• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi kim haklı ben bulamadım:(

:5:

Ben ona eski sevgilimin adını söylememki ki ben bu kıza uyuz oluyorum nişanlılık dönemimizi burnumdan getirdi her hafta eski fotograaflarını yayınlıyordu orda burda kulağıma geliyodu ve biliyor naısl kıza sinirli olduğumu ama dediğin gibi keşke geçiştirseydimde kavga etmeseydik ,:( dün nekadarda keyifli gitmiştik süper bi film almıştık yemek yiyip onu izlicaktik şimdi bugünde harap olucak bennde kırgınım oda koluna vurdum diye kızgın offf akşam olmasın:(

bence eşiniz filmin adını söylerken n o kız gelmemiştir aklına.
o zaman bugün aldığınız filmi açın dünün planını bugün uygulayın özür dilemeyin ama
ikimizde fazla abarttık bence unutalım gitsin ne olursa olsunda bu evde yani evimizde o kızı hatırlatacak birşey duymak görmek istemiyorum deyin

Akşamda serviste sessiz kalıcam eve gidince güzel bi yemek yapıcam yemeğe dayanamazda:))) konuyu muhtemeln o açıcak kırıldığmı dile getiricem onun koluna vurduğum içinde özür dilicem ama o söylediğinin özrünü dileticem ondan

abarttığını düşünüyorum, yemek hazırlıyosunuz yani açsınız ikinizde, açken insan sinirli olabilir eşine o kadar surat asman somurtman gereksiz olmuş bence, sonra vurman falan

Ben esınızı haksız buldum unuttur o zmn demesı cok sacma

bence biraz haksızsınn çünkü eşin demek istemişki hala onu sevdiğim için senle evlendim yani seni seviyorum ki senle evlendim demiş bence akkşam karşılıklı gönül almaya çalışın siz daha yeni evlisiniz böyle saçma sapan şeylerle yıpratrmayın evliliğinizi

:(:(((ÜÜHHÜÜÜ BEN ONA VURMAK İSTEMEİŞTİM ama bu konuda çok hassasım ben yaa düşünsene ben kızla bütün yazışmalarına kadar okudum benim saf kocam face kullanmayı bilmiyor adam gibi hiç bişiyi silmemiş onlar falan geliyo aklıma çıldırcak gibi oluyorum ben 21 yaşındayım o 30 bana diyo sonuçta senin bu yaşta olduğuna göre 30 a kadar benimde olması doğal değilmi ki art niyetliolsam o yazışmaları bi şeklde silmezmiydim ama işte neden bilmiyorum hep o yazışmalar aklıma geldiğinde çıldırmış gbii oluyorum.:(

güzelim biz kızlar kendimizi kesnlkle frenlemeliyiz kıskançlık konusunda..sende öyle yap bundan sonra
seni anlıyorum çok sinir bozucu ama
bi ark.poposunu kaldrmaya ne gerek var demş..ne kadar doğru..
sakin olmaya bak dediğimz gibi "sennle evli seni seviyo"
aklına kötü şeyler geldğnde bunu düşün..
bu arada pazartesi ayrıntılaryla bekliyorum merak ettm bak şimdi :26:

Akşamda serviste sessiz kalıcam eve gidince güzel bi yemek yapıcam yemeğe dayanamazda:))) konuyu muhtemeln o açıcak kırıldığmı dile getiricem onun koluna vurduğum içinde özür dilicem ama o söylediğinin özrünü dileticem ondan

yerinde bir tavır.. lakin kaşlarını çatma suratını asma sadece sesini titret biraz :66:
işe yarayacaktır :12:

aslında en mantıklısı hiiiç eskilerden bişey sormamak..
biz kızlar durduk yere ortalığı karıştırıyoruz..
eşimde bu hataya düşmedm hiç bişey sormadım,sormamda inşallah..
ama içim içimide yer bazen :)

canım ben azıcık fazla kurcaladım konuları sanırım geçmişiyle çok uğraştım facede msjları kalmış oturdum onları baştan sona okudum askerdeyken falan yazışmışlar aama aşkı görmeniz lazım ay yazarken kıl oluyorum:( obenim geçmişimi sormadı bile ki benmde erkek arkadaşım vardı pcmi temizlerken fotolara kadar o sildi hiç bişiey söylemedi ama ben keşke okumadan direk silseydim ne biliyim aklımda bukadar yer etçeğini bazen gördüğümüzde üzüleceğimiz şeyleri hiç kurcalamamak gerekiyor ama meraklıyız iştteee:)

Ben esınızı haksız buldum unuttur o zmn demesı cok sacma

bence unuttur o zaman demesi..aslında "aklıma getirme,unutayım" demek istemiş..
yani bitter arkadaşımz bi kaç defa daha o kızı yüzüne vurmuş..
eşi çok haklı durum böyle olunca

o zaman unuttur ne demek ya evlenmişin sen artık unutturması mı var dediği laf edepsizlik resmen sen haklısın tabiki:53:

canım ben azıcık fazla kurcaladım konuları sanırım geçmişiyle çok uğraştım facede msjları kalmış oturdum onları baştan sona okudum askerdeyken falan yazışmışlar aama aşkı görmeniz lazım ay yazarken kıl oluyorum:( obenim geçmişimi sormadı bile ki benmde erkek arkadaşım vardı pcmi temizlerken fotolara kadar o sildi hiç bişiey söylemedi ama ben keşke okumadan direk silseydim ne biliyim aklımda bukadar yer etçeğini bazen gördüğümüzde üzüleceğimiz şeyleri hiç kurcalamamak gerekiyor ama meraklıyız iştteee:)

dimi bak bzimde oldu eskiler..
ya eşimizde bizi sorgulyıp dursa..
aaayy düşünmek bile istemem sıkma canını..

o zaman unuttur ne demek ya evlenmişin sen artık unutturması mı var dediği laf edepsizlik resmen sen haklısın tabiki:53:

yanlış anlıyoruz bence arkadaşlaar
unuttur derken "hatırlatma"demek istedi bencee..
çünkü daha öncede çok kez lafını açmış arkadaş mağlesef

Kızlar slm okuyanlar bilir 5 aylık evliyim öle pekte problemimiz yoktur.Dün bi problem yaşadık sorun kimde ben bulamadım size sormak istedim:(

öncelikle dün akşam eve geldik yemeği eşim hazırlayacaktı mutfağa girdik neyse gayet neşeli yemek yapıyorduk sonra bi espiri yaptım kemal sunalın bi filmi var dedim bilen vardır mutlaka :) zabıta kılığına giriyor peynir yiyor güya denetliyo falan espiri yaptım oda filmin adı GÜLLÜŞAH dedi gülerek beni sinirlendirmek için (gülşah eşimin eski sevgilisin adı ama biteli baya oluyor ve kıza GÜLLÜŞAH diyormuş kız peşini bırakmadı uzun süre kız söylemişti bi ara resmen ayırmak için elinden geleni yaptı) neyse bende surat astım noldu astın suratını dedi ben yok bişey falan dedim üfff saçmalıyosun hayatım dedi neyse o sırada bulaşık makinasını yerleştirmeye başladım aşkım neden kızartma yağını dökmedin dedi bende senin aklına gülşah geldi tabi bahane bulmaya herşeye falan dedim saçmalama yaa şaka yaptım yeter uzatma dedi ben söylendim oda uff yeter artık onu seviyodum ondan senle evlendim dedi kızdı bende sinirlendim iyice söylenmeye başladım oda yeter ya madem seviyorum aşığım ozaman düzgün davran unuttur dedi beynime kan sıçradı KOLUNA VURDUM baya hızlı kıyamam kıpkırmızı oldu :( Napıyosun sen bi açıklama bekliyorum dedi yaptığına karşılık yaptım dedim ama çok üzüldüm neyse o laf aklıma geldi yine gittim yatak odasına yattım oda kapattı ocağı falan oturma odasına gtti ben yattım sabaha karşı geldi yattı sabahta hiç konuşmadık işe geldik aynı iş yerindeyiz 2 kere gördük bugün konuşmadım ben oda konuşmadı şimdi kim haklı ben karar veremiyorum çokmu abartmışım:( akşam ne yapmalıyım

Yorumları okumadım ama ikinizde de kabahat var.. "unuttur" ne demek yaa :53: :53: unutmamış da sen mi unutturacaksın!! Kızmakta haklısın ama kızma şeklin yanlış.. Öyle söylenmeler,bağrışmalar hoş olmuyor..

Akşam eve gidince al karşına, sakince "açık açık konuşalım" de,neye bozulduğunu söyle.. bu konularda şaka kaldıramadığını bu nedenle fazla tepki gösterdiğini anlat. Bir de sinirle bile olsa "unuttur" diyemez..bunun aslı var mı sakince sor,yoksa da o zaman sinirle bile olsa böyle bir şey söylemesinin seni ne kadar kırdığını bilsin.. Ama sakın sinirlenme,sinirlendirme..Sonra öpüşün,sarılın barışın :34: mutlu sonları severim :16:

Kıskanmak en doğal hakkın ama bak şimdi senin yanında kocan. Kocaman
adam, unutamamış olsaydı neşeyle geldiği evinde ikiniz için seve seve
yemek hazırlıyor olmazdı. Senin o isimden hoşlanmadığını biliyordur ama
kendince bir şaka yapmak istemiş işte. Sonunun nereye varacağını düşünmeden
çıkmış ağzından. Sen hemen özgüveni yüksek bir cevapla ona hem ders verip
hem de özgüvenine hayran bırakabilirsin.

Rolleri değişip yaşananları düşün, eşin sana geçmişte yaşadığın ilişkiye dair bir
anı sözcüğü çıktı ağzından diye, unutamadın onu baskısı yapsa eminim en son
sen de eşininkine yakın bir cevap verirdin. Çünkü diğerlerine ikna olmadın. Tabi
söylediği söz doğru demiyorum ama bence o sana olan sevgisine ikna olmadın
diye üzüldü ve senin de canını yakmak istedi. Yeni evli olmanın cilveleri bunlar.
Zamanla birbirinizin dilini tamamen anlayacaksınız.

Hiç sıkma canını, güzel bir yemeğin kokusuna kapılıp belki o gelir yanına, hiç belli
olmaz. :16::16::16: çok mutlu olun inşallah.

aslında haklı ya da haksız olunacak kadar ciddi bişey yok ..o anda gereksiz bir şaka yapmış sen de alınmışsın buraya kadar her evlilikte olan gayet normal birbirine takılmalar, naz yapmalar..ama kusura bakma arkadaşım senin koluna vurman olmamış..adamcağız açıklama bekliyorum dediğinde hatanı anlamayıp senin dediğine karşılık yaptım demen hiiiiiiiç olmamış bence..

güzelim biz kızlar kendimizi kesnlkle frenlemeliyiz kıskançlık konusunda..sende öyle yap bundan sonra
seni anlıyorum çok sinir bozucu ama
bi ark.poposunu kaldrmaya ne gerek var demş..ne kadar doğru..
sakin olmaya bak dediğimz gibi "sennle evli seni seviyo"
aklına kötü şeyler geldğnde bunu düşün..
bu arada pazartesi ayrıntılaryla bekliyorum merak ettm bak şimdi :26:

pazartesi direk burdayım yazıcam ama umarım sorun olmaz üüff pazar günü içinde yine akrabaları yemeğe çağırdı gitmek istemiyorum ooff:(( sıkıldım artık tamda diyodum bugün söylerim gitmeyelim diye bide ona surat asar şimdi mecbur gitmek zorunda kalcaz uuffffff :((((((

bence unuttur o zaman demesi..aslında "aklıma getirme,unutayım" demek istemiş..
yani bitter arkadaşımz bi kaç defa daha o kızı yüzüne vurmuş..
eşi çok haklı durum böyle olunca

Bence barıssınlar bı daha da kavga etmesınler eskıler yuzunden :)

dimi bak bzimde oldu eskiler..
ya eşimizde bizi sorgulyıp dursa..
aaayy düşünmek bile istemem sıkma canını..

tamtatamcım biz zaten öyle BENci bir milletiz ki hanımlar olarak..
biz sorgularız biz yaparız ama erkeğimiz sordugunda yas tutarız kızarız küseriz
erkekler bizler gibi değil geçmişimizde onları alakadar eden çoook önemli birşey yoksa şayet
onlar kurcalamaz onlar deşmez çünkü ellerine birşey geçmeyeceğini bilirler..
sonuç bellidir onların gözünde "bu hatun benim!" :16:

Back
X