışsın. Böyle hayat geçmez. Eski defterleri yakman lazım.
canımcım eğer erkeğinin poposunu kaldırmak istemiyorsan bir daha bu sekilde tepki verip de zemin hazırlama emi? kendini az biraz daha frenleyebilirsen hiiiiç sorun olmaz
kıskanmak kanımızda var tövbe haşa domuz değiliz ya.. ama sadece tepkilerimizi azıcık törpülersek huzurumuz kaçmaz Anlaştık?
bak kk olarak hepimiz şans diliyoruz sana.. eminim haftasonunuz istediğinden daha güzel geçecek..![]()
ayy bende bu konuda kendime kızıyorum
eşimin bir tane uzun süreli bir ilişkisi olmuş
ki benden 2 yıl önce bitmiş, eşim bitirmiş, ortada kızın esamesi bile yok
ama ben salak gibi
bazen dayanamıyorum kurcalıyorum, sonra bakıyorum o hiç sallamıyor bile
ben kıskançlık yapıp, üstüne küsüp o anı zindan etmekle kalıyorum, senin gibi de yatağa küs giriyorum
o da küsmek için bahane arıyorsun diyor, hiç üstelemiyor bile
baktım bunlardan ben huzursuz oluyorum kendi kendime söz verdim artık bu konuyu açıpta kendi kendime huzursuzluk çıkarmıycam
olan bize oluyor
seni anlıyorum, ama boşver unut gitsin
sen ona sunduğun huzurunla fark yarat...
ve küs yattığımız o gece de sabah çok özlediğimi farkediyorum, akşa olsada yatak da sarılarak öperek uyusak diye bekliyorum.