- Konu Sahibi balbocegi35
Yani nedir bu bilmem kaç yaşına gelmiş insanların aileyi seferber edip d.günü kutlaması.
Çocuklarımıza bile ilk 2-3 yıl yapıyoruz sonrasında evde aramızda üfleyip bitti gitti.
özellikle de ben haftasonu misafir kabul etmiyorum bu tavrınız net olsun.
Artık program yapılmış bundan sonra siz de olmasına fırsat vermeyin.onlar demeden siz görümcenizde bu sene sendeyiz deyin.
Çocuklarımıza bile ilk 2-3 yıl yapıyoruz sonrasında evde aramızda üfleyip bitti gitti.
özellikle de ben haftasonu misafir kabul etmiyorum bu tavrınız net olsun.
Artık program yapılmış bundan sonra siz de olmasına fırsat vermeyin.onlar demeden siz görümcenizde bu sene sendeyiz deyin.
Utanmasalar bacadan girecekler desenize...
Çok iyi yapmışsınız . Valla evlendiğim günden beri haftasonları yemekli bir de misafir ağırladım hem benim çevrem , hem eşimin çevresi, artık gına geldi bana da. İlk zaman saf ben neymiş görümcemin eşi gelicekmiş kayınvalideye bayram ziyaretine aradı bizi uyandırdı aşağı indik , kv.den kahve istedi ben kalktım yaptım, snra safım işte ben çok pişman oldum , banane dimi arkadaşı geliyorsa geliyor . Akşamda görümcem annemlerin geleceğini biliyordu duydu, halbu ki o da evine gitmeyip benim ailemin bayramınıı kutlayabilirdi , biz onun arkadaşı için aşağı indik yataktan kalkıp , sonra düşününce aklına geliyor insanın. Maymun gözünü açtı bi daha bana yaptıramaz onu