- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi PasakliMinikTanrica
Kızlar bu durumda fikirlerinizi duymak istiyorum..
Çok mu abartıyorum yoksa normal bir tepki mi veriyorum şüphe içerisindeyim.
Eşim pazarlama işi yapıyor çalıştığı bölüm itibariyle şirketteki diğer bölümlere nazaran daha düzgün firmalara gidiyor porföyünde daha düzgün yerler mevcut
büyük otellere hastanelere girip çıkıyor
diğer bölümlerde çalışan arkadaşlar sanayi sitelerindeki müşterilerini ziyaret ediyorlar
firmanın idari birimlerde çalışan personeli de pazarlamada ki personellerle zaman zaman bir günlüğüne satışa çıkıyorlar
idari kadrodaki bayanlar genellikle eşimi tercih ediyorlar
eşimin bölümünü anlatmamın nedeni buydu
ve ben eşimi çok kıskanıyorum içim içimi yiyiyor.
ben bütün gün onu özlerken elalemin kadını benim sevgilimle dipdibe bütün gün aynı arabanın içinde geziyor
bugünde öyle bir gün işte yanında bir kadın var
sabah kadını evinden aldı
biraz önce konuştum öğle yemeğini de bir avm de yemişler
ben gerçekten çok sinirlendim ama eşimin üzerine gitmek istemediğim için tepki veremiyorum
oturduğum yerde sinirden kıskançlıktan kuduruyorum utanmasam ağlayacağım sinirimden
siz olsanız ne yapardınız ben çok mu abartıyorum acaba?
Çok mu abartıyorum yoksa normal bir tepki mi veriyorum şüphe içerisindeyim.
Eşim pazarlama işi yapıyor çalıştığı bölüm itibariyle şirketteki diğer bölümlere nazaran daha düzgün firmalara gidiyor porföyünde daha düzgün yerler mevcut
büyük otellere hastanelere girip çıkıyor
diğer bölümlerde çalışan arkadaşlar sanayi sitelerindeki müşterilerini ziyaret ediyorlar
firmanın idari birimlerde çalışan personeli de pazarlamada ki personellerle zaman zaman bir günlüğüne satışa çıkıyorlar
idari kadrodaki bayanlar genellikle eşimi tercih ediyorlar
eşimin bölümünü anlatmamın nedeni buydu
ve ben eşimi çok kıskanıyorum içim içimi yiyiyor.
ben bütün gün onu özlerken elalemin kadını benim sevgilimle dipdibe bütün gün aynı arabanın içinde geziyor
bugünde öyle bir gün işte yanında bir kadın var
sabah kadını evinden aldı
biraz önce konuştum öğle yemeğini de bir avm de yemişler
ben gerçekten çok sinirlendim ama eşimin üzerine gitmek istemediğim için tepki veremiyorum
oturduğum yerde sinirden kıskançlıktan kuduruyorum utanmasam ağlayacağım sinirimden

siz olsanız ne yapardınız ben çok mu abartıyorum acaba?
Son düzenleme: